Ledsen

Har himla mycket liv, och vääääldigt lite internet. Så, jag tar mig en liten paus så länge och hör av mig med en länk på facebook när jag kommer tillbaka! Ha det så himla bra så länge hörreni! Btw, åt världens godaste hallon&björnbärspaj idag. Jag hade ju bakat den...

Haha, VADÅ ELIT!!?!


en helg av hundra

Har haft fullt upp i helgen, typ. I fredags hängde jag först hos Jennifer, sen åkte jag vidare till Gustav där jag var ett tag. Igår var det fullt ös, först en massa fix, sen åt vi pizza hos stefan. Jag och Jeffa körde på en liten förfest där innan vi slutligen hamnade på mammas kräftskiva. 04.30 gick vi nog och la oss, och då var jag arg. Sov alldeles för länge (som vanligt), och har bara ätit massa gott idag. Är helt slut nu, så ska läsa en tidning och dricka te nu. Skola imorgon...
Eh, jo, juste, jag och Jennifer hittade min Barbie-back inatt...

Bra dag

Ska åka mot jobbet om 10 minutet, sen vet jag inte vad som händer. Funderar på att hämta ut min hjälm, om den har kommit idag. Japp, så är det. Juste, vi har fått en ny spanskalärate nu också, hon pratar bara spanska och ingen förstår någonting. Kanon. Men hoppas att ni har haft/ har en kanonbra dag. Hejdå!

Jag behöver aldrig mer köpa tamponger

Har varit och hämtat ut ett paket idag.
Jag trodde att det skulle vara min hjälm som jag glömde i Skellefteå, men till min förvåning så fanns detta i paketet:
Alltså; 572 tamponger, 480 trosskydd, 10 paket med fresch-servetter och 1200kr rabatt på nelly.com och med tanke på det här och att Libresse skickade hem 10 biobiljetter till mig för någon månad sedan så är vi nu bästisar. Helt klart.
Allt det, bara för att jag och Jennifer tältade på en tennisbana.

Bad

Vi har det lite dåligt med internet här på Gotland. Eller här i Vall, i alla fall. Kom hem igår. Sov borta igår. Första dagen i skolan idag, var astråkigt, men vi slutar tidigt på tisdagar och torsdagar. Var vid dietisten idag, och hon rekommenderade nog en psykolog, men skulle återkomma. Känns ju bra. Eh, klippte håret idag också, och nu funderar jag på att färga det. Nej, jag ska nog dricka te och äta valnötter istället, för det börjar ju bli höst nu. Vi hörs när vi hörs!!

Den här gjorde jag på min iPhone;


Last day

Har haft en fullspäckad dag. Eller kanske inte. Men jag har inte varit hemma, så mycket. Blev väckt 10.35, då åkte jag och pappa till isladan och kollade på Skellefteå AIKs träning. Tog massa bilder och så. Sen åkte jag hem, slumrade till och blev väckt av pappa. Då åkte vi ut till stugan och hängde där resten av dagen. Jag och Lydia tog en låååång tur med trampbåten, sen fikade vi och tittade på när dom andra jobbade. Det blir riktigt snyggt där ute! Mobilbilder;

det är dom där grabbarna som ska vinna SM-guld i år.
Mysig sista dag här. Jag avslutar med chips och dip. Ska det va så ska det.

DAGENS BILD


gottigott

Har som mest umgåts med Lydia hela kvällen, då alla andra i våran familj har varit ute på äventyr.
Vi valde istället hemmakväll med film och B&J istället för krogen/motorcykeln.

never mind

Försov mig typ i morse. Eller vaknade 40 minuter innan Sanna, Fia och Malin skulle komma in till stan. Annars så köpte jag en kjol, en kavaj och lite underkläder. Åt på subway, igen. Såg filmen ''jag saknar dig'' på bio, och det var bra handling och sådär, men den var så dåligt gjord så jag skrattade typ filmen igenom. Juste, hade precis en familje-middag, där alla sex familjemedlemmar deltog. Det har inte hänt sen i julas någon gång. iPhonen vill inte samarbeta just nu, så lev utan bilder.

i love my iphone

redigerat med min iphone, puss

dagar på stan

Tänkte visa lite grann vad jag har gjort under den senaste tiden, eller sen typ igår eftermiddag;

Jag har typ ätit, helt enkelt. Och, som ni kan se på bilderna nedan, så har jag blivit sminkad och fotograferad av Lisa, utbildad makeup-artist och även min låtsassyster. Vi gick även en sväng på stan idag! Det gjorde jag igår också, och då köpte jag en väska.

JAG IDAG


fräsch

Vaknade med världens huvudvärk och nu sitter jag med någe rengöringstjosan i ansiktet och ska snart ta bort det. Fia kommer med bussen om typ en timme, så det är väl bäst att jag är redo för äventyr då. Ska se om det finns någon affär med presentkort på iTunes, annars vet jag inte vad jag gör. Men nu får ha en fin dag, så hörs vi lite senare.

Övertrött

Har pillat på med nya telefonen hela kvällen, och nu är jag så övertrött så jag tror att jag ska dö. Allting är roligt. Just precis allt. Haha. Aja, ska väl försöka sova lite för jag skulle visst umgås med Fia-Lotta imorgon! Puss

Jag har en iPhone

Pappa skickade ett sms i dag om att iPhonen fanns att hämta ut på ICA-torget.
Fick vänta några timmar och nu kan är jag lyckligast i världen.
Fast jag ser drogad ut...
Fast app store vill inte riktigt samarbeta med mitt kort så jag får se hur jag ordnar det här...

tacos för 8


close

Svarta jeans, skor och ett iphone-fodral är nu inköpt! Plus att lunchen var super god och det var mysigt sällskap av hela tjocka släckten. Eller halva i alla fall. Orkar liksom inte slänga upp hela röven i camen för att visa er mina byxor, men dom är svarta dåra, typ helt vanliga... Ni får nöja er med en liten kik-bild på skor och fodral +mig(!!!):
Nej, det är inte min iphone i fodralet, för min är vit och kommer nog imorgon.

criminal

Har bara sovit 4 timmar inatt, och jag vet varför. Det gör ont.
Idag ska jag gå på stan med min lilla, söta, näst intill döva farmor och min kusin Lisa. Det är en årlig tradition, och idag ska jag leta efter skor, svarta jeans och ett iphone-fodral! Sen blir det lunch hos min andra kusin Emma, samt Sally Lightworm. Supermysigt!

keep walking

foto:jag

lurk

Med en subway-macka, bonaqua jordgub och rabarber samt en ny, asfräsch grej till iphonen så är jag nöjd med dagen. Nu är ni ganska nyfikna på vad jag har köpt till iphonen va? Okej. Jag har köpt en fisheye-lins!!! Förstår ni vad fantastiskt?
Om jag ska köpa en sånt till min kamera så kostar den billigaste ungefär 8000kr. Fatta var awesome att jag fick min till telefonen för 200kr då! Jippi! Den kommer nog användas flitigt!

ost*****

Är hur trött som helst, somnade vid 06.00 i morse. Lite bilder från typ världens trevligaste kväll;
Jag och Fia började kvällen med glass, mmm!
Sen fortsatte vi i Fias soffa med mys, popcorn och extremt misslyckade poser.
Vi träffade de här trevliga människor, som vi bjöd in till Fia.
Där vi sedan lekte ''snurra flaskan'' och ''jag har aldrig''..
Det slutade med att vi gick hem till Lydia och sen vid 05.33 när vi skulle gå hem, så såg det ut såhär...;
Det sista var asäckligt och jag gör inte om det. Men allt annat kan jag göra om, for sure.

MAN DOWN

Hejhopp, idag är humöret på topp!
Jag brunchade med Fia idag, såhär såg det ut;


Det var himla gott, och har jag sagt det förut? Att jag ääälskar Skellefteå?!

ÄNTLIGEEEEN!

Soooom jag har längtat!! Äntligen är den på väg hem till mig. ÄNTLIGEN!

PARAPLY

Kvällen blev proppad med paraplydrinkar i pappa och Emmas sällskap.
Mycket trevligt, men nu är det dags för mig att krypa till kojs.
Godnatt på er allihopa!

VÄRLDENS BÄSTA BILD

Rubriken är ironisk för er som inte förstår det, men jag har ingenstans att ställa kameran på när jag ska ta med självutlösare så ni får klara er med den där alldeles utomordentligt snygga bilden på min världs-fina klänning så länge, tills typ Lydia kommer hem eller nått!
Annars så ser jag ut typ så, som på bilden ovan, och ska iväg på någon musik-tjosan om en timme. Vi hörs väl efteråt!

cute

foto:fia redigering:jag

Kul liten moped

Jag skulle skjutsa min bror till en kompis, på den nya mopeden. Hahaha, det var uppförsbacke typ hela vägen, så vi låg i mellan 10 och 20 km/h hela vägen. När jag rullade hem låg jag minsann på 55.. Den där är nog inte så mycket att skjutsa på!

jag har köpt världens finaste klänning

Oj så trött jag är! Idag köpte jag en drömklänning, en tröja, en sjal, 2 kaffetermosar, en ring, ett fotoalbum och lite fika. Jag är ganska nöjd och har snart slut pengar. Jag hoppas att jag får påfyllning i plånboken snart. Jahapp, jag kanske ska äta upp mitt fika nu innan det är middags-dags. Slänger in några bilder sen!

Nu springer jag ner på stan och gör slut på det sista av lönen!



En liten vägbeskrivning:

Jag tänkte vara väldigt pedagogisk för er som inte bor här i Skellefteå/Skelleftehamn, eller inte känner till området. Bilden nedan är tagen från vårat vardagsrumsfönster... och ni ser den inringade parkeringsskylten? När jag springer ner på stan så går jag först över övergångsställerna, sedan in där vid parkeringsskylten och... där börjar stan. Då är jag liksom på stan. FAN VA NICE, känner jag som i vanliga fall bor i Vall.


Fyndaren med stort f

Kavajen är ett riktigt fynd, 79kr på Cubus (ordinarie pris: 399kr)
Skorna är också ett fynd, 199kr på Åhléns (ordinarie pris: 599kr)
Tröjan köpte jag på h&m för 99kr och byxorna är gamla.


-Gårdagens outfit

3 av 5 i betyg

Sitter här i min soffa och provar på nya saker, hehe. Nej men när jag och Fia gick till bussen så råkade jag hitta en fin dryck i en liten gullig butik vid namn hemmakväll, finns visst på Gotland också. Och när jag såg den där fina drycken så tänkte jag ''jag måste prova på nya saker'' sen köpte jag den. Såhär ser den ut;
och såhär ser jag ut;
HA EN TREVLIG KVÄLL!


ÄNTLIGEN HEMMA

Jag klarade mig alldeles fint på arlanda och nu sitter jag i mitt rum här i Skellefteå. Var förbi en sväng i stugan och kollade, fyyy va snyggt det blir där, kan jag säga. Och nu är Fia på väg hit. Juste, har provkört min nya moppe som egentligen är pappas och egentligen inte har någon vänsterblinkers. Dessutom tar det 10 minuter att ladda hem en film här, jag älskar Skellefteå!
Har saknat det här stället, for sure.

flyge lite

Nu är jag flygfärdig, och ska alltså flyga till Skellefteå idag. Är där till den 22, så ring/sms/skriv på facebook om ni vill umgås eller så.
Men sen till det där flyget, seriöst, jag har 30 minuter på mig från när jag kommer till arlanda till att nästa plans gate stänger. FAN VA JAG KOMMER MISSA DET.

jeffa

Fikade på stan och såg filmen bilar 2 idag, och den var bra. På riktigt. Men roligast av allt var nog pojken som satt bakom oss, jag har aldrig hör ett sånt roligt skratt förut. Annars så tog vi MAX drive in till middag och såg några one tree hill-avsnitt kvällen till ära.
Var med min vän Jennifer, som arbetar som heltids-posare. Ibland. Det ser man ju;

svamlar

Jag har varken packat eller gjort någonting annat vettigt. Typiskt mig. Nu ska jag i alla fall sova, så att jag orkar alla morgondagens händelser, vilka jag inte riktitg vet vad de är. Jag tror minsann att jag ska se på blixten, och det är huvudsaken. (ahh, haha, asså va?!)

MIN MEDELTIDSVECKA


gäsp


Somnade med kläderna på igår, efter en dag i medeltidens värld. Handlade två nya tröjor och ett par skor idag. Jobbade en skvätt, sedan var jag och mamma ute och raggade med vår lånebil ;) Nu måååste jag börja packa, för det har jag inte gjort än...
hahaha, jag älskar att ta kort på mig själv när jag gäspar..
sen somnade jag. eller, nu somar jag.

Hoppas att ni sover gott

Jag har precis gråtit mig igenom det tionde one tree hill-avsnittet för kvällen, eller ska man säga natten? Har varken börjat packa eller tvätta än, men jag har ju tre dagar på mig. Ska se ett sista avsnitt nu och sedan sova till 15.45... Jag börjar nämnligen jobba 16.00.

Jobbig dag

Jag mötte min blivande man på vägen hem från jobbet, bara så att ni vet. Annars så hängde vi bara ute i ladugården idag så mitt hår stiniker, jag är trött och måååste köpa nya skor... Funderar även på att börja tvätta och dra fram resväskan ikväll.

Lyckliga jag

Jag somnade alldeles för sent igår, tycker jag. Och jag vaknade alldeles för tidigt idag, tycker min kropp.
Ska jobba om två och en halv timme, är inte så taggad men det ska nog gå.
Tar nog en tupplur(haha, vilket roligt ord) och sedan någonting att äta så hörs vi efter jobbet, ju.
Inte så fräsch. Men tänkte att ni behövde se.

jag fick en kram

Jag glömde berätta att jag blev kompis med en norsk ikväll också.
Viktigt att veta, viktigt att veta...

JÄVLA SLUTKÖRD ALLTSÅ

Jag är så jävla slutkörd. Men flyttar nog hem till min blivande man inom två år, han skulle bara spara ihop lite pengar först, eller vafan det va. Annars har jag sett poliser dansa, blivit rik, varit söt, flyttat mitt bröllop 10 år tidigare och förklarat för min blivande mans kusin vart jag bor. Han ville gärna hälsa på mig sa han. Det fixar vi ju lätt känner jag(trekant). Det var även lite slagsmål, men ingenting hag var inblandad i. Men, nu ska jag sova för jag är ju som sagt; helt jävla slutkörd. Fan, nu är det ju ljust ute...

IKVÄLL ÄR DET JAG SOM STYR



YOU NEVER KNOW

FOTO:JAG

cool va?!

Vi fick aldrig någon mat, så 21.30 åkte vi och hämtade pizza. Nu ska jag dock sova, för imorgon är en dag full med bestyr. Jag ska bland annat vara barnvakt, stå i något slags lotteri, handla på loppis/rea, leka bartender osv. Aja, ni förstår!
En cool bild, som avslutning på kvällen:

happy days

Jag har precis sett att min lön har kommit in på kontot, så, det gjorde min dag. Fick typ massa mer pengar än vad jag väntat mig, så nu är jag bara glad. Och hungrig, iofs. Nu väntar vi på att min familj ska komma hem och laga mat till oss, för som sagt jag är ju hungrig.
Såhär ser vi ut när vi är hungriga, då.

ja

Ryggen ser inte på tok för dålig ut, men inte ser den bra ut heller. Annars så gick en jävla nagel av. FAN. Jobbet bestod mest av att jaga hundar idag.. Nu ska jag umgås med Jeffa. HEJDÅ

aj

Efter en extremt god middag tilldagad av jennifer och mig, eller okej, av mig, så har det skett en liten olycka. Har extremt ont i min rygg och kan knappt gå... Ska sova nu och se hur det hela ser ut imorgon. Vi hörs då!

love

foto:jag

GOD MORGON PÅ ER!


OH MY GOD

vänster

höger
När jag var liten ville jag bli en prinsessa med fina, långa naglar när jag blev stor. Nu har jag naglarna iaf!
Det känns otroligt bra, och är hur fint som helst. Även fast jag är typ fattig nu, med tanke på att lönen inte kommit än.. Det var i alla fall otroligt värt det och jag trivs som fan. Ska be någon att ta bättre bilder någon annan  gång. Nu ska jag sova, det är slitsamt att göra naglarna nu. Eller så är jag trött för att jag har jobbat. Med tre barn och två hundar... mm, sov gott så länge!

DREAM

Kom hem alldeles för sent igår, är uppe alldeles för tidigt idag. Men, det är fan värt det. För, idag ska en liten barndomsdröm gå i uppfyllelse. Ska bege mdig in mot staden snart, jag visar er när det är klart!

dåligt

Istället för att gå på tältturné så hade jag grillmys med Emma och Kristoffer, som är här på semester. I vanliga fall bor dom i Skellefteå. Sen var Hampus hemma också. Efter maten såg vi jönssonligan och Jennifer gjorde sällskap med oss. Idag har jag badat lite och jobbat lite. Ska nog åka en sväng snart, vi hörs!

INGEN BRYR SIG

Har hämtat ut körkortet idag, bilden på mig är väldigt snygg. För snygg för att ni ska få se den. Annars så tror jag att min familj ska på Europe & Takidas tältturné ikväll. Tror inte att jag ska följa med. Fast jag vill nog gå, så jag kanske ska tänka på saken. Nej men oj vad jag svamlar, och nu ropar oth på mig också. VI HÖRS

RSS 2.0