Vad fan tänkte han med?

Jag såg på ''Familjen Annorlunda'' förut, där var det 1 mamma, 1 pappa och 7 barn. Mamma skulle ut på middag med sin väninna, pappan skulle vara själv hemma med barnen. Först åt dom middag och allting var ganska lugnt, sen kom han på att han skulle bada 4 av barnen. Jag känner bara ''ÄR DU DUM I HUVUDET ELLER!?!?!'' Helt störd kille. Allting gick förstås över styr och han ringde hem mamman. Oväntat.
Jag tänkte att ni nog ville höra om detta.


det är tur att jag bara har min lilla pampis, hade aldrig klarat 6 syskon.

En unge i minuten

Det blev inga bra bilder alls, kanske beror på att jag hade helt fel objektiv men det andra har Mathilda (det "vanliga" är ju trasigt).

Han ljuger för mig och han sårar mig

Jag lyssnar på partymusik och försöker komma på bättre tankar, men det går inte sådär jättebra. Det finns inte en plats på hela jorden som jag vill vara på just nu. I know you've heard it before, men jag orkar inte längre. Orkar inte vara själv. Orkar inte umgås med någon. Orkar inte vara ute. Orkar inte vara inne. Orkar inte tänka på det, men ändå är det de enda jag gör. Det spelar ingen roll längre, jag vill bort nu.



Kör ni, vi kommer ifatt

Hej, jag är hemma efter en dag i Hemse. Vi såg fotboll, Gustavs morfar bjöd på mat och vi gick i affärer, ni vet, ''Hemse city''. Min klass förlorade iaf 2 av 3 matcher men dom spelade jättebra iaf. Skall kolla igenom kameran och se ifall jag fick några kloka bilder. Det känns inte så.

En jämförelse.

Tänk er att det här är min hjärna i vanliga fall, ganska organisera och så.
Nu för tiden, ser det ut såhär;
Ganska oorganiserad. (Vad kul att det var rättstavat med två o, stavas det verkligen så?) Det bara snurrar liksom. När jag pratar med Josse i telefonen så svamlar jag bara, när jag chattar med någon så svamlar jag bara och just nu så svamlar jag.. Iofs så är inlägget tidsinställt och jag är nog i Hemse nu.

Självutlösaren ♥

Såhär ser jag ut, en söndagkväll kl. 00.56. Nu ska jag sova om jag ska orka upp imorgon. Jag ska till Hemse!

Jag trodde att det var maffian, men det var ju bara polisen.

Jag ser på Wallander och laddar iPoden. Det sista är ganska ansträngande att göra. Ni borde nästan testa det! Jag funderar på att dissa Wallander eftersom att jag redan har sett den här filmen som visas nu och spela stardoll en stund innan jag börjar se en annan film. Men jag kan inte riktigt slita mig.. Oj, jag la nyss in ''i want it that way'' på min iPod. Shit va fett med fest jag skall ha då!
foto:jag
GODNATT!!

NÄR JAG VAR LITEN


change ''love'' to''loved''


foton:jag
jag känner att jag jag kunde ha ansträng mig lite mer när jag tog bilderna osv. men jag hade ingen lust med det så ni får nöja er med dessa bilder eller så kan ni blunda. nu ska jag hoppa på ett ben till duschen, vi hörs!

Yippiii!

Ett stort supergrattis till min storebror som har klarat skoterkörkortet! Han får nu även köra fyhjuling nu också, för er som ville veta. Som sagt, GRATTIS!



Jag&Jocke, ganska små, i gamla huset. NICE!

Lampor

foto:jag

smile for me now

Sitter och dör. Hatar allt och alla. Nu ska jag tvätta. Sen gå och lägga mig. Får se om jag möjligtvis tar mig hem till Josse ikväll. Fast det är ju ingenting jag kan kräva. Right?!

foto:jag


En jättebra kväll, helt enkelt

Ikväll har jag ätit upp en hel gurka. Den var ganska god, kan jag tycka. Annars är jag lite smånervös för min bror som skriver teori för skoter-kort imorgon. Han klarade uppkörningen finfint idag så jag hoppas på det allra bästa! Han klarar det troligtvis lika bra som moppe-kortet = han körde upp 1 gång och skrev teori 1 gång. Ganska grym grabb. Nej men det börjar bli läggdax för mig snart, men ett samtal med Josefin får det nog bli först!

finfina tjejer!


En bra kväll

Jag har nu slängt upp min femtioelfte design, eller, jag har gjort om den ungefär femtioelva gånger. Är inte riktigt nöjd, men har ju inte så många läsare heller. Dessutom vet jag faktiskt inte varför jag har ett citat som lyder; ''Fantasi är viktigare än kunskap'' då jag är nästintill fantasilös... Ser ni den inte kan ni alltid klicka på F5 och hoppas på bättre lycka,,, Nu ska jag vila en stund innan jag ska inta melodifestivalen. Mysigt. btw, heja färjestad! ;-)



Woohooo!

SAIK kör på nu, 6-1 efter typ 13 minuter in i tredje. Jag kan säga att jag verkligen är glad, helt lycklig. (Om Hannah läser detta; Det känns bättre än när man precis har ätit klart!)
Hoppas att HV förlorar sin match, så det blir lite större skillnad i taballen.
Vi höres hörreni!

Jag kan inte ens stå när du inte ser på

Nu är jag helt redo för praon. Tror jag. Fast jag har dock inte ring till praoplatsen, kom jag på. Det påminnde mig även om att ringa till Josse, vilket jag nog ska göra nu.

En bra dag

Ibland är det ganksa trevligt att gå med mamma på stan, lite kuil, rolit. Jo, nej, men ett par braxes, en kavaj, en maskar och enn.... ROSA MATLÅDA fick jag med mig hem. När vi ska praoa ska jag ta med mig egen mat och då tyckte jag att det passade alldeles perfekt. Jag visar den senare! NU: Tagga hockey!


foto:jag

SOME EGO-PICS

Hejdå!

YEAH

Okej, jag fick inte sova länge alls för mor min tyckte att vi skulle åka in till stan. Jag sa nej men då hotade hon mig med att inte ge mig godis till ikväll så det får väl gå..

Jag ska alltså storhandla godis och är redan ASTAGGAD inför hockeyn ikväll. Jag kännde det liksom när jag vaknade, att ''IKVÄLL ÄR DET HOCKEY!!'' typ.

Medans jag är iväg kan ni alltid lyssna på DENNA låt, eller DEN HÄR!

Dåligt av människor, har dom ingen respekt?

Jag har bara en sak att säga: MAN RINGER INTE PÅ NÅGONS HEMTELEFON INNAN 11.00 IFALL DET INTE ÄR MENINGEN ATT VÄCKA HELA JÄVLA FUCKING HUSET! Så, nu är min ilska över och jag återgår till min sömn. Fast det blev nu två saker,
aja sov så gott!

KUIL, ROLIT

Hemmaaaa, är jag alltså nu. Jag hade supertrevligt på amor och jag skrattade mer än vanligt. Kanske för att jag var trött. Kanske inte. Jag får inte in några bilder på datorn nu men kanske kan visa er dom imorgon. Nu ska jag äta blåbärs risifrutti och kika på en film.
Godnatt!



GULD VÄRDA


Helt onödigt

Det här med säkerheltvästar som ryttarna har på sig är väl ändå helt onödigt?! Jag menar, vem i hela friden skulle få för sig att skuta en ryttare som sitter på en häst? Det är klar att man tar hästen i sådana fall. Hamburgare ju. Så, ni som rider, istället för att införskaffa dyra säkerhetsvästar åt er själva, köp det åt era hästar. Då kan ni vara säkra på att det inte är dom ni äter nästa gång ni besöker McDonalds. Ett litet tips bara.


Jag tog en kula för dig

foto:jag

du sa att jag alltid gjorde fel

Jag tänkte bara tipsa om DEN HÄR bloggen, det är en väldigt skojfrisk gubbe som skriver den. Ett annat tips kan ju vara att den är lite roligare på natten. Den var i alla fall roligare igår natt än nu idag. Men ni tycker som ni vill. Fina bilder har han. Hejdå

En rastlös själ kan aldrig få ro

God morgon, jag är uppe med tuppen idag. Eller han kanske gick upp lite tidigare. Jag skrev hon först men sen kom jag på att det är en han, så jag ändrade. Sen kan jag tala om att mina tre senaste rubriker (inklusive denna) är texter från en hits for kids-skiva.
fin bild:jag

let your heart do all the talking

Skellefteå åkte på storförlust, 5-2 till Luleå... Aja, dom ligger fortfarande först i tabellen. Nu ska jag ta mig i kragen och ringa till Josse och samtala lite med henne sedan ska jag nog avsluta denna dag och krypa ner i min säng. Jo, så får det bli. GODNATT!


fast nu går det inte att ringa, om du ser det här Josefin, ring mig hem!

Du får mig att tro på gudar

Jag lyssnar på Sarek och väntar på Hannah, vi ska chatta när hennes mamma har gett henne mat klart. Annars så kan jag tala om för alla att det är hockey nu. Liksom, JUST NU pågår en match. SAIK-LHF och jag hejar på SAIK.
Jag älskar även när jag läser någonting snabbt och inte förstår och sedan läser om det igen och inser att jag har läst på tog för fel.
Och nu är Hannah klar. Vi hörs lite senare ikväll tycker jag!

Jag tycker om att bilderna jag tagit är tagna från en buss.

Nu har vi SPORTLOV, WIIIHOO! Ja, nej, men, det kommer nog bli ett sånt här lov när jag hänger en filt för fönstret och hoppas att jag får vara ifred och bara vara. Blir nog bäst så. Annars så skall dom flesta av mina vänner se på Håkan Hellström imorgon, men inte jag. Så jag ska roa mig med amor. Med Lisa. Det blir nog jättebra!
ph:jag

Jag är en trött tjej

Hoppas att ni har haft en trevligt dag, det har jag. För det mesta i alla fall. Nu ska jag sova. Jag är så satans trött... Och imorgon är sista dagen innan SPORTLOVET! Satan vad skönt det ska bli. GODNATT!


foto:jag

RÖKT SKINKA

Jag har helt och hållet glömt att berätta att Josefine Söderstrands kläder luktar rökt skinka, för såhär är det; Att i deras källare så började deras flis brinna. Alltihopa brann upp, sen exploderade det. Dom hade en frys nere i källaren som var fylld med skinka, det var resten av huset också. Alltså, när källaren började brinna blev skinkan rökt och lukten smittade av sig på hennes kläder eftersom att dom befann sig i huset.


Igår tvättade hon sina skor hela tre gånger också. Tror ni att dom blev rena?
-Nej!

Min lösa tand gör väldigt ont

Idag har jag tagit nya tag och är på mycket bättre humör! Jag har vunnit en klubba och det gick ändå relativt bra på provet, eller i alla fall godkänt-bra. Nu ska jag fortsätta på min bloggdesign som aldrig blir klar. Hejdå!

(bra)foto:jag

SKIT TISDAG!

Jag välkomnar varmt IG i engelska eftersom att jag skiter i pluggandet, helt enkelt. Känns bra, tycker jag. Hockeny går inte sådär asbra heller(fast SAIK vann med 4-3), jag har en lös tand som gör lite ont när jag drar i den och jag kan inte låta bli (när jag har tappat den har jag endast en kvar att tappa!!) och jag är smått jätteirriterad över den där jävla praon.
Liksom, vadå arbetstider: 08.00-17.00... Det kallar jag slavarbete. Egen mat ska jag ha med mig också. Jag ska då fan ha betalt.
Sen är jag lite arg över att jag köpte den där äckliga glassen för 29kr. helt ovärt!

kanske inte ens orkar starta TV:n

Jag fryser. Jag är trött. Jag ska sova TV en timme. SEN ska jag börja mitt pluggande. Jag lovar nästan det. Engelskaprov imorgon. Jag är inte alls tagg. Konstigt va!?

Jag fick tuta idag

Fick precis ett samtal, av min busschaufför, hem, om att jag hade tappat min mobil på bussen. (Och då känner jag bara: ''STALKAR DU MIG, ELLER VARFÖR HAR DU MITT HEMNUMMER?!?!'') Jag hade förstås inte tappat den. Jag fick i alla fall ett uppdrag; att leta efter mobiltelefonens ägare. Den har en bild på Josefin som bakgrundsbild och det är en sony ericsson. Sen vet jag ingenting mer förutom nummret men det känns elakt att lägga ut det här. I alla fall, är det någon som vet vems telefonen är, kontakta mig eller min busschaufför Erik!

han är snäll, fast jag får gå i snöstormar. HAHA, nu är det du som får snö på dig(om man är på bloggens startsida vill säga)

uppdatering, endast för er...

JUSTE!!!! Jag åt hockeypuvler igår. Men inte så mycket, för jag gick och borstade tänderna just innan jag somnade och tur var väl det att jag inte somnade i pulvret.
godnatt nu då.

omfg

godafton, nu är jag klar i skolan, och är ganska klar hela jag. helt slut. så, nu ska jag byta om till pyjamas och lägga mig och sova. innan jag dör av trötthet.
och som ni vet; det vill ni ju inte!

SOV GOTT!

KALASDAG

Nu är jag hemma och vill sova men det ska jag inte göra. Nej, jag ska duscha och laga mat innan halv sex för då beger jag mig mot skolan, igen. Det är nämnligen öppet hus där ikväll. Jag och Tore ska sälja fika, thihi. Jag ska även försöka hinna tömma kameran.
BÄST ATT JAG SKYNDAR MIG!hejdå


Känns ganska bra att vi får ledigt hela fredagen p.g.a att vi befinner oss i skolan i ungefär två timmar, eller tre i mitt fall. Så det blir kanon det här!
HEJDÅ2

Melodifestivalen

efter att ha kikat på melodifestivalen och insett att låtarna bara blir sämre för varje år så har jag faktiskt hittat en låt som jag skulle kunna tänka mig att lyssna på, enjoy

''man skadar inte om man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör'' <-länk


thihi

Jag tycker att Big Brother är överskattat. Bara så att ni vet. Annar så ska jag somna nu. Eller kanske äta hockey pulver först. Jag talar om imorgon hur jag gör för nu stänger jag av datorn. GODNATT!



DÅLIGT SKIT!

Hej. Jag hatar min tv. Mest av allting i hela världen. Jag ska köpa en ny. Större. Och den ska jag hänga upp på väggen. Jag får alltså se Big Brother på min älskade, kära, fina dator. Den sviker liksom aldrig. Men först ska jag sjölja ut min hårinpackning som jag har haft i i ungefär tre timmar. NICE!



MYSPYS!

Ännu en söndag är kommen, Josse har åkt hem och jag ska snart äta världens godaste mat. Jag taggar även solsidan och skall se om jag kanske får för mig att köra en kanalsökning och möjligtvis hitta nya TV11, isf så blir det Big Brother också.
It sounds like a great evening, if you ask me!


Skål!

SÅ HÄR KOKAR VI KORV:


GRATTIS JOSEPH!

JUUUSEPH. Ja, idag fyller han 16år. Det var på tiden, kan man tänka, fast nee, det tycker inte jag. Ni kan ju tänka er själva hur det blir när Joseph ska ut och övningsköra... M-H-M!
Nu ska han inte göra annat än att köpa ut energidrycker tilll minderåriga heller. Vi får helt enkelt se om jorden går under eller inte. Men han är egentligen rätt bra den där Joseph ändå, så ett stort grattis!

NICE!

Jag hade trevlg igår, sen har jag sovit bort hela dagen, varit med om att SAIK förlorade mot frölunda.. samt dansat och spelat spel. Nu sjunger Josse singstar men jag kan inte låtarna, vi ska snart popa popcorn och sjunga med Backstreet Boys. Det blir nog nais!
vi kunde dock inga av dom 4 spelen vi testade så vi sket i det.

Jag vet att ni uppskattar dom snygga bilderna på mig.

Tjenare! Jag är trött, som bara den efter två olika utställningar och efter att ha lagat en kärleks-middag&efterrätt. Jag åt mycket och sprängs snart. Ikväll ska vi äta pizza. Vi tyckte att det kunde behövas. Sen ska vi hänga på amor. Men nu ska jag duscha och göra allting klart så kanske jag kan somna till lite innan Josse kommer och hämtar mig.
hej.

sov gott

Ikväll är det en glad tjej som går till sängs, med en vunnen match och nu ett serieledande SAIK och med medvetheten om att man missar halva skoldagen imorgon så är jag rätt nöjd. Vi ska nämligen åka till stan och gå på konst-utställning tror jag närmare bestämt att det var, sen när vi kommer tillbaka ska vi laga en kärleksmiddag. Det var liksom ingenting mer med den dagen. Slappt. Vi hörs imorgon!



trött tjej som väntade på ombordstigning i lördags vid 06.15

away



‎''ingenting var fel, förutaom att jag inte dög och blev sårad en del''

''det enda jag har kvar är tomma ord som du sa''

''det enda du har gjort det är att slita mig isär''

''du kom som en vind, du var som en prins, men du försvann en dag och kommer aldrig att bli min''

''ni beter er som en låga som har brunnit utan eld''

''i mitt innersta rum finns bara djupa sår, tiden läker ingenting det har ju gått flera år''

''jag är på botten, livet är ett spel och jag fick nitlotten''

''om du var min skulle jag aldrig släppa taget, jag skulle älska dig och ta hand om sig till sista andetaget''

''snälla tänk på mig, i alla fall nån gång ibland. jag hoppas dagen kommer då du tar min hand''

''du träffar andra som är bättre än jag, som får dig på fall, som får dig må bra''

Jag hatar att ligga i min säng på kvällarna och tänka efter och förstå att jag bara har mig själv att skylla. Att jag hade kunnat varit bättre för och mot dig. Att jag skulle göra vad som helst för få dig igen. Få uppleva dig.
Men sen förstår jag ju att du träffar andra, du mår bra, du är lycklig nu. Utan mig.
Jag vill ingenting hellre än att krama dig. Även om jag vet att jag bara är luft för dig.
Vi var inte klara när vi slutade. Vi hade så mycket kvar. Varför?

fail

Hej! Idag underhöll josse mig på bussen så jag somnade inte, och tur var väl det! Just nu äter jag en prinsess-klubba som vart kvart från resan, och funderar på att sova. Men jag ska nog äta upp klubban först så att jag inte sätter i halsen. För det vill ni ju inte.
tja, jag somnade när jag skulle publicera inlägget. det skulle alltså publicerats vid 16:15
usräkta för sne bild.

gå och dö


Till den som skrev kommentaren: Jag vill bajsa i ditt ansikte. Du vet inte ett skit så säg ingenting. Stör min blogg dig så behöver du inte läsa den. Jag lovar, jag tänker inte ta mitt liv pga av mindre läsare. Fan, skaffa ett liv eller så. Hejdå

i will, tonight


hej.

Jag kan med glädje och lättnad säga att jag är hemma nu. Eller jag kom hem inatt och nyss hem från skolan. Jag har faktiskt haft en riktigt rolig konfirmationsresa och jag har ramlat en heeel del. Ätit mycket onyttigt har jag också gjort. Men det är ju ingenting som är ovanligt. Min hand är stukad och gör ont, det gör resten av min kropp också men så kan det vara. Juste, jag lyckades somna på bussen hem också men vaknade just innan jag skulle av men nu ska jag fortsätta min sömn. CYA



Jag mådde egentligen illa på bilderna, men det syns inte.

Hej. Nu är vi framme i Gustafs. Vi har ätit middag och bäddat sängarna. Jag och Josse har det riktigt mysigt här i vårat rum. Visar sen. Annars så har jag kopplat ihop en iPhone med datorn, därav har vi internetet. Nu ska jag hämta en kopp godis och umgås med mina vänner. Ni kan ju njuta av dom här bilderna från båten så länge:

nu hörde jag att josse kom in genom dörren också

Nu har jag bäddat sängen så nu får Josse komma. Ifall hon känner för det. Uhh, jag är helt slut så ska packa det sista som jag kan packa nu och sedan slå mig ner med Hannah Montana och popcorn. Det blir nog mysigt.

Det är tur att vi har traktorer

I morse så körde våran busst fast vid BP. Det tog ungefär 10 minuter för bussen att komma loss. Jag tror att det är tack vare vårt gungande den överhuvudtaget gjorde det.


Jag har i alla fall tänkt på en lite grej sen dess: Det är en fet jävla snöstorm ute (= under natten kommer vår gård & vägar att snöa igen.) Det blir ganska kul sen imorgon när vi måste åka typ 05.30, senast och Uffa måste gå upp vid 05.00 och skotta eller någonting sånt om vi ska komma ut. Det blir liksom en kul grej. För honom..
I värsta fall får vi ta traktorerna in. Men det ska nog inte behövas.
foto:jag

hejjjjjj

Jag har handlat frukostbröd, vindruvor och....GODIS! Woho! Oväntat. Iaf, så, ska jag kanske packa det sista innan Josse kommer. Även bädda sängen också. Det brukar hon vilja att jag gör. Bara att sätta igång då!

tidsinställt

Jag ville bara säga hej, och Godmorgon till er alla. Jag hoppas att jag sitter på bussen nu. Men det gör jag inte ifall jag har missat den. Jag ska i alla fall handla godis efter skolan. Sen ska jag mysa med Josefin ikväll. Hannah Montana kommer kanske också.
HA EN UNDERBAR DAG.DET SKA JAG HA

foto:jag

Jobbigt läge

Jag känner liksom lite att, vart ska jag sova inatt?
Kanske intar en av mina bröders rum som ändå inte används. hihi
GODNATT!

Min nya kompis Ola:

foto&finger:jag

Ska man ta med sig morgonrock?

Jag har käkat tårta och socialiserat med Uffas...inte vänner, för det har han inga. Men dom som han brukar vara med. Eller aa, så förklarade Hampus dom iaf. Nu packar jag för fulla muggar. Jag ska visa hur mycket jag ska ha med mig senare när allting är klart!

förra konfirmationslägret vi hade. nice

Det är ingen bröllopsdag ifall ni trodde det

Idag har vi en människa i vår familj som fyller år, hela 45 faktiskt. Jag ska snart gå ner och garnera tårtan till kvällens kalas.
Grattis Uffa!
(bra att jag har många bilder honom osv.)

GODNATT

Töntigt att jag liksom ens nämnde Barbie i min blogg. Men asså, hon är fin. Jag tror att jag ska leta upp mina gamla (jag leker egentligen fortfarande med dom, men säg inte det till någon) och visa er min asheta favoritbarbie sen när jag kommer hem. Får se!
Nu ska jag gå ner och äta grädde sedan är det sovdax, vi hörs imorgon!

they are just perfect

''sometimes i just want to be barbie, because she always have her ken,
they never fight and they have beautiful children''

but that's just happening to barbie.

hihi


IBLAND SÅ...

Tja, idag har min mamma köpt allt som jag ville att hon skulle köpa, typ sprutgrädde, risifrutti blåbär, hallonsoda, gröna äpplen, apelsinjuice och en himla massa godis. Man kan ju tro att jag ska göra typ NP eller någonting, fast det ska jag inte. Bara så att vi vet!

JAG ÄR NÖJD

Idag har jag inte varit på så speciellt många lektioner, jag har varit på massa möten och fixat massa grejs. Pratat med Mathilda har jag också hunnit med. Juste, vi ska få en ny mattelärare.. hihi, VIVAN♥♥ Erik vill inte ha våran klass längre, och jag förstår honom. Annars fick jag ingenting gjort på SOn, eller jo föresten, jag lärde mig en ny dans och tatuerade mig:
Egentligen så var det Tore som tatuerade mig.

MÅNE

foto:jag

Vet inte om jag har fått någonting på objektivet eller om bilderna ska se ut så. Ifall ni stör er på det så kan ni ju blunda. Sov gott älskade läsare.

huuuhuhu :((

Jag har fastnat för DENNA och DENNA. Mest den första.
Annars så känner jag ilska. Ilska för att jag missar hela jävla Svenska Rallyt pga konfaresan. SKIT! Jag känner att jag verkligen hade behövt komma iväg på det. Tänk, helt otroligt. Tre dagar fyllda med bilar, fina publiksträckor och allt annat som tillkommer. JAG VILL DIT. Jag får satsa på att komma iväg nästa år.

STÖRDA MÄNNISKOR

Fan, skärp er för det blir inte bättre.
Vuxna människor i min omgivning har någon allvarlig sjukdom. Allihopa. Dom ska bara bråka hela tiden, dom vill liksom ingenting annat. Jag har nu fått några satans tabletter som jag ska äta, yeah, för allting kommer nog bli kanonbra om jag tar en tablett om dagen. SURE! Nej, det är inte antidepressiva tabletter.




Jag blev blöt

GAAAH, jag måste bara berätta att jag ramlade nyss. Det är ingen som har skottat vid grinden så jag brukar alltid klättra över staketet, och det tänkte jag göra även idag. Jag stod alltså på den lilla snö som finns kvar på andra sidan, satte upp ena foten på staketet och skulle precis ta steget över då snön inte vill ligga kvar längre. Där låg jag alltså, med vänstra foten fast i staketet och kom inte upp... Tillslut kunde jag dra upp mig själv, det var NICE! Jag skrattade åt mig själv och hoppades på att ingen såg. Hejdå


foto:jag


PÅ BILDEN VAR DET BRA, DÅ VILLE JAG VARA JAG

Alla är helt störda och förstår i princip ingenting. Alla är ute efter att förstöra mitt liv. Förstöra mig. Jag vill inte vara med längre. Jag vill inte må såhär som jag mår. Jag vill inte vara kvar i mig själv. Jag vill inte vakna upp varje morgon. Jag vill inte längre. Jag vill inte alls. Men jag orkar inte kämpa mig ut ur situationen som jag själv satt mig i.

Jag blir bara ledsen

Hejsan, jag tänkte bara efterlysa min kära vän Josefins Håkan Hellström-biljett. Det är någon av dom som var på hennes partay i fredags som har tagit den. Och jag känner bara: FYFAN VILKEN DÅLIG STIL.
  • För det första så går man inte bara och tar saker av någon annan.
  • För det andra så vet jag att Josse ser så sjukt mycket framemot det där.
  • För det tredje så vet jag att Josse behöver gå på den där konserten. Hon mår inte sådär jättebra i perioder nu förtiden och hon behöver den, behöver den så mycket.
Så, om någon vet med sig att dom har tagit den eller vet vem som gjorde det, ge tillbaka den, hon skulle må så mycket bättre då. Och jag garanterar att ingen kommer bli arg. Snarare glad för att hon får tillbaka den så SNÄLLA, HJÄLP OSS!



HON ÄR JU SÅ FIN, MIN JOSEFIN.

Usch

Jag har precis landat i min säng och är tröttare än någonsin så jag ska gå och tvätta ansiktet och sedan sova. Imorgon ska jag till skolan, tyvärr. Fast jag har ett hemligt möte inbokat så det blir nog bra tillslut ;$

jag har det inte lätt i livet

Jag funderar på att ta mig hemmåt.. Jag har varit i Björke alldeles förlänge nu. thihihi. Men ja, just nu sitter vi vid varsin dator och lyssnar på musik. Ganska trevligt men jag ville egentligen hem nu. Jag får helt enkelt ringa till min mor och se om hon har slutat jobba. Jobbigt.HEJDÅ

läskig man

Det var precis en man i huset som undrade om vi gjorde neon. Han bara kom in och jag hade pyjamas på mig. Fast det hade varit värre om jag inte hade några kläder alls!

NICE!

God morgon! Det var en lite smått hektisk natt igår, Bix började skälla vid 22.00 och han skäller bara när det är någon utanför. Vi hörde även skall utifrån, och röster. Med hårspray i min hand, och Josse med någon annan spray, tog vi oss ner. Vi hämtade varsin kniv sedan gick vi upp igen. Bix var ganska lugn sen efteråt men eh, det var alltså någon här och jag höll på att skita på mig. Ganska mysigt. Lite sällskap sådär..
Då kände jag att jag kommer sluta såhär, som han på bilden under.

fin tjej

Hej. Här har ni en bild på mig från igår kväll:
Nu ska jag sovaaa!

två flugor i en smäll

Jag har ätit ganska bra med mat. Så, jag har inte sovit på toalettgolvet. Jag sovde i Siggis rum. Med BIX och LISA. Hon har en mjuk säng.. Siggis alltså. Inatt ska jag bo här, i björke, hos josse, i hennes säng. Vi ska äta pasta och kolla på solsidan. Vi är själva hemma. Mysigt. Jo. Nej men sovdax nu. GODDAG

Ett bra inlägg

gvcedslkslisdoveuj
Annars så skrev mathilda om att aurora sminkade sig med en bomulls-grej. läs mer om det på hennes blogg bitches. jojojojo. nu har nästan alla åkt och jag ska stanna. hejjjjdåååååååå

hihi :$

Godmorgon! Idag är en sån där dag när alla mår jättebra. Jag är liite trött men annars är det kanon. Jo, men, nu chattar jag med joseph, fast han ligger i sängen bredvid. Trevligt. Fast näää. Men ska dö nu, hejdå.

Dom spelar gitarr där nere nu

Hej. Denna kväll spårade ur lite smått. Eller ganska stort. Nu är det mesta löst och jag har en ''energy-drink'' & jonas rum helt för mig själv. Ganska skönt att slippa typ... dom andra. Egentligen hade jag paxat sigrids rum men det tog mathilda. Aja, nu ska jag se en film och sedan sova och hoppas att det mesta är bättre imorgon. Heheehee då ska vi städa :(


Det var ju bra tills för typ en timma sedan.

Irriterande

Jag skrev ett inlägg innehållande lite fin text och bilderna här ovan och skulle publicera det igår men jag tycks inte ha lyckats. Därför visar jag dessa snygga bilder på oss nu.
L A T E R

GRATTIS ADAM!

Denna fina ADam fyller hela 16 år idag. Detta ska firas med middag i Björke. Det inte jag som är blek, det är han som är brun. Bitch. Aja, ett stort grattis!

SNYGG TJEJ

Jag hade tänkt mig mörka läppar, mörka ögon, och en svart klänning till adams ära idag.
Kanske ett något finare miner. Men det ordnar sig. pussss

Måste bara berätta

Det gick asbra för mig på fysik-provet igår. Jag lovar, jag får säkert typ ett svagt VG eller nått. Claes tyckte också att jag hade gjort ett jättebra pror. Jag är en bra människa. Jo, det är säkert. Amen












*Amen = Så är det

Fast å andra sidan är ni undernärda, jag jobbar fortfarande på det.

God morgon! Alla mina (tre) vänner har skrivit på deras bloggar att dom ska äta. Äta massor. Jag känner bara såhär: ''JAG SKA FAN SVÄLTA!!!!'' Bara så att ni vet.
Nu ska jag gå ner och inte äta sen ska jag taggaaa

Innehållsrik dag

you know, just hanging
Jag hängde på amor ikväll, och hade ganska kul. Först kom jag tvåa i skip-bo, sen vann jag och Martin ett ''par-spel''. Vi är ganska grymma. Jag har även inhandlat mig en eyeliner och ätit mat. På donken. Gott, var det. Sen drack jag ingen läsk(på amor, fast det gjorde jag till maten), bara vatten och då blev jag våldtagen av Hampus. Sen glömde jag att ringa Tore, så jag skäms lite.. Men jag skickade ett sms så han blev nog glad. Bilden är inte från idag. För ingen hade med sig kamera förutom Sara som tog på min rumpa. Aja, ska sova nu och ladda inför morgondagen. Eller så var det Mattias men jag tror inte det.
GODNATT

TATTAR-BLOGGEN, typ.

Läser min favvo-blogg. Jag blir så jäkla förbannad då jag läser den. JÄVLAR JA! Jag har inte pluggat fysik. Jag satsar på omprov och IG. Ingenting annat orkas med. Istället laddar jag upp för en helg som förhoppningsvis ska bli jättebra. Det känns så. G O D N A T T

nagellacksborttagningsmedel

Ikväll spelas den här matchen:
Den ska jag inte se/lyssna på för jag ska plugga fysik. Jag tycker att det verkar mycket roligare, på något, om inte underligt sätt. Fast ne, nu fick jag magknip.

Jag är grym

Juste, det där jag hade skrivit på armen var inte fusk. Det var även oläsbart när jag klev ur duschen i morse. Jag skrev det för att jag skulle plugga men så hittade jag inget papper.
Men aja, whatever.



Jag var ganska söt i typ 2:an

Egentligen borde jag plugga fysik nu men jag orkar inte. Inte alls faktiskt. Funderar på att dricka varm oboy och se en film eller någonting istället. Efter att har gjort två prov idag (SO prov (omprov h3h3) och spanska prov) som ändå gick hyfsat bra så är jag värd det.
Jo men så får det bli. Hejsvejs

Jag ska nog fråga rektorn

Jag har tänkt lite på skadestånd och ersättningar osv. Jag menar, det har hänt flera gånger denna vinter att det har kommit en stor lastbil och sprutat små hårda stenar i mitt huvud. Så ifall jag skulle få för mig att ramla och bryta benet, har skolan någon skyldighet att ge mig typ skadestånd eller så då? Jag är ju ändå på väg till bussen eftersom att skolan inte betalar så att den ska hämta mig hemma, så borde dom ha det. Även för det där med stenarna, för då kan jag ju gå och kasta sten på mig själv och sedan få betalt!
Bra plan av mig.

Bilden är liksom som ett ''byt blad''

Jag hällde precis ut en halv flaska nagellacksbottagningsmedel i min säng. Den andra halvan hällde jag ut på en handduk. Nu kan jag knappt andas, antingen är det astman eller så är det pga nagellacksborttagningsmedlet. Det är ganska kul att skriva nagellacksbortagningsmedlet, nu vet ni! 


Jag kastade en snusdosa i taket som studsade på en ljuslukta ner på golvet, det var bra gjort av mig då jag egentligen skulle kasta den till soffan. Innehållsrikt inlägg det här. Jaja,
Sleep tight.

Jag har 2 prov imorgon

God kväll! Jag pratade precis en skvätt med Josse, hon talade om att vi hade spanska prov imorgon och då kände jag att jag ville skratta. Vi har även SO prov men det har jag pluggat till... lite. Jag ska iaf fortsätta med sådana roligheter nu. Sen dö, och förhoppningsvis inte vakna imorgon. GODNATT!

kärlek till spelet

hej. jag kollade igenom en hög med cd-skivor igår och där hittade jag mitt absoluta favvo-ps2 spel. såå.. på fredag vet jag nog vad jag ska göra.
om inte annat så kanske jag ägnat min natt åt det.

[Sibona]

Dom har det inte lätt i huset Anubis, med kärleksproblem, andar och döda människor. Dom är ganska jättesmarta helt enkelt. Bra signatur melodi har programmet också!

HEJ!

DEN DÄR UNDERBARA SAKEN GÖR MIN DAG. NU SLÅSS HAMPUS, HEJDÅ.

Sen ska jag vara barnvakt

Idag var ännu en jobbig dag i skolan. Fy satan. Fast jag åt godis och drack läsk, då blev det mycket bättre. Annars så vet jag inte så mycket mer annat än att jag skall städa nu. Dom senaste veckorna har jag slängt kläder, disk, mat och allting jag kan komma på, omkring i mitt rum och överallt annars i huset. Nu är det dax att få bort det!

snygg&fräsch_chey

I'll wait

Det här måste vara det absolut värsta sättet att fria på:
haha, jag tyckte att det såg töntigare ut om man hade ''du bör'' istället för ''vill du'' och sen fanns det inget ''dig'' så det fick bli ett ''du''
foto:jag
mitt lilla äckliga objektiv valde att inte samarbeta ikväll, så mer bilder någon annan gång.
SOV GOTT!

Lite kort kanske det blev

Hejsan, jag har precis klippt mig och nu skall jag gå ner och äta en semla med min frisör. Duscha ska jag även hinna med under kvällen. Kanske visa några bilder, får se.
L A T E R

jag har en plan

Jättejobbigt var det idag i skolan. Nästan så att man inte vill återvända. Nästa gång(imorgon) ska jag skicka dit min tvilling. Hon är inte riktigt lika snygg, men dock inte långt ifrån. Sen har jag ont i min hals och hostar som bara den.
det är min tvilling som är ur fokus, till vänster alltså

RSS 2.0