SISTA NU

Lova mig att ni lyssnar på DET HÄR albumet tills nästa inlägg?!

btw

jag börjar bli hungrig. ska nog gå in till johannas mormor och äta godis. är ganska säker på att hon skulle uppskatta det.

manboy

Hejsan! Var ett tag sedan nu, men jag har haft lite fullt upp. Flyttade ju till Endre nu och i morse försov vi oss lite, eller vi valde att inte gå upp sedan hade vi våran cykel-väg till änget där vi skulle faga som inte var så kul. Hemvägen var lite bättre. När Johanna har rensat klart rabatten ska jag och hon åka till Fole och köpa chips. Nu sjunger mina vänner sing star. Jag ska också göra det. Jag har med mig kameran men får inte in bilderna på datorn så bilder kommer när jag flyttar hem igen!

inte så fräsch, men ni har ju varit med om värre.

KOLLA!!!!!!

En sån här bok får man när man har bokat moppekurs, och jag har fått en sån.
Kursen börjar 10 maj, men det ser ut som om det har blivit lite komplikationer så jag får se vad som händer...

mat

Efter skolan åkte jag in till stan, handlade mat, sen åkte jag hem. Jag har hög feber men är på toppenhumör, ändå.
Vid 20.00, ungefär drar vi hem till Johanna! Så länge ska jag hålla humöret uppe och packa, kom inte så långt igår...
jag är ungefär såhär^ glad.

you couldn't figure me out

Svintrött som jag är, ska jag nu börja packa lite smått. Jag flyttar ju hem till Johanna imorgon. Det är så att på fredag ska vi faga(kratta löv) i närheten av Johannas hus, så vi sover där för att det ska vara närmare, och på lördag är det ju valborg och vi tänkte att vi skulle vara på ett ställe som man kan cykla till, från Johanna. Vi flyttar i alla fall in imorgon kväll, och sover där natten till på söndag.
Det blir alltså tre härliga nätter och fyra härliga dagar!


konstaterat

Idag när vi satt och väntade på vår buss, som var otroligt sen(var kanske för att Rolf körde?!) så konstaterade vi att om den hade varit en ätbar glassbuss så hade den haft smaker av jordgubb, apelsin och saffran... Någon som säger emot?



you

Jag ber om ursäkt för min dåliga bloggning under eftermiddagen, men jag och min vän Josefin har varit ute och cyklat, suttit vid Vall-hallen fast med dubbel-v. Busat en massa och snackat om viktiga saker. Underbart! Men, jag har blivit mer förkyld, fått ondare i halsen och går runt med en ständig illamående-känsla... Hoppas det går över till helgen!

FUCKING FANTASTISKT

Jag ryser mig igenom låten. Går bara skolan imorgon, och på torsdag sen flyttar jag....iaf för ett litet tag! GOD NATT!



lite mer bra grejer;
HÄR
HÄR
och
HÄR

FIBERKABEL

Okej, alla som bor på Gotland, och allara helst på landet i typ Vall, Hogrän, Träkumla, Stenkumla osv. osv. har kanske sett att det finns grävmaskiner längst vägen?! Dom håller alltså på att gräva ner rör som går sträcker sig över massa socknar.
Det är hembygdsföreningen  som har ordnat så att hela Vall, eller alla som vill, ska få tillgång till kabeln.
Dom gräver ner ''grund-ledningen'' vid alla stora vägar, sedan ska vi, som husägare (Uffa) gräva från våran tomtgräns in till huset där det sedan läggs ner ett rör. I röret ska det sedan ligga en vit kabel, fiberkabeln.
Man kopplar fiberkabeln till en grå liten dosa som finns på insidan av huset(den grå dosan förvandlar fiber till ström, tror jag att det var). När alla hushåll i Vall har gjort det fylls den vita kabeln med fiber. Från den grå lilla dosan kopplar man sedan en lång sladd till valfritt rum i huset där det finns en switch. Sedan kopplar man in TV, bredband och telefoni i switchern. Då har man trådlöst internet, hemtelefoni och TV med dom flesta kanalerna. Man kan även specialbeställa kanaler. Detta till priset av 10.000 kr/hushåll. Vi har två hushåll på våran gård och ska ha fiber i båda, så vårat går på 20.000kr. NICE! Men då ingår ju grävningen, kablarna, switchen, den gråa dosan +2 tv-boxar. (x2 för våran del)
Det var så han Thomas förklarade det hela, i alla fall.

snart är jag väl ordförande

Jag blev ivägdragen på Vall:s årsmöte. Det var ungefär 120 personer där, och jag som inte ens trodde att det bodde 50 pers i Vall!? Det var även en gubbe där som informerade oss om fiberkabeln som såsmåningom ska börja fungera här i Vall, och snäll som jag är så har jag lovat Mathilda att jag ska skriva ett inlägg, om bara fiberkabeln och dess tillbehör.

Men först en konversation mellan mamma och en störd tant som går omkring och låter hela tiden;
Tant: Muuih
Mamma: ?... Ska vi ha läsk eller saft till dom som inte dricker kaffe?
Tant: Ja, men det blir ju jättebra.
Mamma: Va?
Tant: Hiihuuha

NAGLAR

Tack Jennifer som är duktid på att måla naglarna på andra. Ganska snygg va!?

gott

Nyhemkommen från skolan. Mår piss. Ont i huvudet och ont i halsen.
Jaja, dricker blåbärssmoothie och hoppas på bättre tider.
Skulle vilja ligga ute men halsen säger nej.
Btw, kolla in mina naglar. Ska visa en närmare/bättre bild om ett ögonblick!!!

PÅSKAFTON

Jag hade, som sagt, väldigt trevlig och ser fram emot torsdag så jag ska flytta ihop med J, J och J. Mer om det närmare.

tummen upp

Oj, vad mycket jag har hunnit med under dom senaste timmarna. Jag har målat en bokhylla, duschat, ätit, varit i hembygdsgården och ställt fram stolar, målat ett till lager på bokhyllan och tvättat penseln. Nu väntar jag på att den ska torka, sen ska mamma få hjälpa mig att hänga upp den, och en spegel. Så länge ska jag plocka mina ögonbryn. Jag återkommer!


monday

Jag har städad en del, men när jag skulle damsuga så fastande en liten flaska i damsugaren, och jag höll på i ungefär en timme med att få ut den, och det gick inte. Så mamma hjälpte mig, och jag kan säga att vi inte har någon hel dammsugare längre, mamma drog av slangen. Det fick jag skulden för. Aja, jag har fått bort det mesta, eller så ska jag inte säga. Jag har fått bort en del men har två delar kvar, typ.
Sen kan jag inte bestämma mig åt vilket håll jag ska ha sängen. Det är inte lätt när det är svårt.

du kan göra vad som helst

Jag måste skriva av mig, men ingen ord kommer fram genom mina fingrar. Det står still, och jag står still. Jag hörde en gång att alla flickor behöver en pappa för en pappa är den enda mannen som inte sårar sin dotter. Skitsnack. Om om fem dagar är det fyra månader sedan. Ingen flygbiljet är bokad och jag vet inte vad det betyder, vad jag ska göra eller vad jag vill. Jag förstår inte, men jag kanske är trög.


irriterande

I morse kom min mor och väckte mig, sen ville hon att jag skulle gå upp och när jag inte gjorde det så stängde hom av internet. Nu har jag iaf fått igång det igen, skönt. Idag ska jag nog försöka få ordning på mitt rum. Eller, jag måste få ordning där. Håll tummarna för mig!
gammal bild

TILL LISA:


fall

FOTO:JAG
Efter maten kastade sig hela familjen in i bilen och åkte till Fröjel, Djupvik, Sandhamn eller vafan det heter.
Fick bli några snabba bilder på den otroligt vackra utsikten från bilen. Bilderna togs i fart, därav kvalitén.
Btw, jag älskar träd i motljus. Jag tycker att det är ganska fint!

BRS

1-5, 8a romaskolan (min klass) - semifinal
6-9, 9c romaskolan - semifinal
10-14, 8b romaskolan - final

TREVLIGT

Fuck, fuck, fuck och förlåt! Allting gick så fort igår när vi skulle till Endre så jag hann inte lägga upp BRS-bilderna, och jag känner eran besvikelse eftersom att det är så många som har bett om att få se dom. Dom kommer efter detta inlägg. Annars så hade jag en riktigt trevlig kväll/natt igår. Sen att jag är en gudagåva på att grilla gjorde inte saken sämre. Nu är vi i full gång med valborgsplaner!

josse vill också blogga

HEJHEJHEJ! Glad påsk på er alla, igen! Vi har ätit, ätit, ätit och ätit. Sen lekte vi en del lekar. Mitt lag vann mot Josses, är ganska stolt.. Dock tog jag inga bilder eftersom att jag deltog i tävlingarna. Men, nu ska vi försöka ragga upp någon som vill skjutsa oss till endre. Ska slänga upp lite bilder från BRS också, jag har det förberett!

awesome

Hampus: Josefine, jag har fått två påskägg. Du har bara fått ett.
Jag: Men Hampus, mitt påskägg är större än dina två tillsammans.
Hampus: MEN JAG VET!
Nu känner jag att den lilla pojken inte hade så mycket att skryta om. Men söt är han.

GLAD PÅSK!


inte så illa

Godermorgon. Jag är vaken, tror jag. Men bror kom alldeles uppspelt in och talade om att påskharen hade varit här. Sen slängde han ett ägg på mig. Jag klagar inte, it's kind of mycket godis i det. Annars så mååste jag hoppa in i duschn nu. NUU, alltså. Måste visa ägget först;
sen råkar jag veta att vi får påskägg senare också...

ohohohohoohooh

Jag har landat i min säng och är nog döende. Jag har så ont i min hals så jag kan inte ens dricka. Det gör så jävla ont så ni kan inte förstå! Sen fick jag precis ont i huvudet och kroppen värker både i leder och överallt annars. Jag ska städa nu, inte för att jag vill, utan för att jag måste. Sen tror jag att det kommer hit folk vid 10.30 imorgon och då ska jag vara klar. sure

bacon

Jag har nog inte gjort någonting bra idag. Eller ätit, och det är ju bra. Nu har Josse åkt hem också, och jag ska nog bege mig in till ICA MAXI och handla med min mami. Annars så måste jag ta ner all min disk ikväll, och flytta in i mitt rum(jag bor ju i min brors nu) för imorgon är det den årliga påskfesten och den ser jag fram emot!
igår


SOLEN ÄR INTE NÄRVARANDE IDAG, MEN MOLNEN ÄR DET

Hej! Jag glömde tala om att vi var på gudstjänst igår. Men det är kanske inte så viktigt att veta!?`Vi har iaf provat ut lite snygga kläder och ska snart bege oss till en ny gudstjänst. Det är ganska kul, tycker vi. Fast först ska vi nog äta någonting annat är godis...för det är det enda vi äter idag. TVÅ CAMBILDER:

en snygg människa

Hej! Jag har minsann haft mig en jättetrevlig dag, i staden. Min klass förlorade semifinalen men Roma 8B(andra klassen) vann, så vi stayade och såg deras final, som dom dock förlorade. Jag har också kollat min syn, och jag ser inte helt fantastisk, men ändå helt okej. Hmm, sen åt vi på McDonalds, och tillsist gick vi påskmarschen och fick massa påskägg. Hade kameran med mig men orkar inte lägga in bilderna idag, så ni får se dom imorgon när Josse har åkt hem eller så! Nu ser jag ut som en påskkärring, och ser på hockey.♥♥♥
ser ganska bra ut.

this feeling

Goddagens, eller man kanske ska säga godmorgon? Här hemma hos Josse är alla redan vakna, eller nej, det var bara jag och Josse men vi är mest betydelsefulla så vi räknas som alla +Bix. Han är lite kär i mig. Jag kan inte logga in på facebook, och det stör mig ganska mycket.
Då blir jag liksom störd :pPpPpPp
Denna bild ligger i Josses ''grymt-mapp''. Undrar om hon tycker att dom ser ut som grisar?!Alltså, dom har ju lite gris-feeling i sig. Jag får helt enkelt fråga damen som just nu tvättar sig och återkomma!

ser så jävla hård ut

Jag har varit på amor kvällen till ära. Vi letade efter påskägg och drack läsk. Nu är jag hemma hos Josse där vi precis har moderniserat hennes rum lite grann. Nu ska vi leta påskkläder till Josse för imorgon ska vi gå påskmarschen, sen ska vi även se våran klass spela semifinal. Fast det ska vi göra innan påskmarschen. Men vi hörs ju imorgon, förhoppningsvis innan vi beger oss mot stan. HEJDÅ!

Det moderna rummet:


Det var det värsta 2


Jag är ganska insatt så jag kan låna ut den osv.

En äldre man kommer in genom vår dörr, ställer sig i hallen och skriker:
Gubbe: ÄR DET NÅGON HEMMA?!
Jag: Ja?
Gubbe: Vill du ha fisk?
Jag: Nej..?
Gubbe: Är Ulf hemma?
Jag: Nej..
Gubbe: Är det du som är dottern i familjen?
Jag: Ja.
Gubbe: Jaha, är du verkligen Ulfs dotter?
Jag: Nej, han är gift med min mamma.
Gubbe: Okej, jag ville bara låna harven.

NICE

Jag gjorde egen pannacotta, den blev svinäcklig, så jag gjorde chokladpudding. Den blev godare, säger Uffa. Jag har inte smakat än. Jag har annars talkat med Josse som var ute i skogen. Jag ska åka bil till henne sen, vid 20.00 ungefär. Nu ska även jag smaka på chokladpuddingen och dricka påskmust, talk to you guys later!

mitt ansikte är sommar

Solen gick i moln så jag har förflytta mig in i uterummet. Mycket varmare här! Väntar på Josse som ska ringa, på hemtelefonen och nu kom jag på att den ligger inne. Uffa svarar väl. Det kör iaf förbi 12 traktorer/h här, och fåglarna sjunger som bara den. Eller ska jag vara helt ärlig så bråkar dom nog. Om mat. Dom är redan så tjocka så dom behöver inte mer.
hemskt var blek jag ser ut att va.

det är så snyggt när skärmen speglar sig i glasögonen

Idag är det fint väder. Igen. Det glädjer mig. Förstås! Mamma köpte en ny sun lotion igår, 50+. Jag ska minsann inte vara mycket rödare nu. Iofs har det mesta redan gått bort men man vill ju inte riskera någonting. Förra året blev jag så bränd efter ungefär en vecka utan insmörjning så jag började tappa hud och ha mig. Det vill vi inte vara med om i år igen. Bara så att ni vet. Annars så vill jag köra traktor. Jag vill verkligen det. Typ, åka ut och harva, eller så, eller någonting liknande. Ska flörta med Uffa, tror jag. Undra vad mamma säger då!?


DET VAR DET VÄRSTA!


dom fick en egen kategori

Jag rensade ut alla mina cambilder, och hittade en del som jag inte tror har visats förut. Hoppas ni njöt!

GANSKA LIKA, HUH!?

Till vänster ser ni Andreas Hadelöv(målvakt Skellefteå AIK) och till höger ser ni Fredrik Gunnarsson(medverkande i Wallanderfilmerna)

Jag vill också...

...kunna köra traktor
...harva
...vara en riktig bonde
Jag ska minsann lära mig att köra traktor!

CRY

FOTO:JAG

Bra saker

  • Min underbara(?) klass har tagit sig till semifinal i krulliscup. Grattis!
  • Jag har en ganska bra mamma som köper hem påskmust bara för att jag ska ha någonting att dricka imorgon. Sen gör hon panacotta nu, bara för att jag är sugen på det.
  • Mamma har äntligen beställt hem kläderna!
  • Jag är inte lika röd efter min extrema insmörjning, men desto brunare!
  • Det ser ut som om det ska bli fint väder imorgon också!
  • Jag har börjat lite smått att ta tag i mitt rum som för tillfället inte går att sova i, men snart så!
  • Mina betyg ser bättre ut än var jag förväntade mig. (på tal om vadå?!)
Lite sämre saker:
  • Jag hinner inte gå i kyrkan alla dagar, nu i påsk.
  • Jag tog på mig springkläderna förut och skulle ge mig ut. Det kan man tycka var bra, och ja, det var det nog. Men mina skor var försvunna. Så längre än till postlådan kom jag inte i ballerinaskorna.
  • Det är 3 månader och 19 dagar tills jag fyller år. Jag vill köra moped nuuu!
  • Jag måste skriva en jobb-ansökan typ ikväll.
  • Mandy(tamagotchin) växer aldrig.

PARAPLYDRINKAR I SOLEN GÖR MINA DAGAR

Jag har egentligen inte så mycket att klaga på, nu kan jag tillochmed gå barfota!

sun

Jag var tvungen att duscha för när jag hängde in lite kläder i garderoben hittade jag finfina insmörjnings-grejer!
Jag smörjde in mig, kände mig ganska cool men det var någonting som saknades.
Till sist kom jag på det, solglasögona! Nu är jag fit for fight (igen). Vi hörs!

Jag har röda kinder

FÖRE:


EFTER:


Kände lite att, nej, ni får inte se mitt ansikte med tanke på att jag är alldeles nyvaken och möjligtvis lite svullen. men bilden ovan bjuder jag på. Det är liksom helt okej. Aja, idag ska jag nog smörja in mig lite mer, och tänka på brännan innan jag har förstärkt min rand. Vi hörs!

Efter solsken kommer regn

Jag vill skrika. Jag vill lägga mig ner och gråta så mycket att det gör ont. Hellre den än den psykiska smärtan jag känner. Jag vet inte var den kommer ifrån. Jag vet inte varför den finns inom mig. Men jag vet att den är där och den kommer tillbaka lika snabbt som den försvunnit.


Lite blått

FOTO:JAG

ganska gott

Ikväll har jag bakat lite cupcakes, dom ser ganska goda ut. Jag och min familj ser på en unge i minuten, och har kommit fram till att den dagen jag blir gravid kommer jag ta reda på könet så fort det går. Sån är jag, ganska nyfiken alltså. Men jag tror inte att jag ska skaffa barn. Jag vill inte ha bristningar på min mage. Sen gör det ju så ont också. Om jag skulle få för mig att skaffa barn så ska jag nog ha en pappa som opererar sig frivilligt och vill föda. Då är det helt okej för mig. Nu ska jag äta lite:


kärlekens tunga

Klädd i klänning har jag legat i solen i fyra timmar idag. Utan tanken på att solen skulle ta, så har jag nu lyckats dra på mig en rand, och den sitter inte så fint. Lite goda drinkar, trevligt sällskap och god mat. Jag har haft en grym sommardag!

LIGGER NER

Vi har sett två Wallander-filmer ikväll. Dom var ganska bra, men jag har sett dom förut. Jag kom precis på att fläkten som vi har här, i rummet som vi sover i, låter när den vrider på dig. Det är lite jobbigt när man ska sova och det är helt tyst. Nu ska vi sova. Hoppas att det inte är helt tyst. Jo. GODNATT!



9km cyklade vi, alltså.

Sen sist har vi cyklat 4,5km, varit på en gudstjänst, cyklat 4,5km och nu är vi hemma. Äntligen. Vi såg gåsar när vi stannade och kollade på lite vatten som finns i Hogrän. Nu har jag träningsvärk ut i mina tår, och bilder får ni se någon annan gång. HEJDÅ!
igår...

köpte jens bilden till dig?

Hej och godmorgon! Nu har vi bestämt att vi ska softa fram till kl. 14.00, då ska vi till Hogrän och gå i kyrkan. Det är ett måste. För oss, alltså. Sen ska vi hem och äta lite. Mat, tror jag. Efter det ska vi cykla till det där coola stället i vall, igen. Vi ska ta ännu fler bilder. Med tanke på att vi är så snygga och ni vill se mer av oss. Right?! Okej, jag bjuder på den här så länge;

diskret

Hejsan! Vi cyklade till ett helt fantastisk ställe här i Vall, tog massa kort, sen cyklade vi hem igen. Här har ni lite bilder från kvällen:
Mer bilder någon annan tid, vi hörs!

RIKTIGT ROLIGT

Hej! Vi är tjocka, mätta och ska ut och cykla. Vi åt en super god middag som ni ska få se bilder på sen.
För vi tog kort innan vi åt upp den. Nu ska vi som sagt cykla. Hejdå.

Lite gult


FOTO:JAG

förvriden

Igår när jag låg i Josses säng och halvsov:
Josse: Spelar du?
Jag: Nja, till och från. Det beror på.
Josse: Sover du?
Jag: Men jag sa ju ''till och från?!''

Jag lyssnar inte med hela örat när jag sover.

vackra


igår kväll


ta det som ni vill

GODMORGON!
Vi har inte precis vaknat, för det var ett tag sedan vi gjorde det. Vi har ätit godis och chips. Vi vill grilla i Vall. Men våra vänner vill inte grilla i Vall. Nu funderar vi på att sova för att vi är ganska trötta. Oj, min mamma har köpt massa mat till oss. Bara så att ni har koll på läget.
Såhär ser vi ut när vi steker:

grymt, sa grisen

Här kommer bilden som jag lovade:

Nu sitter jag i Josses jeans och solglasögon och dricker pärongrejs. Jag är ganska trött men jätteglad för att det faktiskt, äntligen, är påsklov. Jag har nog inte riktigt förstått det än. Sen ska Josse byta trosor. Sen efter det ska vi sova. Godnatt allihopa!

pringles

Nu har jag äntligen landat hos Josse. Har varit i stan och storhandlat. Eller egentligen inte. Men två par riktigt stekiga brills och ett påskägg till Josse. Vi firar nämnligen påsk den här helgen. Nu har vi ätit en jättegod middag och skall hugga in på päronvinet vi har fått tag på.
Visar påskäggen lite senare.
Jag hittade en fantastisk sida för ett tag sedan, och kom och tänka på den nu, och ja, lyssna på DET HÄR!

SKELLEFTEÅ AIK ÄR SVERIGES NÄST BÄSTA LAG

Skellefteå AIK förlorade med 4-1 i den femte SM-finalen. Jag ska inte vara arg och gnällig nu, jag vill bara tacka Skellefteå AIK för en bra säsong, mycket bra! Man kan inte vara annat än stolt. Dom tog sig igenom grundmatcherna, dom tog sig igenom kvartsfinalerna, dom tog sig igenom semifiniarena, dom tog sig till final. Dom är Sveriges näst bästa lag. Jag är en otroligt stolt norrlänning, och föredetta Skellefte-bo.
Jag säger bara; Genom hela livet♥


ett UNDERBART lag, men hur ska vi klara oss utan älskade, älskade, David Rundblad?!

tigerränder och taggtråd

HÖGT MED STATISTIK. Mhm, nu ska vi ha taco-torsdag här. TT, alltså. Idag blir det Jag, Josse, Josses mamma och Svane som ska äta. Men det går lika bra. Lite senare är det hckey. Det är femte finalmatchen ikväll och det står 3-1 till FBK i matcher. Så nu ska jag och tillochmed Josse heja fram SKELLEFTEÅ AIK till seger ikväll. tigerränder och taggtråd <- länk

snygg-berta får inte plats i öltältet.

HEJ! Jag var på Tryggare Gotland idag, jag var den enda som gick i åttan. Jag fick troligtvis följa med för att jag är så otroligt snygg och en bra människa. Det var iaf kul och ibland kan man tycka att människor som röker skapar en otrygghet. Fast det kanske inte alla gör. Aja, josse ska sitta och äta på en klubba för sig själv, men det skulle aldrig falla mig in. Sen ska vi plugga. Idag igen. Vi hörs!
Josse sa precis att han var snygg, och hon var seriös.
Det hörde jag iaf.
Annars tycker hon att igen är ett bra ord.
Det låter klokt.

LITE MER

FOTO:JAG
Jag och Mandy (som redan sover) säger godnatt nu. Imorgon bär det av in till stan = slipper skolan! Wihoo!

TAMAGOTCHI

Se, allihopa, vad jag har fått låna... En TAMAGOTCHI!
Jag har fått låna den av min bästis Hannah, antagligen bara för att vi är såå tajta. Troligtvis.
Min tamagotchi heter Mandy och just nu sover hon. Jag tror inte att jag kan väcka henne.
Hoppas att hon vaknar snart så att hon kan sova senare, och inatt. Jo, hon är fin!

Jag kan lilla och stora blodomloppet utantill

Under eftermiddagen har jag och Josse faktiskt pluggat till ett prov. För första gången på hela denna termin, tror jag. Det känns bra och jag känner mig ganska energifull trots att jag inte sovit och är trött. Nu ska  jag göra klart det vi inte hann tidigare idag och sedan ta hand om...vänta ska ni få se!
Snygga bilder från vår biologibok.

åh vad skönt att vara här, hos Josse nu

Hej allihopa! Just nu hänger jag hos Josse. Det har jag gjort sen efter skolan. Eller först åke vi buss. Jag ska äta middag här ikväll, det blir jag, Josse och hennes pappa som ska äta. Ingen annan är hemma. Annars letar vi billiga ipods, men hittar inga. Btw, vi lyssnar på DET HÄR.

fräscht

har gjort en ny header, om ni inte ser den, tryck ''F5''

Bilder på blommor ger bra avslappning, vilket jag kan behöva.

FOTO:JAG
Säger godnatt nu. Inte för att jag ska sova, för det ska jag inte. Jag ska sitta vaken hela natten och tänker inte gå till skolan imorgon. Så är det med den saken, punkt slut. Sov gott.

fuck

FICK PRECIS EN FET JÄVLA MENSVÄRK OCKSÅ. PRECIS VAD JAG BEHÖVER!

JAG ÄR SÅ ARG SÅ JAG BÖRJAR GRÅTA!

Förstår inte fjärde perioden. Riktigt, riktigt jävla skrattretande att då Färjestad får pucken i mål så ligger tre Skellefteå-spelare framför mål. VAD I HELVETE TÄNKER MAN MED DÅ MAN GÅR OCH LÄGGER SIG MITT I EN MATCH?!?! Det hade sett trevligare om dom tog en fika eller någonting. Ingenting är förlorat men jävlar vad förbannad jag är. SKULLE ALLVARLIGT KUNNA SLÅ NER ETT TRÄD.

44 - 25 i skott. VAFAN?!

Två mållösa perioder, när tredje var slut stod det 1-1, nu inväntar jag förlängningen. Jag kan säga att detta var Skellefteås match, rakt igenom. Dom har spelat extremt bra hockey och fått många chanser. Färjestad skall vara otroligt stolt över deras målvakt, för utan den hade denna match varit avgjord. Kan dessutom tycka att domarna dömer till Färjestads fördel. Men nu tar vi nya tag, SKELLEFTEÅ AIK!



Jag har ingen aning om vad det är för blomma

FOTO:JAG
Vet inte riktigt vad jag tycker om redigeringen, men det här får duga. Ska ta mig an bilder på några andra blommor nu i periodvilan.
Jag återkommer.

kom igen

Hade tänkt ladda upp en laddning med bilder, men det visade sig att jag inte hinner med det just nu för jag ska se på hockey. Fjärde matchen, hemmamatch för Skellefteå. HEJA, HEJA! Laddar upp bilderna senare.

Konstigt nog

Hej! Jag kom nyss hem från ett utvecklingssamtal, och inte vilket utvecklingssamtal som helst, utan mitt utvecklingssamtal. Ska jag vara helt ärlig så gick det förvånansvärt bra och jag har aldrig fått så många positiva ord om min skolgång på ett och samma utvecklingssamtal. Det kändes liksom bra. Såhär snygg är jag i håret, förresten;


U N D E R B A R T


om dö men

Har nu läst igenom mina omdömen och det är så att jag kan skratta åt dem. Har två IG-varningar. I spanska(oväntat) och i idrott(oväntat). Min närvaro på idrotten är 5 av 16 gånger och i alla andra ämnen så står det ''om du gör det här, det här och detta så får du ett VG/MVG till sommaren'' Jo, för jag tänker göra det i alla ämnen. DET ÄR INTE VÄRT.

UPDATE: När jag läser igenom så är jag inte ens IG-varnad i idrott. Det var riktigt konstigt kan jag tycka.

fantastisk

Jag har designat en blogg hela kvällen. DEN HÄR bloggen. Det är en awesome blogg, kan jag tycka. Så, alla som läser min blogg, borde kolla in på den där bloggen. Jag lovar er någonting ni sent kommer att glömma! Personen bakom bloggen är hemlig, men låtsas inte om det!

FOTO:JAG


en bra plan.

Ibland blir jag förvånad över hur bra jag lyckas med vissa maträtter. Det blev ja nyss. Men det har gått över nu. Mamma ska på föräldramöte och få hem mina omdömen. Jag tror att jag ska gå och lägga mig tidigt så jag sover när hon kommer hem, på så sätt undviker jag en högljudd konversation. Blir kanon. Inte omdömena alltså, men min plan. Nu ska jag göra en blogg åt en hemlig människa, vi hörs!

Tänkte visa en snygg bild på Mathilda och Felix:

köp någonting

Hemma efter en ganska kort dag i skolis(an). Det var nästan slagsmål på idrotten och min mage har fått för sig att det är kul att krampa. Så hela eftermiddagen har jag haft kramper i min mage. Det är inte så skönt. När jag äter mår jag bara illa också. Bra. Ska sova nu innan jag ska laga mat, för det har jag lovat mamma att jag ska göra. För ikväll får jag mina omdömen. Kul.
jag försöker lära mig att vända på tungan, jag är på gång!

jag är inte rädd för att dö

jag läser, jag gråter, jag skakar, jag är rädd, vad ska dom göra med mig? vart ska dom ta mig? det är inte värt det. ingenting är värt någonting. allting man gör är förgäves. man vet aldrig när sista dagen i livet är kommen, man vet aldrig vad man lämnar efter sig, man vet aldrig hur mycket man ska hinna göra, så varför ens försöka. man lever för att dö, så varför inte bara dö idag? jag tror på ett liv efter döden.


MIN MAMMA ÄLSKAR MIG

Är det någon som säger emot??

Det är en order

På konfirmationen åt vi köttbullar till lunch, för tredje gången i rad tror jag. När jag kom hem somnade jag och sov tills för typ en timme sedan. Har ätit hemmagjord pizza och ska försöka få lite skolarbete gjort, innan jag går under. DÖD ÅT ALLT. Speciellt den människan som har ätit upp glassen som jag hade tänkt äta. Min mor får faktiskt åka och klöpa glass till mig, punkt slut.


en tjockare tjej i sjuan, skulle jag tro.

vi ska kasta det i ansiktet på FBK

Mamma väckte mig för att vi skulle åka, till flygplatsen, tänkte jag. Så jag for upp och gjorde mig iordning sen talade mamma om för mig att jag skulle på konfirmationsläsning. FUCK. Josse orkade inte följa med. Ska lyssna på ''det håller på att hända igen'' nu och sakta men säkert dra mig till Dalhem. LATER

fuckfuckfuck

Vi åt inte grillat. Jag är jättearg på allt och alla. Speciellt dom som sitter nere i mitt vardagsrum och bara sitter. Jag vill faktiskt ha marängsviss nu men är världens äckligaste människa och vågar inte gå ner. FAN. Varför ska dom sitta där just ikväll?!?!! AHHAHAH!! Vill inte se på någon film. Kan inte sova. Vill gå ut och ligga på studsmattan men hade jag gjort det så hade våra gäster nog undrat vad det var för fel på mig.

lycka

Det blev en förlust, vilket var helt förståeligt kan jag tycka när det efter halva andra perioden stod 4-0. Men matchen slutade 5-3. Jag  hungrig och jag hoppas att vi ska grilla. Nu ska jag starta en film till min lillebror, för han tycker att jag är söt. Det sa han. Funderar på vad som händer ikväll, min familj ska äta marängsviss. Jag kanska äter det med dom och sedan går och lägger mig. Ska snyta mig också. Jag hade tänkt göra det förut, men jag tappade bort pappret. Aja, det var inte intressant. BYE


Jag är ganska snygg idag, sedan fick en tröja/klänning av Josses mamma som jag kände att jag var tvungen att använda idag. Visar hela senare!

jag såg ingen hare

Förut skrev jag att Josse tappade en tå, jag menade förstås en nagel. Har inte riktigt tid med bloggen nu, mitt älskade Skellefteå spelar tredje perioden nu. Vi hörs senare JUU! btw, det gick bra att samla in pengar!

Det håller på att hända igen

Jorå, vi är pigga och glada. Vi åt god mat, fruktsallad och godis igår.MUMS! Snart, eller om en timme ska vi bege oss mot ICA ROMA, där ska vi samla in pengar åt röda korset. Jättekul. Vi ska alltså stå där i två timmar och Josse tappade precis en tå. Det är annars hockey 15.00, och den missar jag typ. Njut att SAIK-pojkarnas nya låt istället:

AWESOME!


När jag cyklar ser jag ut såhär;

Eller såhär;

woop woop

Nu är väskan packad och jag är hungrig.
Vad gör man då?
Jo, då åker jag hem till familjen ALLGULANDER
Dom tycker nog om mig där. Bixit och Lisa gör det i alla fall.
Tänkte annars att det skulle bli en snygg bild om jag la mig ner och tog kort, det blev det!

favoriter

När jag gick hem var det fint väder, nästan. Nu spöregnar det överdrivet mycket. Åt pizza idag i skolan, gott var det. Nu ligger jag i min säng och ska skriva klart uppsatsen om broar som jag inte gjorde igår. Min lärare ville ha den på mejl ikväll, absolut, tänkte jag då. Ska åka hem till Josse lite senare när mamma kommer hem. Vi ska äta godis, popcorn och massa coola frukter. Till det ska vi dricka läsk. CYA

YIPPPPIEEEIEIEEI!!!

Tänkte tala om att Skellefteå AIK vann, det var två minuter kvar av period 5 när Färjestad drog på dig en utvisning och Skellefteå kunde vinna matchen. FANTASTISKT! Älskar att jag har vetat att Skellefteå skulle vinna med poängen 3-2 hela dagen. Jag har bara känt det på mig, jag ska nog börja satsa pengar på deras matcher. Gissade ju rätt på förra matchen också!

Nu ska jag skriva om borar och plugga biologi, vi hörs imorgon!

det är nu eller aldrig

Vet inte riktigt vad som har hänt ikväll, men jag vet att det står för förlängning nu. I första periodvilan gick brandalarmet i Skellefteå Kraft Arena så dom var tvungen att utrymma arenan pga en FBK-spelares handske, den var blodig och började ryka, typ. Skellefteå-spelarna slarvar med pucken men nu kör vi ALL IN och kvitterar i matcher!!!

om du inte tror du vet

Jag vill egentligen vara i Skellefteå nu. Skellefteå Kraft Arena. Men jag nöjer mig med medvetandet om att jag har varit i Skellefteå AIK-spelarnas omklädningsrum. Dessutom har mamma har lovat mig att jag får poppa popcorn idag, på en torsdag liksom. Helt fantastiskt! Men å andra sidan så är det ju slutspel. Då är sådana festligheter okej. Även för dom som inte är intresserade av hockey så kan jag bara tala om att det är okej för er också att festa loss lite extra nu i slutspelstiderna. Om någon undrar säger ni bara att ni ''slutspels-festar''. Ska ta på mig myskläderna och måla mig svart och gul i ansiktet. Eller kanske inte det sistnämnda men okej, vi hörs efter matchen!

Nu gör vi kaffepulver av kakaobönerna!!!

seven is a magic number


my face

GOD TORSDAG!
Skolan sög idag. Möten hit och lektioner dit. Ungefär som vanligt alltså. Sen har jag typ världens hårdaste problem, jag har lock för mina öron.
Jag har haft det i säker tre dagar nu och det är hemskt! Sen är jag förkyld/pollenallergi så är täppt i näsan och ögona rinner hela tiden, ungefär.
Ska pluggaaaa nu, eller sova fram till hockeyn. Kanske bloggar lite. Det ser ni ju på bloglovin'

Jag har chokladsås på glassen

Jag sitter här och äter ner mig en aning, för min mor är störd. Ibland. Jaja, jag äter glass i alla dess smaker, massor med ballerinakex och sen för nyttighetens skull tog jag med mig ett äpple upp också, sen får jag inte glömma päronsaften...MMMM!
Skall snart ta reda på hur många timmars sömn denna natt har att erbjuda, min önskning är 6h! Får se hur det blir med det...
GODNATT ALLIHOPA!

FINNS DET NÅGON MÄNNISKA PÅ HELA JORDEN SOM VET VART MAN KAN KÖPA TAMAGUTCHIS?!?!?!?

Hör då av er till mig, skicka ett mejl ([email protected]) eller släng in en kommentar!!

ett nio två

''då ska vi ta varandras händer, då ska vi minnas denna dag och förstå att vad som än händer är det alltid du och jag''

ap-någonting.

Jag glömde bort hela den här blogg grejen idag. Eller fram tills nu. Jag har sovit, ätit och letat tamagutchi. Nu ska jag och mami beställa kläder sen ville hon hänga med mig, får se hur det blir med det. Jag har ju faktiskt spanska glosor till imorgon!

Slänger in lite snygga bilder;

HATAR KAFFE

Förlust. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, på riktigt. Matchen slutade 5-4 till dom där äckliga kaffebönerna. FULA JÄVLAR ÄR DOM OCKSÅ! Jo, nej, men som sagt, skratta eller gråta... Nu beger jag mig mot min säng och hoppas på sömn. Jag hatar karlstad.

ALL MAKT ÅT TENGIL

Har kollat på lite kläder. Ska nog få mami att betala dom ikväll. Förhoppningsvis. Tror hon går med på det. Hoppas. Aja, när jag nästan hade somnat förstör mamma med att väcka mig. Jag kollade som sagt på kläder då och nu sitter jag här, och det är alldeles för sent för att somna om jag ska ha en chans att somna ikväll. Ska redigera lite bilder nu innan maten, vi hörs!

BRA DAG

Var en extremt jobbig dag i skolan. Huvudet hängde inte med efter fem timmars sömn. Har massa plugg som jag skulle behövt få gjort men det skiter jag i. Kan göra det imorgon på svenskan för jag är faktiskt helt klar med uppsatsen som ska vara klar veckan innan lovet. NICE! Istället tänker jag sova nu. Hittade en as söt video också;
Det är ju faktiskt första finalen ikväll, Färjestad BK - Skellefteå AIK

·

Att jag skulle bryta ihop just ikväll hade jag känt på mig hela dagen.

Mitt liv blir mindre meningsfullt och tankarna växer för varje timme som går.
När jag är själv är det just dom tankarna som äger mitt huvud och tårarna rinner.
Ingenting i livet kommer bli lättare, och jag har inte ens ork att kämpa mig upp nu.
Tanken av att bara försvinna föralltid och att inte längre vara en del av mänskligheten förföljer mig.
En så lätt utväg från allt det svåra. Det svåra som egentligen inte finns. Men bara är där.

Det slår mot mig så hårt och ingenting hjälper.

Jag är så trött på att finnas.
Jag är så trött på att vara.
Jag är så trött på att leva.













han hade två snusar under en läpp, fräscht!

Halloj! Idag är det taco-måndag här, hos mig. Jag är alltså proppmätt nu. Aja, vi slutade tidigt idag, och tog den tidiga bussen hem. Till Josse. Där hängde vi ett tag, fast sen åkte vi in till Visby och spelade trummor. Eller Josse gjorde det. Jag tittade på och spelade på min mobil. Nu har jag som sagt ätit tacos och är svinmegatrött. Tänkte läsa någon sorglig blogg och möjligtvis somna lite. Inte plugga till matteprovet imorgon. Eller skriva om broar. Eller plugga på dom där 30 spanskaglosorna vi har till på torsdag. fuck skolan

tänkte att ni ville se hur jag ser ut när jag äter lekerol. makes people talk

på tiden, under tiden eller kanske efter tiden

Jag har handlat, pratat med farmor och börjat skriva på uppsatsen. Det fick bli en om njurar, haha... Jag vet att jag försökte mig på det senast förra veckan och att det inte gick så bra, men jag ger det och natten en ny chans. Annars så sitter jag här i min säng och har färg i mitt hår och en plastpåse på huvudet. Blir nog bra.

Jag har nog världens tjockaste hund.

Hej! Jag tog med mig min kamera och min tjocka hund på en promenad. Jag har konstaterat att min tjocka hund är helt störd och rädd för åska. Sen hjälpe jag min mor att laga mat. Då började hon jaga mig med en kniv och sa att vi lekte knivleken. Det var inte så kul. Nu ska vi äta och sen ska vi åka till ICA MAXI. Någonstans ska jag försöka skriva en uppsats om någonting frivilligt som har med kroppen att göra och ringa till min farmor. Vi hörs!

Det är samma bild tre gånger.

Jag tänkte att ni säkert ville se tre likadana bilder på mig. Så, det fick ni göra.
Jag fick ryck och byggde upp en lite fotostudio här hemma. Jättekul var det.
Men det blir nog roligare när jag har en sån HÄR!
Ska äta frukost nu. BYE

bra morgon

Godmorgon! Åtta timmars sömn har jag lyckats skrapa ihop inatt. Det blev inte mer för att min mor kom och väckte mig i hopp om jag jag skulle med till flygplatsen. Det hade jag absolut inte tänkt, så det var en onödig väckning. Sen tänkte jag somna om nu, men det sitter typ 30 pers och en jävla hund där nere. Jag tänker äta popcorn och vänta tills dom åker, sen ska jag somna om!

första gång vi sågs

Skrev ett fint inlägg som försvann...skit också! Jag har i alla fall skrattat en massa, mest åt mig själv för att jag tyckt att jag har varit så rolig. Jag kan tala om att jag, just nu, är svin trött och ska släcka lampan. Drömma om bättre tider. Godnatt!

saknar.

mätt och glad ska jag nu hugga in på min kex choklad.

Har precis ätit grillat första gången det här året och jag klagar inte. DET VAR SÅ JÄVLA GOTT!
Jag menar, jag älskar mat i största allmänhet, men grillat är ju liksom bäst. Helt otroligt.
Annars så tvingar mamma mig att hänga med henne ikväll, man får väl ställa upp för husfriden.

LITE FRÅN IGÅR

Jag och Josse testade lite snygga kläder. Vi trivdes bra i dessa byxdressar.
Vi matchade varandra med varsin klänning och varsin kavaj också, ganska snyggt.
Om det snöar ska man ha klänningen som på bilden ovan.
Vi åt middag. eller ja, glass.
Josse tog en vilostund i hopp om att hon inte skulle kissa på sig.
Väl framme på amor åt vi godis.
Sen var det dags för spa, mysigt, var det.
Lisa tyckte att det var coolt att hålla handen för blixten, det tyckte inte jag.
Felix och Mathilda var också med på spat.
Sist och minst, kom Max, och han var så suddig så jag åkte hem.

snygga kläder

(haha <-vadå tunika??)

det kanske var tur i oturen

Att jag inte kan sova längre än 11 timmar i sträck när jag bara har sovit drygt 15 timmar på tre dagar är ju skandal. Jag har i alla fall ägnat morgonen till att kika på skor och tänkte beställa hem dom HÄR men dom fanns inte i min storlek... osis!

otroligt

Hej! Skolan sög idag. Jag hade verkligen den värsta dagen på länge och ville spy på någon. Jättehårt. Efter skolan hände jag i stan. På banken, med MAX-mat. Köpte lite skor och testade snygga kläder. När vi hade ätit en andra gång tog vi bussen till Amor där vi fick lära oss om avslappningsövningar och Felix masserade mig. Är hemma och har med mig lite bilder och så, men dom får ni se imorgon för nu ska jag sova. SÅ JÄVLA HÅRT. GODNATT!

ganska långt

Nu har jag lugnat ner mig och har skrivit klar bro-grejen. Har druckit en halv energi-dryck och nu är jag slutkörd. Som vanligt. Men jag kan inte riktigt släppa en tjej som satt i Luleå-publiken och när SAIK gjorde 4-3 målet så stod hon och grät. Alltså på riktigt. Jag vill bara skratta henne rakt upp i ansiktet. När det var 15 sekunder kvar så blev en Skellefteå-spelare utvisad (spel 4 mot 6) när dom där sista 15 sekundrarna gick så visade ''hockey-klockan'' ingenting och jag visste inte vad som var fel och trodde att jag skulle kissa på mig för att jag var så nervös. Men sen när slutsingnalen gick så började jag, nästan, helt ärligt också gråta. FAN VA SKÖÖNT!
Nu är det fredag och om några timmar ska jag gå upp.
Efter skolan blir det stan, igen, med Josse.
Hann inte kolla efter någonting igen pga färgningen.
Godnatt!


tog en bild på mig själv på bussen. upp och ner.

RSS 2.0