DET GÅR INTE ATT BESKRIVA LYCKAN!

SKELLEFTEÅ AIK ÄR I FINAL. FÖRSTÅR NI? FINAAAAAL! HELVETE. JAG SKAKAR. JAG SKRIKER. JAG ÄR SÅ ÖVERLYCKLIG. MITT ÄLSKADE SAIK HAR INTE TAGIT SIG SÅHÄR LÅNGT PÅ MASSOR MED ÅR, MEN NU, NU SKA VI VINNA GUUUULD!

Jag är ganska snygg

Tänkte skriva om broar men hann inte ens starta word innan hockeyn började. Blir det vinst ikväll, blir det final. Jag hoppas. Jag hoppas. Jag hoppas. Ska se om jag kan fixa TV:n, för tv4 sport laggar idag, igen... KOM IGEN SKELLEFTEÅ AIK!!

NICE!

Tja! Kom precis hem efter att ha varit med Josse hos frisören. Jag älskar Josses frisör, för man får alltid så gott fika där, och sen är det mysigt.
Hon har i alla fall slingat sitt hår och blivit ljusare och jag tyckte att det blev skit snyggt!

Lovade att jag skulle blogga om dom här bilderna;


Såhär mysigt har vi när vi förmiddagsfikar på Romaskolan. Jag och Josse alltså.

COOLT

Det absolut jobbigaste när man ska skriva en uppsats, eller ett inlämningsarbete är att välja teckensnitt. Jag tycker verkligen att det är svårt, så när jag testat alla slutar det alltid med att arbetet lämnas in med teckensnittet ''times new roman'' som alla mina klasskamretes arbeten.

HATAR NJURAR

Jo nej, men jag började skriva. Sen var man tvungen att veta vad som händer när röda blodkroppar blir stimulerade och vad ''elektrolytbalansen'' är, och det visste inte jag så jag tar ett nytt ämne och skriver en ny uppsats till på fredag.


kuil rolit

Hade mitt andra möte med kuratorn idag, och hon sa, med tanke på att jag ligger i min säng fyra timmar varje dag innan jag somnar, att jag ska sluta tänka. Lättare sagt än gjort kan jag säga henne. Det känns annars ganska bra, att gå dit alltså. Hon är snäll och lyssnar. Fast egentligen snackar vi mest massa skit...

Har sovit fram tills nu, och skall börja på uppsatsen om njurar. Kan ingenting alls om njurar, så det här kan bli intressant!

kul det där med uppsatser

Hej. Är hemma från en störd dag i skolan. Nu ska jag antingen forsätta på min svenska uppsats, börja på min teknik uppsats eller börja på en biologi uppsats. Eller kanske sova. Jag har egentligen ingen lust med någonting annat än att sova. Så, jag gör det först. LATER


snygg tjej som skriver på svenska uppsatsen i skolan - eller tar cam-bilder.

Wohoooo!!!!!

HEJ! Nu kan jag inte vara annat än glad när Skellefteå vann över Luleå med 2-0. Nu står det 3-2 till Skellefteå i matcher och jag kommer om inte annat få hjärtattack snart. Inte nog med att jag är så nervös så att jag nästan kissar på mig, dom där kommentatorer skriker ju mer än mig.. AJAJA. SKA DANSA NU. YEEEAH!!!

vill hem.

Just nu finns det ingen stans jag hellre vill vara än hemma.
Hemma i det där huset som jag växte upp i.
Hemma i det där huset som jag har lekt i.
Hemma i det där huset som jag har slåtts i.
Hemma i det där huset som jag har skrattat i.
Hemma i det där huset som jag har gråtit i.
Hemma i det där huset som jag har skrikit i.
Hemma i det där huset som är sålt nu.
Hemma i det där huset som inte längre är hemma.
Vart är hemma?
Det finns inget hemma längre.
Förut var hemma det där huset.

Tänkte bara visa min hockeysugna min;

en ganska snygg tjej ska nu alltså heja fram ett ganska snyggt skellefteå aik.
fast bakom skärmen, igenom webbradion hade jag tänkt att det skulle ske.
hoppas på vinst ikväll, jag menar, det är ju ändå hemmaplan och en tredje raka seger hade inte suttit fel!

pajas

Middag med vår familj är någonting alla borde få pröva på.
Hampus skriker för att han inte vill äta.
Uffa skriker på Hampus för att han skriker.
Jag och mamma skrattar.
Mamma blir arg och skriker på Hampus.
Jag och Uffa skrattar.
Mamma och Uffa blir irriterade och vägrar prata med Hampus.
Jag sitter och asgarvar.
Det slutar alltid med att jag går där ifrån och att Hampus får som han vill.

-

Jag är så jävla arg. FAN.I.HELVETES.JÄVLA.KUK. Blir så jävla förbannad på människor som säger/skriver saker utan att överhuvudtaget tänker sig för. Hatar livet. Fan. Vill inte. Orkar inte. Fuck. Ska fortsätta vara lika död som igår. ALLA KAN DÖÖ!

godnatt bby:s

Tänker allvarligt gå och lägga mig nu.
Jag är inne i en liten svacka och orkar ingenting.
fml, typ. lite så känner jag. nu. hela tiden. för det mesta.
vi hörs imorgon!

ännu roligare

Skitkul att dom satt in en ögonreklam där, till höger om texten. höhö
Helt ärligt så tyckte jag att det var kul. haha
(glömde täcka över namn osv. hoppas ingen tar illa upp)

Idag är jag lite rolig

Hhihihi, nu är det bara 10 minuter innan Josse ska köpa chips, läsk och godis till mig.

agda-berta

I morse när jag vaknade var det snö ute. Dom i min klass säger att det var det fjärde staruret, alltså bara tre kvar! (För er som inte är gotlänningar och inte vet vad det är kan ni läsa mer om det HÄR.) Nu är snön dock borta, så det känns lite bättre. Jag var annars med på idrotten idag. Första gången på typ tre evigheter. Ska äta pizza nu.HEJDÅ!


har lite läsk kvar också.NICE

någonting båstad

Åt pizza till middag, nyttigt osv.
Sen kom jag på värsta asbra planen om att jag skulle ha på så hög musik jag kunde och quadrapopa mig till sömns. Jag var ganska nöjd med den, tills jag kom på att jag måste se pensionärsjävlar ikväll. Jag menar, det är ett sjukt kul program och Terese i min klass ska vara med.
Eller så gör jag bara så att jag spelar in det, blir enklast så, tror jag.
btw, någon anonym hade frågat vad den där hemska bloggen jag har skrivit om heter,  hade visst inte skrivit det. ni hittar den HÄR iaf.

det är nära nu

Har haft seriösa nervproblem här denna afton, då Luleå gjorde 1-1 målet när det var 12 sekunder kvar av matchen trodde jag att jag skulle kissa på mig. Förlängning, fjärde matchen i rad och Skellefteås Erik Forsell gjorde mål. Älskade Skellefteå! Nu står det 2-2 i matcher. Sen alltså, North Power gjorde ett helt fantastiskt jobb. SÅ JÄVLA SKÖNT!

utvisningar hela tiden

Nu har Josefin åkt hem och hockeyn har börjat. Jag har bytt informatör så jag har koll nu! Funderar på att poppa popcorn, är ganska sugen på det. Men jag vet inte, får se hur det bli. Kanske måste sova på saken, fast nää, då missar jag ju hockeyn. Jobbigt med beslutsångest.

murgröna

godmorgon godmorgon! här ligger vi i min säng och äter. vi äter hela tiden. vi funderar även lite på vad klockan är nu. för det har vi inte så stor koll på, och sen att det nu är sommartid gör det inte mycket lättare. nu ska vi äta lite mer sen laga mat, och äta det. hejdå!
vi hittade fett med murgröna igår, tänkte att ni ville se.

gz

Jag tänkte säga grattis till Hannah, min bästis, som fyller år idag. (Det finns ingen bild på oss tillsammans så jag tog en bild med min tvillingsyster och paintade in Hannah) GRATTIS HANNAH!


En dag i stan

Först målade vi
Jag och Jennifer arbetade tillsammans och skapade detta;
det är en bred jesus på korset, bakifrån.
lite andra fina konstverk;
vi tog en gruppbild
sen tyckte dom att vi skulle gå in här;
det gjorde vi också.
där fanns det en inte så bred trapp. där fick jennifer knappt plats;
inte josse heller
utsikt;
sen bjöd dom på mat
sen gick vi till donken och åt glass
sen for vi hem och då såg jag en snygg kille:
Sen tog jag en massa andra snygga bilder också, men dom får ni inte se nu.
Ska äta en massa nu, hejdå!

YES!

Har umgåtts med andra konfirmander från hela Gotland idag. Var en helt okej dag, har bilder. Annars så MÅSTE jag byta informatör om när hockeymatcherna börjar, för där jag kollade stod det att dagens match började 19.00 och jag var as tagg men när jag kom hem sa Uffa att matchen precis hade avslutats. Men jag är inte arg för det, det blev nämligen vinst för Skellefteås del. Nu står det 2-1 i matcher, till luleå.

bra bilder osv.

Vi for till amor, det var kul sen for vi hem igen. Nu ska vi lägga oss och sova för imorgon ska vi fara till stan på konfirmation. Den slutar 19.00 men eftersom att SAIK:s match börjar då så måste jag fara hem lite tidigare, typ vid 15.00. Senast.
Sov gott allihopa så hörs vi imorgon innan vi far till stan!

Josse är språkrik.

Hejsan! Jag är ledsen att jag inte uppdaterat tidigare men vi hade ju taco-fredag men vi hade ingen som kunde köpa mat till oss så vi har klängt omkring på en moppe hela eftermiddagen/kvällen. Hade en AS NICE middag och snart ska vi fara till Amor och hälsa på våra vänner.
Längtar redan till nästa taco-fredag!


alltid.

Nuså är jag näst intill färdigpackad och klar, ska bara få ner datorn sen så inväntar jag bara min mor som är och handlar massor med godis, hoppas jag. Sedan bär det av till Josse där vi har planerat att äta tacos, godis och massa annat samt att sova i soffan. Det blir nog bäst, för Josse är bäst. För att göra det så osocialt som möjligt så tar jag med mig datorn, vi hörs där!


hon är pretty amazing, utan henne hade allting i livet varit ett helvete nu är det bara en stor del som är det. jag älskar henne♥

lite piggare.

Skolan var jobbig idag, jag kunde inte äta och var svintrött. På hemkunskapen ville jag spy på någon. På tekniken tyckte jag att jag kunde få sova men var tvungen att bygga en bro och tack vare att min klass är så jävla störd, som sa att inlämningsupppgiften om känssjukdomarna och preventivmedel skulle vara inne idag vilket den egentligen inte skulle så slapp jag göra den sista lektionen när alla andra gjorde den och fick sova. Ja, jag fick sova på skoltid! Ska packa väskan nu.

det räcker ju.

Nu ska jag bara skriva om aids och hiv, sen kan jag släcka lampan och gå och lägga mig. känns egentligen som att jag borde sitta uppe och plugga till provet men det där provet kan gå och dö. absolut. tog en paus tidigare också, en mat-paus;
det var gott.

jag känner mig duktig.

God kväll! Ni kanske undrar vad jag gör vaken nu? Jo, jag förstod det och jag kan tala om att det vet jag inte riktigt själv. Eller njo (istället för nja), jag sitter och skriver en MVG-uppsats om preventivmedel. Ska alldeles strax hoppa på könssjukdomarna. Är inne på min andra energidryck, och ger mig inte förens detta är klart!

ren jävla otur

Det var ju Skellefteås match. FAN! Inte långt kvar av tredje blev det ett näst intill självmål från Skellefteås sida. FAN! Fredrik Warg, stackarn, blev skadad FAN! Luleå spelade en riktigt dålig match trotts vinst. FAN! Luleå fick in ett till jävla turmål elva minuter in i fjärde. FAN! Skellefteå bjöd på målen, vilket var jävligt onödigt. FAN! Ny match på lördag, då gäller det.

tänker byta bakgrundsbild iaf.

yeye det ordnar sig

Tänkte bara lägga upp en bild och visa hur snygg jag är, när jag sitter här i en tröja som en gång i tiden var min mormors, nyduschad är jag också (gjorde det snabbt i pausen), trött men egentligen allmänt glad. Har inte öppnat biologi-böckerna än..
Jag måste nog sitta uppe inatt för jag ska skriva ett arbete om fem könssjukdomar och massa olika preventivmedel tills imorgon, en uppsats om broar, och en om njurarna tills nästa vecka. Måste nog sätta igång!

hockeyhunkar

På tal om David Rundblad... Kan jag starkt rekommendera DENNA sida. En ganska bra sida, kan jag tycka.

vinn.

Nu, ikväll spelar mitt älskade Skellefteå andra semi-finalen mot Luleå. Dom spelar borta. Jag har webbradion på. Skellefteå är bäst. Mot finalen, FÖRFAAAN! Älska skellefteå AIK.
Jag ska alltså försöka kombinera hockeyn med biologi-plugg, det är ju tur att det finns periodpauser!

btw, rundblad är ju både sjukt bra och snygg, vilken kille!

thihihi ;*

vart är vårat liv

Fick en urusel sömn natten till idag, så var både arg och trött tills jag fick i mig lite socker, nu är jag bara trött. Välkommen hem, säger jag till mig själv som intagit sängen. Funderar på att göra någonting att äta och fortsätta min läsning på Annas blogg. Att läsa där sätter verkligen igång tankarna på livet. (För er som har missat så har jag skrivit om henne i inlägget nedan).

Vila i frid.

Jag har hittat en blogg, den är helt otroligt sorglig, det var en tjej som skrev i den. Anna hette hon. Hon blev 19år. Hennes liv var hemskt. Anna har under nästa sin barndom legat till och från inne på barn-psyket, förutom dom sista åren (18och19), då låg hon inne på vuxen-psyket. Hennes mamma är schizofren, hennes pappa har någon annan psykisk sjukdom. Hennes äldsta bror är schizofren, hennes yngsta bror var ätstörd och har frivilligt hoppat framför en lastbil en gång men överlevde. När han var inlagd på sjukhuset drog han ut alla viktiga sladdar, sedan rymde han och gjorde ännu ett självmordsförsök, men lyckades inte då och hennes yngre syster har många gånger försökt ta sitt liv. Jag kan med tårar rinnandes ner för kinden tala om att Anna tog sitt liv igår. Jag har läst mig igenom fyra månader av hennes arkiverade inlägg nu, hela kvällen har varit tår-fylld.

''den som lever får se''

min värld lyste upp

Jag är otroligt grym på
  • quadrapop (mitt nuvarande high score är 341100, slå det hörreni!)
  • att koka nudlar (för det är extremt svårt)
Sen kom jag inte på någonting mer jag var sådär otroligt grym på. Men det var ju två saker i alla fall. Egentligen är jag helt fantastisk på att laga mat i största allmänhet, men det är ingenting jag villl skryta om. Ibland kan jag vara bra på matte, men det beror ju helt på vilken årskurs min mattebok är från. När jag är som bäst, så är det treans mattebok som gäller.
dom där pojkarna vet inte hur man skär en tomat. det är tur att dom har mig.

virrig

Sovit. Har jag gjort tills nyss, ungefär. Jag hatar när man ligger och sover och det ringer någon på mobilen, och när man har svarat så vaknar man. Dock vet man inte vem man pratar med eller hur länge man har pratat. Det hände mig precis. Ska gå ner, och göra mina nudlar som är sådär jävla goda, eller var det dom som var helt okej? Jaja, och sen ska jag äta upp dom också. Gr8!


ett sådär

Hej! Hade en inte så tokig dag idag i skolan. Den var ganska lugn med elevråd, kör och lite sånt där.
Nu ska jag äta nudlar. För att det är så JÄVLA GOTT! Eller ja, det är helt okej.

ingenting är logiskt.

Det såg så bra ut för Skellefteås del, i alla fall andra, tredje och in i förlängningen. Det var för det mesta Skellefteås perioder och allting talade för Skellefteå. Det sista, avgörande, målet kan jag tycka var lite fult, men aja nu står det 1-0 i matcher till Luleå. Bättre lycka till grabbarna på torsdag.

Nu är jag helt slut och sängen väntar. Vi hörs!

gr8

Jag har hjärtklappning. Skellefteå, världens bästa lag, har nu gått från underläget 0-2 till luleå till 2-2. Sista perioden börjar snart och jag funderar på att äta min tredje isglass, eller nudlar. Kanske både och? Ja!

''det börjar lukta förlängning'' - peter jihde
Jo, för det är inte 20 minuter kvar. Överdriv lite mer, snälla kommentatorer!

fart och fight

Det är tur att jag är så jävla teknisk som jag är, för jag har precis fått tv4 sport att fungera. Nu, precis till andra perioden. NU KÖR VIIII!! helvetes jävla piss, 0-2 nu

BLIR SÅÅ FÖRBANNAAAAD!

Det är ju jävulskt vad dåligt tv4 fycking jävla sports mottagning är här i Vall. Det går inte att hänga med i matchen. FAAAAAN!!! (0-1 till luleå)
bebis har iaf somnat nu.

det är så det ska va.

Guldet ska heeeem, till Västerbotten! Till Skellefte...AIK
Så kom igeeeeeen, vi ska nå toppen! Med vårt Skellefte...AIK
Tjalalaaaaaaaaaaa, tjalalalalaaaaa, tjalalalala.....AIK

en bra kille.

Min lillebror slår mig, skriker åt mig och typ hatar mig. Fast egentligen älskar han mig, nog. Men det har ju hänt förut. Nu ska jag försöka muta honom med isglass och sedan starta en film eller så till honom. Nu börjar han slänga saker omkring sig... Måste dra!
Kvällens match sänds på TV4 sport, så kika där!!!

yaa

Nu sitter jag i min säng, med ett hur lent ansikte som helst och funderar på om jag ska vila lite innan maten. Det kan behövas. Jag har tydligen lovat att jag ska vara barnvakt ikväll, och eftersom att jag inte ska somna när jag lägger Hampus(i någon av periodpauserna) så är det välbehövligt. PUSS

Känns underligt.

Jag antar att ni vill se hur snygg jag är, när jag sitter här, i ansiktsmask.

VARSÅGOD:

kolla.

Goddag! Det var en ganska bra dag i skolan idag. Långa raster, håla, bensträckare och film. Chill! Nu ska jag försöka mig på att röra ihop en ansiktmask och äta isglass. Ska även försöka mig på att göra någonting asgott att äta ikväll när det är hockey (nej, jag äter inte mycket), men har inte kommit på vad jag är sugen på än. PÅ ÅTERSEENDE
ett tag sedan.

SPRÅK♥

Funderar på att gå ner och dricka lite saft innan jag gör mig iordning för sängen vilket jag nog ska göra när som helst så att jag kommer upp imorgon. Juste vi har spanska till imorgon, behöver nog lite hjälp av google translate. Men jag går och hämta böckerna och säger godnatt nu!
Vi hörs imorgon jue. BYE

-

Ibland undrar jag vad som hände egentligen, eller vad som händer. Varför det är som det är och vad jag för här. Varför det blev fel och varför jag är en annan del. Jag är inte en del av dig, så snälla säg, har du bytt ut mig helt eller det kanske bara är en lek? Snälla säg, för jag behöver dig. Du var så snäll mot mig och jag älskade dig. Pappa♥

like an angel

foto:jag

andra hit och tredje dit

På min facebook finns det två evenemang som heter ''eart hour'' dom är samtidigt. Det kan faktiskt göra mig lite irriterad. Man kan ju ändå inte vara på båda samtidigt, och även om det handlar om en timme som man ska ha släckta lampor så kanske det blir två timmar om man deltar i båda. Dålig stil av den andra som gjorde sitt evenemang att kopiera den förstes. Den andra kunde ju faktiskt ha haft en annan dag...

allt är svävande

Jag kan berätta för er som bryr er att jag hade mitt första möte med kuratorn idag. Jag har mått ganska stabilt i ungefär en vecka vilket är ovanligt långt för att vara mig, men nu väcktes många tankar igen. Det kändes bra att sitta där med henne, men det känns lite jobbigt att berätta, öppna upp och ge så mycket av sina tankar till någon man inte känner. Jag vet att hon inte kan återställa alling, mig. Men jag hoppas verkligen att det blir bättre nu. Det snurrar som aldrig förr i mitt huvud. Jag behöver det.



kuwl

Hejhej, tänkte bara säga hej och berätta att jag är helt slut och ska sova nu. Slänger in en snygg bild också;
Såhär snygg är jag nu. Hejdå!

yeyy, ny vecka imorgon!

Nu när jag tänker efter så har jag bara tjollrat på om Skellefteå AIK och hockey idag. Nu ska jag tala om att jag nog inte ska gifta mig efter att ha sett på solsidan. Annars har jag ingenting att berätta för er. Eller nu ska jag tvätta ansiktet och smått ladda upp inför en ny skolvecka.
gammal bild

Jag är nästan ordlös.

Har precis avnjutit en festmåltid efter Skellefteå AIK:s vinst, dom är starka nu, älskade Skellefteå!! Jag vet att North Power brukar ge ifrån sig ett bra tryck, speciellt när det är Luleå som gäller, och på tisdag spelas första första av sju möjliga semifinals-matcher mellan just Skellefteå och Luleå. vinna guld.vinna guld.vinna guld. Det blir värsta norrlandsderbyt ju.
dom säger att det är bäst av sju, men det är först till fyra

Låt bilden tala

jag skakar, jag dansar, jag kan inte sitta stilla.
NU SKA VI VINNA GULD!!! HEJA SKELLEFTEÅÅ!!

En normal tjej vill till Visby

Funderar på att åka med mamma till stan. Jag vill ha ett par blommiga stövlar. hihi

För er som inte förstår så kallas Skellefteå kraft arena för ''ladan'' ibland.

Ni kan ju bara ana hur mycket jag vill vara i Skellefteå ikväll. Tänk er själva vilket tryck det kommer va på ladan! Men nja, jag nöjer mig gärna med TV4 sport. Eller, det är bättre än ingen TV-sändning alls! Ska åka in till staden nu, vi hörs senare BBY:s

Jag gav aldrig upp dig

fem timmar kvar tills pucknedsläpp, jag dööööör!
ska gå ut och fördriva tiden med min bror. hejdå!

Jag blev ju nästan rädd.

Okej, alltså, i nättras drömde jag om den avgörande matchen som är ikväll. Eller jag drömde mig igenom första perioden, sen under pausen stängde någon in mig i ett rum och då vaknade jag... Men jag kommer ihåg att matchen var helt kaos, det började med att en Skellefteå spelare gjorde mål på Norrena, då gjorde domaren mål på Hadelöv, då åkte Hadelöv ut och tog med sig målet, Linköpings tränare tog då tillbaka målen och stod och sulade in mål till Linköpings fördel och domaren brydde sig inte. Sen blev det paus. HELT STÖRT!


höhö kul att jag fick in ett gotländskt uttryck där också, i nättras betyder alltså; igår natt, natten som var.

MED RISK FÖR ATT TAPPA LÄSARE;

Nej, nu får det räcka med snygga bilder innan ni blir helt överkåta.





Eller okej, jag måste visa en fjortisbild;
Min tolkning av mig själv som fjortis alltså. Ja, nej, men, jag vet att ni älskar mig!

Hampus är en bortskämd jävla unge♥

Vi kom iväg tillslut, och kameran fick slut batteri innan vi åkte så jag lämnade den hemma. När jag körde så var mamma i alla fall jätterädd. Det kändes. Men jag är grym och förtjänar egentligen en egen fyrhjuling. Jag menar, Uffa har en, mamma funderar på att köpa en och min lillebror kan man tycka är för liten för en men han fyller fyra i sommar och jag vet vad han ska få i födelsedagspresent :$ Alltså borde jag också få en...
SKA FIKA NU!

det går bra nu

Nu har mamma ringt hit vår granne i hopp om att han ska få igång fyrhjulingen. Om inte annat får vi tränga ihop oss på hans.. Jag tar med kameran om vi kommer iväg, så hejdå!

Det går nog att fixa.

Jag lyckades övertala mamma att vi skulle åka fyrhjuling, fast uffa inte var hemma. Jag gick ut och startade den, sedan kom Hampus och mamma med hjälmar...till sig själva.. Aja, när jag sprang in och hämtade min hjälm så körde mamma fram fyrhjulingen och sedan lyckades hon ta sönder den. På mindre än fem minuter. Hon säger att det var Hampus... Men nu startar den iaf inte... HAHA!
Hampus var glad iaf.

ete

Hej, när jag skrev att vi skulle åka in till stan så skojade jag. För Josefin hade ingen lust med det idag. Hon ville åka in och köpa godis och sen åka hem igen istället och det var jag inte så sugen på eftersom att jag inte gjort annat dom tre senaste helgerna än att lega hemma och ätit.
Usch, hemskt vad alla är tråkiga och osociala. :(((

awesome god

Funderar på att ringa och väcka Josse, bara för att liksom. Eller bara för att vi ska åka till stan. Är ni avundsjuka? Nej, okej, jag förstår det. Annars så kan jag ju gå och lägga mig igen.  Hittade en AS GRYM låt precis också, den är verkligen helt awesome och du hittar den HÄR!

gratulationer tas emot via sms och blommor.

Idag har jag nämligen namnsdag, (talar om det för dom som inte visste det, men det borde ni ju veta, tycker jag). När klockan var 00.05 hade jag redan fått tre grattis. Jag förstår att ni vill se min konversation med Felix och den såg ut såhär;
Felix: Grattis ;)
Jag: Hehe, tackar! :-)
Felix: Varsegod :-)
Felix: Varsegod :-)
Felix: Varsegod :-)
Felix: Varsegod :-)
Jag: Tack igen, men nu har du skrivit varsågod fyra gånger... :-)
Felix: Haha kung nu ;)
Jag: Ja, jag är ganska kung ;)
Alltså är jag kung, och har namnsdag. Shit, alla borde fira mig idag! HALLELUJAH!

HELVITE

När första målet gjordes dansade jag, sedan åkte jag till amor och hoppades att dom skulle ha tv4 sport där, men det hade dom inte. Matchen slutade iaf med 4-2 till Linköping, så nu jävlar, på söndag är det vinna efter försvinna. OMG, jag är redan nervös! :$

Annars så har jag haft en väldigt bra kväll, vi besökte en gammal klasskompis som gick i samma klass som oss i sexan senast, sedan blev jag skjutsad på styret, utan hjälm, av någon som var under femton och inte heller använde hjälm. O.L.A.G.L.I.G.T! Så kan det gå. Ingen blev skadad så det är lugnt. Nu skrev Felix att jag var kung.

Jag har fjärilar i magen, kan verkligen inte sitta stilla.

genom hela livet, ända fram tills döden
finns vi alltid här, hela västra stå
för vårt SAIK!

Jag är så nervös inför kvällens match, jag menar, vinner dom så är dom vidare till semifinal och Linköping är ute. Förlorar dom så får dom en ny chans på söndag, men dom ska inte se det så. FAN, ta hem det här ikväll. Jag laddar upp med hejar ramsor och är taggad som bara den.
NU JÄVLAR!

man kan inte bara spruta som man vill

Bara så att ni vet, så har det snöat här idag. Alltså såg vägen ut ungefär såhär när jag gick hem;
Då kom det en bil som skulle vara så jäkla smart och köra åt sidan när jag kom gåendes, och köra på en såndär hög med snö. Det hela slutade med att jag var nära på att vända om och springa efter bilen som orsakade detta;
Det var både kallt och blött. Liksom, vem har gett den bilen tillåtelse till att spruta ner mig med slask?!
btw, bra med mobilkamera osv.

hemskt

Idag har jag bestämt att jag gör biologiprovet om en vecka. Det kommer nog gå bra, tror jag. Annars gick det ganska bra på hälsovårdskollen, jag blir inte mycket längre än mina 162,4cm. Vilket känns lite jobbigt eftersom att till och med Gustav är längre än mig nu... Pinsamt.
Ska visa vad som hände när jag gick hem från bussen snart, vänta!



Gustis börjar bli stor nu.

mvg i bild, typ

Har precis gjort klart en as fin tankekarta, innehållandes blod, hjärta, blodkärl, blodproppar järnbrist och njurar. AS NICE! Jag kan inte riktigt allt jag ska kunna än, men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Det är dax för det, faktiskt. JAaaAdå, GODNATT DÅ!


ni får helt enkelt vända på datorerna, för här roterar vi inga bilder!

vintern blir nog rätt lång i år

Tänkte precis börja plugga till morgondagens biologiprov, då jag kom på att jag ska på hälsovårdskoll imorgon, klockan 14.00 och precis då börjar biologilektionen! Vilken osis tänkte jag. Men då kan jag ju hänga lite längre här, framför datorn. Fast sen kom jag på att det inte fanns sådär jättemycket att göra här, så jag kanske får gå och lägga mig.

Se, vilken fin kärleksbild jag tog idag förresten. Vi på Romaskolan är allt kärleksfulla vi!
Robert och Joseph kramas alltså.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


jag vill pussa dig  snygging


Den där Malin måste vara en lycklig människa.

men sluta nu

Hej! Jag skulle plugga biologi, men jag somnade. Sen kom mamma och väckte mig, så nu bloggar jag. Hade dock tänkt fortsätta sova nu, så att jag möjligtvis orkar plugga ikväll. Jag är ganska sugen på isglass och Molly Sandén suger. Dessutom kikade jag precis på min mobil, och där hade jag två missade samtal från min mor. Jag kan annars tycka att hon borde ha koll på  att efter skolan så sover jag. Aja.
Får väl läxa upp henne lite...


i lördags. ganska het. om jag får säga det själv. vilket jag får eftersom att det är min blogg.

yippi!

Ja, Skellefteå vann matchen med 3-1, nu står det alltså 3-2 i matcher. Vinner dom nästa är Linköping ute. Inte ska jag ta ut någon vinst i förväg men det känns riktigt bra, tycker jag.
Ska snabbduscha nu, innan jag går och sover. Sov gott!

håll ut snart dax för nedsläpp igen

Det ser riktigt bra ut i hockeyn, 3-1 till Skellefteå efter två perioder spelade.
Annars så anfaller min astma mig, samtidigt som det känns som om min middag ska komma upp. Kanske inälvorna också. Mysigt. Nej. Tror inte att jag ska till skolan imorgon, men det visar sig väl. Det är egentligen en viktig dag, och är jag inte döende så kanske jag får pallra mig dit ändå. Vi får helt enkelt se! Jag återkommer senare om slutresultatet i hockeyn.

Både jag och Josefin har varit ganska döda idag. Febern har slagit mig igen, vi misstänker även att det inte dröjer länge förrän Josse blir sjuk. Aja, vi har ätit isglass och sett på en bra film, och en störd film. Nu har hon dock åkt hem och jag inväntar hockeyn. Jag börjar bli hungrig nu så ska se vad mamma har lagat till, vi hörs!
lite suddig.

LLL

Jag måste ta ner lite disk, hämta ett täcka och möjligtvis två kuddar till för om en timme, ungefär, kommer Josefin hit. Astmamedicinen ska jag också leta fram så att Josse slipper springa och leta efter den inatt när jag inte kan andas. Juste, MAT-HILDA, din facebook har damp, och nu vet ni alla andra också det. Bra, då var det avklarat!

Jag hatar skolan. Fortfarande.

Tjatja! Hemma från mötet nu. Allting gick ganska bra, rektorn var inte med för hon skulle iväg på någonting viktigare, antar jag. Sen träffade vi singel-olle, jag och mamma, när vi skulle köpa alvedon. Han var dock sjuk, så han raggade inte på oss. Synd! Jorå, ska sova lite nu innan jag städar för ikväll kommer nog hon den där Josefin hit! Trevlans!



Jag är så rolig

Tänkte bara visa upp mina, nya, bästa vänner. Ganska bra vänner som lindrar halsont. Känner att jag måste leta upp någon av mina tre astmamediciner också. Jag har lite svårt att andas. Lika bra att leta upp dom nu, innan man dör av syrebrist dåraaa.
Aja, vi ville bara säga godnatt och sov så gott! Vilken bra humor jag har.

YEEEES!!!!!!1111oneoneone

Nerifrån; min, min fasters och min kusins statusar.hehe.
Ja, så ser det ut på facebook när Fredrik Warg gör det första, enda, och avgörande målet.
Nu står det 2-2 i matcher. Nästa match är på onsdag i Skellefteå!

bara så att ni vet

yeah. nu kör vi igen. ingen mållös sistaperiod! nu jävlar! vinn.

FÖRKLARING?!?!

Tänkte bara tala om, på tal om ingenting, att jag delade en av mina kiwisar som jag fick från WILLY:S och den ser ut som på bilden ovan.
SKANDAL.
Fast alla andra kiwisar såg ut typ såhär;
Så det var ganska chill ändå.

Vad håller du på med Hadelöv, sötnos?

Matchen är ganska mållös. Jag är ganska mållös...hehehe. Jag har typ INGENTING att skriva här, till er.
Kanske ska visa två snygga cam-bilder på mig?
JA! Det gör jag.
Lite mörkt, men jag har faktiskt en cam ''for low-light video chatting''.

wowowowwowowow.

Jag somnade när jag kom hem, vaknade precis och nu taggar jag hockeyn. SAIK måste vinna nu. Bara så att ni vet. Annars så var min skoldag helt okej, eftersom att jag inte gick i skolan, riktigt. Jag stod i bokan.

Angående min och Jennifers soppdiet; Vi hade köpt soppor och allting, sedan när vi skulle äta lunch idag så fick vi inte låna vattenkokaren som finns i bokan av Irene. Jag trodde att jag skulle strypa henne. Vi åt ett äpple istället. Sen bestämde vi att jag tar med mig vattenkokare imorgon.

DET ÄR HÅRT NÄR DET ÄR SVÅRT.

Jag ligger just nu i min säng och undrar varför jag inte har några sömntabletter hemma.  Dom senaste två timmarna har jag legat i min säng, och försökt sova. Fösta halvtimmen med musik, andra utan, tredje med och fjärde utan. Helt utan resultat. I vanliga fall brukar jag somna vid andra eller tredje halvtimmen.

Annars så känner jag att värktabletterna har slutat värka, för nu är huvudvärken, febern och halssmärtan tillbaka. Bra natt, med andra ord. Yeah. Kunde inte ha varit bättre. SKÅL FÖR LIVET, typ. Ska gå ner och värktabletta ner mig. pusss

HEY YOU!

Jaha, skola imorgon. Jag har inte varit där på två veckor så jag vet inte riktigt vad jag tycker och tänker. Lite upp och ner i guess. Jag och Jennifer skall iaf ha en bantnings-vecka. Vi tänkte köra lite Kissis-style, med barnmat men sen kom vi på att det inte är så gott, så vi kör på varma koppen och minimerad kost i en vecka istället. Ta't lugnt. Vi ska bara se resultatet. Veckan efter laddar vi upp med extrema mängder mat, och fortsätter som vanligt! Sen är det möte på tisdag också...

Jag har några roliga videos att visa;

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

Man vill bara älska laget lite mer. Right!?

Jag är glad.


HALLÅÅÅÅ!!!!!
Det finns en bok om Burk-Curt!!!!!
Varför har ingen sagt det till mig???
JÄVLAR, VA JAG VILL HA DEN BOKEN!!!!
Men den kostar dock  200kr ungefär... 
Fast det är fan värt. Får övertala mamma.
FAN VA NICE! Jag älskar BURK-CURT!!!!

Den finns att köpa, bland annat, HÄR!

Jag.

Som den nolifer jag är så tar jag bilder på mig som jag sedan redigarar och lägger ut här. Ja, det är så det ska va på en söndag. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med min avokado. MMM.. Det är ju så gott!

Här kommer en laddning med snö.


För er som inte förstår dom engelska orden, så finns det någonting som kallas google translate. Jättebra sida om man har läxor i t.ex. spanska också.

Hade svårt att somna igår, men ändå är jag vaken nu. Typiskt. Annars så ska jag nog dricka lite cola nu och sedan GO BACK TO BED. Yes. Hejdåå


HÄR<- hittar ni google translate.

SPRING FÖR LIVET

Skrev ett långt inlägg om hur dåligt melodifestivalen var, sen gick det inte att publicera det. Nu är skiten avgjord och det var erik saade som vann. jättetöntigt. hatar honom. ringde och röstade på sara varga men hälften av gångerna var det upptaget och nej, jag hade inte fel nummer eftersom att första gångerna jag ringde så gick det fram och det var samma nummer alla gånger. aja, ska se en film nu. vi hörs ju som alltid senare. typ.

EN LÖRDAG.

Jag har precis duschat och känner mig mycket piggare. Nu har jag tagit fram chipsen, godiset och startat TV:n.
Btw, Skellefteå förlorade så nu står det 2-1 till Linköping i matcher. FUCK. Jo, så känner jag. Kom precis på att jag måste kolla bloglovin' också. Men nu svamlar jag bara. VI HÖRS!




Jag är nästan där.

Jag har fått i mig lite värktabletter och mår nu lite bättre, som ni kanske förstod med tanke  på inlägget nedan. Men det blir nog sängläge resten av kvällen ändå. Mamma har gjort någon tobleronemousse för dom skall bort på middag, fast jag sparar lite här hemma till mig. Sen är det ju lix hockey nu så jag klarar mig. Skall nog redigera en del bilder också. Bara så att ni vet.

Halvt vår, har vi fått nu också!

ÄCKLIGT.

Jag är besviken. Besviken på alla som inte förstår.
Det är inte rätt att vara tillsammans det tre killar på en månad och sedan skriva efter varje gång man gjort slut, ungefär såhär; ''Jag älskade dig av hela mitt hjärta. Jag kommer aldrig hitta någon som dig för du var så perfekt osv. osv.'' när man veckan efter har införskaffat sig en ny kille och skriver ungefär såhär; ''Åh, jag älskar dig mer än jag älskat någon annan. Du betyder mest för mig. Du gör mina dagar och du är perfekt osv. osv.'' Det hela går bara runt, runt och inom loppet av ett år har man troligtvis haft runt 10killar. Jag skulle kunna strypa alla som håller på så. FYFAN. Skabb. Äckligt. Det är verkligen riktigt äckligt. Tänk lite på var kärlek verkligen är istället. Detta gäller även killar till en viss grad. Förstår ni inte att ni kanske sårar?

FYFANNNN

Hej. Jag sover ungefär...hela tiden. Alltså finns det inte så mycket att blogga om. Det värker i hela min kropp, speciellt halsen och huvudet. Som vanligt när jag blir sjuk. Jag är jättehungrig och funderar på att äta riskakor. Men jag kommer inte ihåg hur det smakar, så jag har inte vågat mig på att öppna dom än. Jorå, men vi hörs någon annan gång i livet, eller så.

Ett rörigt inlägg.

Jag har precis gråtit mig igenom P.S I love you. Fast Petter ringde och störde mig, då blev jag ledsen och började gråta. Tänkte jag skriva, men det gjorde jag ju redan innan så.. Jag blev ledsen bara.
Jag försökte även öppna chipsen, men jag kom inte så långt så dom ligger ännu oöppnade. Läsken har jag dock fått upp. Jag har inte så mycket annat att berätta förutom att jag har ont i mitt huvud. Jaja. GODNATT

caps

TROR NI INTE ATT JAG HAR ÅKT PÅ EN FET JÄVLA FEBER OCH HUVUDVÄRK SÅ ATT DET BARA SMÄLLER OM DET? IDAG. NU NÄR DEN DÄR SATANS JÄVLA PRAOEN ÄR ÖVER. JAG KUNDE FAN HA VARIT SJUK I VECKAN SOM VAR ISTÄLLET FÖR NU, PÅ HELGEN. JAG HOPPAS ATT JAG ÄR SJUK DÅ SKOLAN BÖRJAR OCKSÅ. FYFAN

Present från WILLY:S

  • Riskakor
  • Kex
  • Kiwi
  • Cola
  • Chips
  • Chokladkex
  • Gelé nappar
Jag förstår helt ärligt inte riktigt tanken bakom riskakorna, kexen och kiwin. Men ja, nu har jag och äta iaf!

PAPPERSKASSE

Vill inte berätta, men det känns lite som min plikt att tala om att Skellefteå förlorade mot Linköping igår med 5-1.
DOM TAR NYA TAG IMORGON.


Annars har jag praoat min sista praodag på willys och det känns för jäkla skönt! Fick med mig en påse med lite ätbart hem, jag tyckte att dom hade skrapat ihop lite roliga grejer. Skall fota innan jag äter upp allting.
Nu ska jag sova ikapp några timmar innan jag kanske skall umgås med Josefin. CYA

Han har det nog inte lätt

Hampus: Pippi ska skicka ett paket till sin mamma.
Jag: Men pippis mamma är ju död.
Hampus: Nej, hon bor i himlen.
Jag: Ja? Då är man ju död?
Hampus skriker och springer där ifrån.
Stackars barn, han kan ju inte tro att pippis mamma lever när han snart fyller fyra år!

bra jobbat.

Allting är upp och ner nu. Ingenting är bra. Allting går bara upp och ner hela tiden. Fram och tillbaka kommer smärtan, saknaden. Livet känns dåligt och helt ovärt att leva emellanåt. Jag kan sitta och skratta, men på två sekunder har skrattet förvandlats till gråt, saknad, sorg och smärta. Dagarna delas in i perioder, perioder som är bra, då man mår bra och perioder där man inte vill, där man inte orkar, där ingenting är bra. Allting är piss.


Jag vill inte att nästa vecka ska börja, på tisdag är det första mötet och jag har ett antal möten framför mig. Möten med kuratorn, skolsystern, rektorn, lärare. Jag vill tillbaka till lovveckan, för då kunde man bara stänga ut allting och inte vara med när det blev jobbigt.

Min panpitz

Jag har världens finaste lillebror, och jag älskar honom♥
(för er som inte förstår så kallar jag honom Panpitz)

Skott

Det står 2-0 till Linköping efter typ ingen tid alls (10.42), så jag känner lite att jag skall stänga ner alla hockey-sidor och hopppas på det bästa, kanske rent ut av gå och lägga mig. Ladda för helgen. Äta. Skelleftå AIK:s spelare är inte så snygga. Bara så att ni har koll på det också. BYE



Ganska snygg tjej, i 2:an tror jag.

En tant

Tant: Ursäkta, ni har det ju så rörigt här när ni bygger om, så, vart har ni vaniljsåsen?
*Jag visade henne vart den stod.*
Tant: Tack så hemskt mycket! Skulle du kunna visa mig vart det finns krossad ananas också? Det är faktiskt så att jag ska baka tårta för att jag har ett barnbarn som fyllde år igår, och i helgen ska vi ha kalas. Hela släkten kommer. Jag har tre barnbarn.
Jag: Jaha, vad trevlig!
Men jag tänkte lite mera; FÖR MYCKET INFORMATION. Men tack ändå.

En lögn

I DET HÄR inlägget skrev jag ''Nästa match är på lördag, den spelas också i Skellefteå'' och jag ljög. Nästa match är ikväll, och den spelas i Cloetta Center. Säger man så? Det låter töntigt. Aja, rätt ska vara rätt och nu vet ni. Matchen sänds på Canal+ SPORT 1.
Men matchen efter denna är på lördag, i Skellefteå. Den sänds på Canal+ HOCKEY.

Ja, absolut!

Tja! Idag har jag varit i frysen och på det så kallade ''golvet'', gjorde inte så mycket, dammade av syltburkar, typ. Slutade 14.45, åkte hem, åt, äter, bloggar, funderar på att sova en skvätt innan jag skall laga mat, som jag tyvärr lovade min sjuka mamma att jag skulle göra.
Well, vi hörs om ett tag.

Rockkarusellen 2011

Har suttit och snabb-redigerad bilderna ovan den senaste timmen. Är ganska nöjd. Hoppas att dom duger.
Visst får ni kopiera bilderna, men endast om ni låter vattenstämpeln vara kvar och om ni skall blogga om dom/lägga upp någonstans vill jag ha länkat till min blogg. Tack på förhand!
Nu skall jag sova så att jag orkar med en till dag på Willys imorgon.

Ett livstecken

Jag tänkte bara tala om att jag lever efter en dag i mejeriet och en kväll på amor. Rockkarusellen var där, jag satt i juryn, jag hade med kameran. Jaha, nej men jag skall göra mig en matlåta till imorgon och sedan kolla igenom bilderna. Håll utkik, så visar jag dom senare ikväll!

GLUGG

Jag tänkte bara, innan jag går och lägger mig, att jag ska tala om att jag äntligen har tappat/dragut ut min lösa tand nu. Det känns jätteäckligt. Det var någon som undrade ifall jag verkligen skulle tappa den här tanden, och det kommer upp en ny tand nu efteråt, så ja.

Lite blodigt. Precis som det skall va.


Tror ni det om mig?

Jag har först en fråga till er, tror ni att jag är seriös med allting jag skriver?

Det kan man ju i alla fall tro när man har sett kommentaren här under till DET HÄR inlägget.
Jag ska börja med att tala om att jag inte är seriös när jag skriver såna inlägg, det är bara lite av min humor. Sen kan jag till en viss del förstå kommentarens roliga, om det var oseriös. Men ifall det var en helt seriös kommentar vill jag bara tala om att jag vet att hamburgare inte är häst. Men tack ändå!

öt

Oj, kan jag säga. Efter Davids helt onödiga utvisning vid 50 sekunder kvar av matchen som sedan ledde till spel 4-6 och 3-3 till Linköping kan jag tala om att Skellefteå vann i förlängningen. Matchen slutade alltså 4-3 till Skellefteå. Var riktigt nervigt nere i vardagsrummet eftersom att Uffa fick för sig att heja på Linköping... Nästa match är på lördag, den spelas också i Skellefteå.

I pannan

Jahaja, har inte ens försökt mig på min TV än, istället paxar jag TV:n nere och förflyttar mig snarast. Tänkte bara berätta att jag är jättesugen på panacotta, men får nog nöja mig med en andra semla idag. Jag hoppas att det är Josse som har paketerat den.
HOPPAS. HOPPAS->HEJA.HEJA SAIK



:>

Jag lyssnar på Lena Philipsson, pinsamt. Ja, nej, men jag ska försöka få in tv4 sport på min TV så att hockeyn kan underhålla mig ikväll, Skellefteå möter Linköping hemma. Kan nog bli spännande, men det är inte lätt det där med kanalsökning, speciellt när tv4 sport inte är en gratiskanal. Eller är det de? JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ DET HÄR

Det här får underhålla min mage.


JETESNELT AT JA FIK SLUTA TIDIGARE

Hej, idag slutade jag ungefär fyra timmar tidigare. Sen dess har jag legat hemma hos Josse och sovit/ätit semla. Nu är jag hemma och äter godis. Det är ju ändå fettisdagen. Btw, jag stod i mejeriet idag. Det var svinkallt och jag har nog urinvägsinfektion nu. Bara så att ni vet.

/

det är som en bergodalbana som aldrig tar slut, den blir bara värre

Vad tror ni?

Okej, nu är det såhär att jag kunde inte somna så jag satt och kollade igenom lite bilder och hittade en bild som bara skriker hamburgare liksom. En kniv, kött, och en hästsko. Det kan inte bli med självklart. Jag menar, kniven symboliserar slakt, hjärtat symboliserar kött och älskar, hästskon symboliserar häst och hästkött, alltså så symboliserar bilden ''jag älskar hamburgare''.
Jag blir i alla fall sugen på hamburgare när jag ser bilden.
HÄR kan ni läsa mer om hästar.

Ett sista inlägg

Idag plockade jag upp jordgubbar, och alltså, det luktade sååå gott! Jag kände att jag var ganska sommarsugen då.
Tänkte tala om det, att, det finns jordgubbar på willys såhär års. Det finns kinesiska äpplen också.
En halv sommar utan Josse, får det bli. För hon skall till USA

Sov gott.

Jag missar tangenterna, så jag tänkte bara berätta att jag går och svinlägger mig nu och hoppas på mindre smärta imorgon. Eller ska jag vara helt ärlig så hoppas jag på FETINGFEBER. Men det behöver vi ju inte säga till mamma. Ja, nej, men, nu ska jag sova. Jättehårt.

foto:jag


Sjukt, helt gal1

Idag fick mamma skala min potatis, för jag kunde inte göra det själv. Jag måste bara berätta om en dam som kom fram till mig med en paprika och sa ''kartong'' jag kände att jag inte förstod någonting och frågade ifall hon ville ha flera paprikor, hon svarade  ''ja, kartong''. Då svarade jag gulligt; ''Ja, men annars så finns det ju fler paprikor där och plastpåsar där borta'' sen kom hennes man som förklarade för mig att hon ville ha en hel kartong med massor av paprika. Jag kände att; varför inte bara berätta det då? :$

USCH!

Min dag har varit hemsk. Det enda bra med den är att dom har en helt fantastiskt bra kaffe/choklad/allting-annat-maskin, Josse och Dennis kom och hälsade på och jag fick ett eget coolt kort, som det står mitt namn på och som jag kan använda för att öppna alla dörrar.
Idag har jag jobbat med frukt och grönsaker. Mina händer är förstörda och jag mår jätte dåligt. Jag vill liksom inte tillbaks, men nu äter jag chips och hoppas på en bättre dag imorgon. Bara så att ni vet, så gör det ont när jag skriver det här. AJAJAJAJAJAJ, det är synd om mig.
NAJS, den skall jag ta hem i slutet av veckan.

Hon är inte riktigt som hon ska va

Jag känner lite såhär; Varför lyckas jag alltid somna när jag egentligen inte borde sova?
Jag har inget svar på den frågan som jag bär inom mig, så vi lämnar det nu, jag tänkte bara att ni ville veta.

Nu är jag svintrött och har gjort mig en matlåda. Jag hoppas att den är god och att jag får fika där borta imorgon, för det vill jag faktiskt ha. Jag vill ha ännu mera blåbärspaj. Nu ska jag se solsidan och sedan sova. Är inte astagg, jag satsar lite mer på att försöka överleva veckan.  

Vi hörs imorgon! ♥

#2 - snygg bild

Jag har velat ha en mattsvart hjälm hur länge som helst, och nu har jag en. Nu är det bara moped som saknas och sisådär fem månader.
btw, filmen vi såg igår som var bra heter I am Sam. Grymt, nu vet ni.

Otroligt snällt av min mamma.

Okej, nu är jag hemma. Superkul. Var det på konfan. När jag kom hem hade mamma bakat blåbärspaj och gått och köpt en hjälm till mig. Jag ska visa den senare, för ni vill se. Ja, nej, men nu ska jag vila en stund i min renbäddade säng innan jag går och lägger mig på riktigt.
Grattis. Fast oj, ganska mysigt skall det stå. Ja, jag har åtta kuddar.

dom andra sover

Hej, innan jag säger någonting annat så vill jag bara tala om för er att Mathildas tangentbord inte är någonting att leka med. Bara så att ni vet det ifall ni hade tänkt leka med det någon gång.

Jag ska gå nu. Gå bort till pressan och sedan vidare iväg till Dalhem ->konfirmation! Vi hörs när jag kommer hem antar jag, hejdå!


Jag är en pigg_chey, efter sådär fyra/fem timmars sömn.


Fan vilket bra im,mlägh tyckte aurora

Auroras mamma ska köpa ut nya värktabletter. Annars så kom Rasmus och Einius tillbaka, såg en jättedålig film som jag bara blev arg av, sen åkte dom igen. Nu ser vi en jättebra film, den handlar om en handikappad pappa som får ett helt normalt barn. Jag ska ta reda på vad den heter, och tala om det för er någon gång i livet.

Ja, två snygga bilder vill ni väl se?
Förstod det!

Här var bara jag med.


Här var alla med, men jag är störst. Inte äldst, men störst. Eller jag har störst huvud alltså-missade punkten.


Jag har runda prickar på mitt glas

Nu har vi ätit upp godiset som vi köpte på ICA, även druckit upp läsken. Men då är det ju tur att Mathildas föräldrar har köpt 6L cola.
Aurora, Einius och Rasmus har även anlänt med Einius och Rasmus är ute och åker moped nu. Tror jag.


PoK


Ibland, på stardoll


Mathilda fixade mer volym på sin stardoll.


Vi bytte om på Lisas stardoll.


Låt bilden tala!


Nu går vi till ICA, vi hörs lite senare.


Ännu en vidieo blogg ni tröttnar aldrig


IBLAND LIGGER FANTASIN PÅ TOPP.

Ibland skickar vi mejl till KP. Dom tycker nog inte att vi är så roliga som vi själva tycker, men sånt är livet.


usch vilken äcklig kudde

Tjenare, Einius ringde precis och väckte Mathilda och även mig, dålig stil av honom att göra så. Annars så har Mathilda en LAURAKUDDE, men ni förstår inte vad det är så tänker inte göra någonting större av det.

Men lite såhär såg det ut igår:




Jag missade inte punkten så många gånger denna gång. Nu är det o'boy-time. HÖRS.


Två vitlöksklyftor


MItt ben.

MAThildas neb. ni som är smarta förstår att det är ben baklänges.
jag missar alltid punkten-

VIDEIOIBLOGG-.



Jag hoppas, för er egen skull att ni har större skärmar än vad Mathilda har. Vad bra det går. Vi hörs imorgon, nu-> pepsifest!


Bra att han har koll

Hej. Jag är på amor nu. Vi åkte moped hit, sen la vi oss ner och vilade för att det gick för fort. Sen hände precis världens roligaste grej; En polis gick förbi när vi sitter här och läser en blogg och frågar;
Polis: Är det där eran blogg?
Vi: Nej, det är det inte.
Polis: Nehe, är det hon den där kända, som man ser på TV ibland?
Vi: Nej, det är inte Kissie.
Polis: Ja precis.

Hahaha va?

En chattruta på facebook öppnades av en fin kille vid namn Oskar.
Jag tror att vi gick på samma skola i ettan till trean, det stod i alla fall såhär;
Det visade sig att han hade tagit fel på person dock. Oväntat.

Var ett tag sen jag bodde där sist

Jag skall kasta mig in i duschen nu. Eller nej det ska jag inte, men jag ska duscha nu. Sen ska jag till amor och sedan, alltså typ inatt, ska jag bosätta mig hos Mathilda och lämna min renbäddade säng tills den natten då jag kommer hem igen. CYA



Välkommen hem!

Jag har precis hängt min första tvätt. Jag tror att allting klarade sig och jag har en glädjande nyhet, mest för mig men ändå; BERIT HAR KOMMIT HEM! Detta innebär mer fika och godare mat bland annat. Känns skönt att ha henne hemma, hon har ju faktiskt legat på sjukhuset i mer än en vecka, skulle jag tro.

 


Det går tungt idag

Hon på praoplatsen som jag ska ha tag på jobbar ju typ aldrig, där jag möjligen hade kunna tänkt mig sommarjobba ville dom inte ha in under-femton-åringar och det är en risk att låta mig tvätta andras kläder, nog om det.

Jag kanske får sommarjobba där jag jobbade förra sommaren, det var ju inte så ansträngande; jobbade två timmar om dagen, tog hand om 3 eller 4 barn som för det mesta fikade eller såg på film.

Jag är svintrött och har hårda matproblem. Det är fan inte lätt när det är svårt.

Oj vad jobbigt.

Godmorgon! Jag ska göra det min mamma vill att jag ska göra idag, typ ringa praoplats, kolla om sommarjobb, tvätta lite kläder och möjligtvis städa mitt rum. I alla fall ta bort disken, hänga in kläderna i garderoben och bädda rent. Sen ska jag duscha också men det tror jag inte att min mamma bryr sig så hemskt mycket om. Inte ni heller, men nu fick ni veta det ändå. Vi hörs!

Ett inlägg ägnat åt Mathilda

Jag är glad att du tycker om den Mathilda, och ifall du vill skulle du kunna få låna den. Men bara över en dag för jag brukar sova med den runt mina fotleder. Skicka mejl om du är intresserad! puss

Hon kommer ge sig

Nu är den matcher förlorad. Jag vet inte riktigt vad SAIK håller på med men jag är för trött för att bry mig. Har ägnat periodpauserna till att kolla på datorer och har hittat några, nu skall jag bara övertala mamma till att betala vilket inte är det lättaste men det är värt några försök!

Vi hörs imorgon!


Superduper.

Än så länge har det gått helt okej med maten, annars så taggar vi hockey. Det MÅSTE bli vinst från SAIK:s sida.. Så jag är lite smått nervös faktiskt. Aja, vi hörs efter matchen bby:s!


Sen tänkte jag lite såhär; ''Jag tror att mina kära bloggläsare vill höra en as grym låt.''
Jag hittade en as grym låt.
HÄR hittar ni den.
foto:jag

En stilla stund i gräset, ett strå i min mun

Vi hittade en tjur.
Aurora hittade min hulabula. BTW, KOLLA LÄPPEN!
Vi är ju ganska snygga.
Sen släppte Aurora ut sitt hår. Hon trivs bäst såhär. Hoppas jag.
Henke var jätteglad, som vanligt.
Gustav drack vatten. Han var ganska glad han också, i smyg.

Thor ser trött ut, men han var inte sur för det!
Jag ska nog aldrig mer dricka energi drycker. Man får ju bara ont i magen!
Sen var det ingen som hade fotograferat mer. Var väl kanske inte sådär jättemycket mer att se men jag hade det riktigt trevligt, och sov gott den timmen jag lyckades sova. Nu ska jag försöka få i mig någonting att äta(och försöka att behålla det) eftersom att det senaste jag åt var en tugga av en macka och innan det var det en halv pizza igår vid 19.30.

En hälsning till alla störda:

SLUTA RINGA NÄR JAG LIGGER OCH SOVER, FÖRFAN!

Fan va coolt.

Tja, kolla in DENNA video.

Jag är en pigg tjej.

Hej, och godmorgon. Jag har nu tagit mig hem till Josse. Jag gick ungefär halva biten från roma, nästan. Kanske en fjärdedel men det är samma sak. Nu är jag svintrött och väntar på att Uffa ska komma och hämta mig. När jag kommer hem ska jag sova. Länge. Så vi hörs väl, och denna gång; inte på lan.

en ganska grym tjej

hej sötnosar, jag är i follingbo, på lan. än så länge har jag prövat på CS och COD. senaste COD-omgången(?) så dog jag 13 gånger och dödade 1. nu vill aurora ha  min dator som man inte kan spela på för den är lite för liten. vi hörs snart. puss!

lan i follingbo

HEJSAn!
aurora här. läget? jag tänkte väl det.
sitter i follingbo på lan, som jagb även skrev i josses blogg. om ni nu följer den. jag vet inte. jag bryr mig inte direkt heller.
nu ska jag sitta på omegle med josse, för vi har inte mycket annat för oss. ni får ha det så bra.
kul det här inlägget var, kände jag. men det här är den tredje bloggen jag gästbloggar från, så nu har jag lite slut på insperation. stavas det så? ja, vilken tur. antar att det blir såhär tråkigt när man är kort.
okej, det var allt från mig. hejdå.

Ganska bra hjälpmedel, den där hulabulan.

Vi hörs på lan.

Överbelastat?

I stort sett hela dagen har blogg.se:s första sida sett ut såhär;
Och jag har varit lite smått frustrerad hela dagen. Men det känns bättre nu. Det känns liksom jättebra. Nu ska jag packa ner min dator lite smått och lite små andra grejer som egentligen är ganska stora och bege mig till Josse, eller om typ en halv timma skall jag göra det.
Jag skall snart visa hur snygg jag är idag!

In my ♥

Jag har gjort om min stardoll en aning.
Den första bilden är före och den andra bilden är efter.
Hon känns lite fräschare nu kan jag tycka. Vill ni se mina rum?

Jag anser att det är ett problem

Besök DEN HÄR sidan och lägg sedan märke till det här;
Liksom, hur trovärdigt blir det hela ifall det finns en ''gilla'' knapp på sidan?...
Jag tycker att det här är en allvarlig grej och ser det som ett stort problem. Gör man en sådan hemsida och den inte är ett dugg trovärdig, behöver man inte göra den ännnu mindre trovärdig. Stackars människa som ens kom på sidan. SNÄLLA, TÄNK PÅ VART NI LÄGGER UT GILLAKNAPPAR! Vem hade gillat det om det på riktigt var slutet på internet?

Det gick som det gick när matchen inte slutade som den skulle

Förlust, det är nästan pinsamt hur matchen slutade. Där lämnar vi det. Så länge förstaplatsen i tabellen inte är förlorad så är det ingenting att gråta över. Bättre lycka på torsdag, hoppas jag!
Jag funderar på att typ ducha i två timmar, fläta håret och sedan vakna upp imorgon, och ha lockigt hår. Jag tycker att det är ganska mysigt att ha det. Vi får helt enkelt se hur jag gör.
PoK


Man kan inte få allting här i livet. Jag fick ingenting

Nu är jag riktigt taggad inför kvällens hockeymatch och jag skulle nog nästan ha gjort vad som helst för att sitta i Skellefteåkraft arena just nu.. och se SAIK-FBK. Hade jag bott kvar där hade det varit lite lättare men nu gör jag inte det = webbradio♥♥♥

hahah aa

När vi kommer tillbaka till skolan efter praon ska vi skriva en uppsats i svenska men jag kan glatt berätta att jag precis har skrivit en så jag slipper det. Den uppsatsen är ingenting för veklingar kan jag tala om!
Egentligen borde jag städa/tvätta nu, men jag tror att jag går och lägger mig en stund. gn

dom sex målen:


Jag tar ett djupt andetag och berättar att

Det där jag skrev om att vi gick i affärerna i slite igår var egentligen en lögn. Det var så att Gusavs mamma skulle gå på ICA, då tog vi andra bilen till hemse sport(tror jag det heter) som låg ungefär 600m från restaurangen och var där tills Gustavs mor var klar. Sen åkte vi hem.
foto:jag
Gustav fick en jacka som man tar av ärmarna på, för han hade bara en sån.

Innehållsrikt

Godmorgon! Idag sov jag länge. Eller längre än vanligt i alla fall. Min mobil är magnetisk och fångar upp hårspännen och det åkte precie förbi en grön traktor.  Det första jag såg när jag vaknade upp idag var en godispåse, jag blev ganska glad. Det första jag kände innan jag såg godispåsen var att jag har gnisslat mycket tänder inatt. Jag känner sånt. Jag ska snart avslöja en liten grej, så BRB!

RSS 2.0