bra

Min mamma lider nog av någon hård sjukdom. När min bror inte hade fått sitt kort än så fick han köra i alla fall, men, jag får minsann inte köra för min moppe är inte försäkrad än. Hoppas att jag får IG på engelska provet som vi har imorgon. Hoppas att Clas bestämmer sig för att bara ge mig ett G i fysik. Hoppas att jag missar bussen imorgon. Men nu kommer Josse hit, så det ordnar sig nog.

aldrig i livet

Jag vill åka till Josse nu, nu, just nu. Mamma jobbar över och Uffa jobbar. FY I HELVETE. Josse och hennes familj åker till USA på torsdag. Imorgon hade vi tänkt kolla på hjälmar och gå på bio. Men Josse visste inte om hon kunde följa med än.Tänk om jag hade haft moppekortet nu. Men vänta, jag kan ju cykla, JAAAA, för det vill jag göra.

Bullar läker alla sår

Saker som motverkar mobbning:
  • KÖP EN BULLE ÅT BJÖRN (han har nog många sår, stackarn...)
  • Ge någon en kram
  • Bjud på cola
  • Raka armarna(det var tims idé..)
  • PUSSAS
  • Sluta äta djur
  • Älska mer (drycken)
  • Gå med en vän till/från lektionen
  • Inte mobba tillbaka om man själv blir mobbad
  • Plocka blommor och ge bort
Om alla gjorde dessa saker, och lite till så hade världen inte varit en sån dålig plats, trots allt.

:'(

klippte av lite shorts och dom blev väldigt korta... eheheeeee. juste, jag skulle berätta att mandy(tamagotchin) är död. vi skulle leka, sen somnade jag och dagen efter när jag vaknade så var hon död. jag känner att det inte finns så mycket som jag kunde ha gjort, hon valde det själv och jag ska inte stå ivägen för hennes liv, som nu inte finns. vila i frid, mandy.
men vadå, nu har jag ju Babe!

aj

11.57 var jag vid vår postlådan. då hade jag cyklat från roma genom halla, vänge, guldrupe, väte och atlingbo till vall. jag tror att jag fick med alla socknar, och det var lite längre än 3mil. Nu har jag svin-ont i min rumpa och är hur varm som helst. SÅÅ, en ganska så kall dusch, lite glass och en stol i solen låter inte helt fel just nu!

lika kul

ny-konfirmerad och glad.
jag som inte hade ätit frukost kastade mig på maten, och ändå så är den inte slut än...
ella, är ganska busig av sig, men världens sötaste.
berit och inge, uffas föräldrar.
ulf, grannen.
irma och hampus, lillebror och han tjej.
samma. dom hade typ roligare än mig, som faktiskt fick köra.
Nu är det fetingsovning som gäller, för jag är trött. Som sagt, cykling imorgon!

bike lite

Hej! Jag har kört en, ganska stor, del moped. Det är kul tycker jag och min Babe går som en pärla. Om ni undrar så har jag döpt mopeden till Babe. Gulligt va?! Säg ja. Nu hade jag egentligen tänkt visa massa bilder från dagen, för jag har tagit en del, men istället så ska jag packa ihop värsta matsäcken som jag ska ha med mig imorgon då jag ska ut på cykling med skolan.. Jag bjuder på denna så länge:
min nya favoritbild på oss två.

min nya babe


Då var det bara körkortet som saknades nu då.

ganska supernervös nu

Hejsan hoppsan! Mensvärk + regn = kan inte bli en bättre konfirmationsdag. Önska mig lycka till!

step

Jag är hur nervös som helst, och min konfirmationsklänning är genomskinlig. Det visste jag innan också, men kom på ikväll att jag egentligen skulle ha köpt någonting vitt att ha under i onsdags. Lite för sent nu, så jag får se vad detta leder till!
först flätade jag håret tidigare ikväll ihopp om att det skulle hända någonting, men icket. resultat:
jag undrar lite vad som är felet på mitt hår.
Nu ska jag gå och lägga mig, 07.00 ska jag upp imorgon, yippi!

lite små nervös är jag också

Det är lördag och jag har precis torkat golven där nere. VEM TORKAR GOLVEN PÅ EN LÖRDAG?! Men det är ju faktiskt mors dag imorgon, och nu när jag har gjort det så slipper jag göra någonting överhuvudtaget imorgon. Smart va?!
Annars så är jag vääääldigt nyfiken över konfirmationspresenten som jag ska få av mamma och Uffa. Har jag tur så står den ute i verkstaden, men annars vet jag inte. Jag vet dock att den inte är där mamma i vanliga fall brukar gömma presenter. Inte för att jag vet vars hon brukar gömma dom, men nu vill jag inte tala mer om det.  Btw, jag har inte ätit än.

herre

Nu är det värsta party-tältet på våran gård, det är dukat med fina servetter och jag har ett presentbord där ute. Jag älskar presentbord.
Världens godaste mat ska ätas imorgon och klänningen är hur fin som helst. Ja, allting skulle va kul nu ifall jag inte var så ful... Började jag sjunga. Det jag egentligen ville säga var att allting hade varit bra nu om jag inte hade haft så förbannat ont i mitt knä/fot. Jag kan inte ha benet rakt och jag måste gå på tå. Jag ser alltså ut som värsta mongoliet när jag vandrar fram. Mamma säger att det ''inte är någonting'' fast jag haft ont i snart en vecka, jag litar på henne.



hej och hå

Jag har varit på konfirmation. Hälften av min konfirmations-grupp är nu konfirmerade men själv så måste man vänta tills imorgon. FML. Jag ska väl snart äta någonting, har inte gjort det än, men det dröjer väl innan jag kommer ner. Så jag funderar på om jag ska spela quadrapop eller läsa i moppeboken tills dess. Jag blir ju stressad av att bara tänka på det... Det är nog lika bra att sova på saken!

jobbihhit

Idag var det så mycket folk på amor så jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera mig själv. Men sakta och säkert så begav dem sig hemåt och jag stannade kvar. Fast jag åkte hem också, men lite senare än dom flesta. Jag har lockat mitt hår en aning och tänker nog inte ha lockigt hår imorgon, även fast min mamma vill det. Nu ska jag i alla fall se en film och äta chips. Imorgon, så hörs vi!
innan jag åkte, tidigare idag.

coolt

Somnade vid två i nättras, men det gör ju ingenting. Det gick i alla fall superbra på provet och Clas, vår lärare var förvånad över hur bra det gick, sa han. Mitt framtida fordon är även färdigt och inlämningsuppgiften ska bara renskrivas och ändras lite på(grunden är klar). Ikväll blir det amor, och ta farväl av Mulle som går i pension. Nu ska jag måla mina naglar typ såhär;
sen kan ni ju passa på att kolla på min klocka, som jag köpte när vi var i stockholm, det är en ringklocka.höhö

fan också

Idag när vi handlade var det tänkt att jag skulle köpa energidrycker för att hålla mig vaken, men eftersom att det är 16års-gräns och jag inte ens fyllt 15 än så var det ju kört. Alltså sitter jag här nu, och kan inte hålla huvudet uppe. Jag hade verkligen behövt kicken av två energidrycker men visst ICA, jag går och lägger mig. OKEJ. Sov gott!

gott

Nu hade jag tänkt fråga er vad ni tror att jag ska göra ikväll, men då hade ni bara svarat ''äta'' så det är lika bra att jag berättar. Jag ska umgås med min vän akustik, sen tror jag att teknik och SO kommer förbi också. Jag menar, då är det ju lika bra att ladda upp ordentligt!

inte så dåligt

Hej! Idag är jag ganska mycket piggare, än så länge. Jag och Josse har precis ätit amerikanska pannkakor, och lite senare ska vi iväg och kolla på snygga killar. Vi tror att dom är snygga, i alla fall. Sen är det konfirmationsövning. Såå, vi hörs lite senare ikväll, typ vid 20.30!

sliut

Jag tänkte bara kika in och säga att jag inte har någon lust alls att blogga idag, jag är för trött för det. Jag har inte ens ätit middag, och bara det säger ju en hel del. Vi får helt enkelt höras av imorgon, right?! Bra.

hon är som en fialotta

Ni vet den bästa Fia i hela världen? Hon kommer hit i sommar. Till mig. På Gotland.
En vecka ska hon vara här, och det kommer bli helt awesome. Kan knappt bärga mig.
Hon har varit här en gång förut, men det var länge sedan, så nu är det verkligen dags igen!
Godnatt!

snart är det över

Konfirmationsövning -  har jag ägnat min kväll åt. Det var kul, och jag tror att jag har lyckats smyga mig undan lite och slipper läsa upp någonting på söndag. JUSTE, måste sätta mig och jobba i matteboken, 20 tal ska vara gjorda till imorgon, ha-ha!

mätt

Ha-ha! Det trodde ni inte om mig va? - Att jag kunde göra världens godaste amerikanska pannkakor.
Men nu vet ni det i alla fall, och om ni undrar så är dom redan slut. hihi

hehe

Nu hoppas jag att dom där hundra kronorna jag jobbat mig till de senaste 40 minuterna går till behövande barn. Jag torkade av våra utemöbler, och mina händer blev som russin. FY. Men jag menar, vad gör man inte för behövande barn?!

var det allt?

När telefonen ringde för snart en timma sedan, och jag såg vilket telefonnummer det var, så började jag skaka. Men modig som jag är så valde jag att svara. Det var det där samtalet som jag väntat på i fem månader. Det var pinsam tystnad mest hela tiden, eller de 10 minuterna samtalet varade. Man glömmer inte bort sin dotter. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, eller kanske bara glömma.

sovgod

Min ständiga dröm om en iPhone 4 krossades av min mor som inte alls tyckte att det var nödvändigt att betala 8280kr för en alldeles underbar, vit, fräsch, snygg, vacker och läcker iPhone 4 32 GB. Hon tyckte att det var onödigt och bortkastade pengar. LIKSOM VA?! Nu ska jag gråta i min ensamhet, med päronsaft.

mitt liv

Idag konstaterade jag att jag nog inte ska jobba när jag blir äldre. Jag tycker att det verkar helt onödigt och tänker därför gifta mig med en väldigt förmögen man. Vi ska bo i det största huset som finns och min hobby ska vara att slösa pengar som jag då faktiskt har (fått). Vi ska ha två barn, som jag inte ska föda själv, en barnflicka, en städerska, fina bilar och en alldeles egen kock som lagar god mat. -Ja, om ni frågar mig så låter det som en bra framtid.



(Jag drog denna slutsats eftersom att jag inte vet vad jag vill bli, har liksom inte en endaste aning och då var detta ett enklare alternativ).

åhåhåh :'(

Jag har aldrig längtat så mycket efter en iPhone 4 så som jag längtar efter en nu. Jag tror allvarligt att jag dör om jag inte införskaffar mig en, snarast! Jag har dock räknat lite på hur fattig jag kommer vara resten av mitt liv, eller åtminstone ett år framöver och det är typ värt det. Men, nu till den stora frågan, svart eller vit? SVART ELLER VIT, liksom?! HUR SKA MAN KUNNA VÄLJA FÄRG?? Okej, ska övertala mamma om att beställa hem en, först och främst men ändå... Hatar att båda är sååå fina!

Fredrik Spolander = vår präst


tell me why

Efter ungefär en och en halv vecka utan skola är det nu dags imorgon. Jag känner bara att jag inte orkar. Skulle egentligen ha gjort 40 mattetal, svarat på några frågor om kristendomen och pluggat till engelskaprovet som kommer i veckan, under prao-veckan. Jag har dock inte börjat med någonting. Jag väntar på ett samtal som jag egentligen har väntat på sedan nyårsafton, min sömn är näst intill minimal och mitt ständiga illamående håller i sig. Hoppas att lärarna förstår, men det har dom aldrig gjort tidigare så varför skulle dom börja nu?
det ständiga fake-smilet är också med.

snyggt

foto:min mamma
Jag låter bilderna tala medan jag tar en tupplur.

EH

Okej, videon var lite roligare igår kväll, men den är fortfarande kul. ÄR NU BEREDDA?! Isf, tryck HÄR!

vi lever

Hej, jag tror inte att jorden har gått under.. Allting är precis som vanligt ju. Aja, jag får vänta på att Josse kommer ut ur duschen så att jag kan tvätta mitt ansikte. Sen ska vi göra en massa saker innan vi beger oss mot kyrkan. Smart som jag är så glömde jag minneskortet hemma, det gjorde mamma också när hon åkte ut till husvagnen... Btw, kika in om en stund igen, då ska ni få se fina videos! ;-)

hejdå

Hej, jag har haft en utomordentligt bra dag, nu sitter vi och väntar på att jorden ska gå under. Om den inte gör det så hörs vi imorgon, om den gör det så gör vi det inte. HA EN BRA DÖD ALLIHOPA!

men det hade varit skönt

Alla har nog redan sett det där, men jag måste bara dela mina tankar om detta och tala om att jorden inte kan gå under imorgon, för min konfirmation är inte förrän lördag nästa vecka och jag kan ju inte dö o-konfirmerad...

inte så många bilder från boda borg, dock

vi visade dom från dalarna hur man tar extremt snygg bilder på sig själv, ni ser resultatet ovan.
jag ville inte vara med på kort, men tillslut fick jag ge mig och bjöd på ett riktigt snyggt leende!
ja, josse ser ju ganska fredlig ut. sen är det ingen som vet vad gustav gör, som vanligt.
här var vi lyckliga, eller egentligen var jag bara tvungen att visa dalisarna hur man posar, igen....
oscar lärde oss lite om hur man liftar.
wille visar hur brännboll ska spelas.
som sagt, man vet aldrig vad han håller på med...
så vi åkte hem.

lägg märke till håren

hade tänkt visa bilden ovan innan vi åkte, men som vanlig så är vi alltid ute i sista sekund så jag hann inte.
det var ingen större hit där på boda borg idag, inte efteråt heller. då åt vi mat med dala-konfirmanderna.
vi åkte hem vid 20.30... vi såg en film sen lämnade josse mig här med världens hårdaste mensvärk.
ska försöka slänga in lite bilder från kvällen nu också.. för imorgon blir det konfirmations-övning, hela dagen!

Idag, den 20/5, är det fem år sedan min farfar gick bort. Jag var trots allt inte så gammal då, men jag kommer ihåg att för fem år sedan, så grät jag, natten igenom. Åhh, jag saknar honom så mycket. På vintrarna brukade vi skotta snö med hans traktor och pimpla. Fast jag tyckte att det var så tråkigt och kallt så han gjorde alltid upp en brasa i stugan så satt vi där och värmde oss istället. På somrarna brukade vi ta med oss en picknick-korg på flotten och ro ut på vattnet, vi fikade och badade där. Han rökte nästan alltid, och jag och min kusin Lisa brukade turas om att fimpa hans cigaretter. Han blev bara sjuk en natt, och på mindre än en vecka så var han borta. Jag pratade med honom dagen innan han försvann, då sa han att allting var bra och att han skulle få komma hem snart. Jag önskar att han kom tillbaka. Jag älskar dig farfar!♥

bra

Har haft fullt upp enda sen igår, efter Josse fixat linser så var vi på bio. Fast & Furious 5, såg vi. En otroligt bra film, kan jag tala om.Det var jag, Josse och två andra i salongen... Sen somnade jag när jag kom hem och imorse vaknade jag lite för sent, men kom tillslut iväg till svaide och idag har vi gjort kakelplattor och nyss färgat håret. Nu ska jag föna det och se resultatet. Vi hörs snart!

sätta på sig strumpor

Hej! Jag mår en aning bättre nu, eller egentligen ganska mycket. Josse och hennes far hämtade mig, då åkte vi in till soptippen och kastade skräp... Sen lunch på MAX. Sen dess har vi gjort kakelplattor och plattat håert. Vid tre ska vi in till stan. Jag antar att ni vill höra min favoritlåt, som ni troligtvis redan har hört!? Okej:

ansträngande prao

God morgon, hörreni. Inatt har jag plågats av en extrem mensvärk, ungefär hela natten. Plus lite feber på det. Kan alltså inte bli bättre, nej men jag valde att inte springa idag för att jag är...trött och typ skakar. Eller det var värre förut, men nu har jag duschat. När Josse ringer ska jag till henne och kanske måla med sprayfärger eller nått! Måste bara visa lite cam-bilder;
Jag vet att ni har saknat mina cam-bilder!

yipipipipi pippi

Tänkte bara tala om att jag har gått och lagt mig, och att pajen var jättegod. Jag tog en bild, men kameran ligger på ett bort en och en halv meter här ifrån(om ens det) och jag orkar inte sträcka mig efter den... Sånt är livet, mina kära vänner. Nu ska jag sovee, svaide imorgon.....

han spillde precis ut sin mjölk

Min bror kom in med en hink, han tyckte att vi skulle gå och plocka rabarber och göra en paj. Lite osis för honom att jag redan hade plockat rabarber och gjort pajen då. Men snäll som jag är så lovade jag honom att han skulle få hjälpa mig att vispa såsen. Jag vet att ni tänker ''oj vilken otroligt snäll och underbar människa, en sån skulle man ha haft'' men jag kan tala om att jag inte alltid är så snäll.

shit va jobbigt

Var en otroligt hård dag idag, först åkte vi till VOK och sprang, för det var så mycket folk i svaide. När vi kom hem åt vi frukost sen fick vi prova på att böja neon-glas, typ. Sen klädde vi ut Josse till en självmordsbombare och fotograferade... Sen var det lunch. Jag och Josse tog en lite längre lunch och såg en film, sen tog jag bussen hem. Jag är helt slut nu.
här visade joakim, våran hårda handledare, oss hur man gör.
josse blir en självmordsbombare.
självmordsbombaren josefin blir fotograferad. senare ska hon bli en tavla.

värsta mästerfotografen


nått hus, i stockholm.

jag klagar inte

Började dagen med Svaide idag med, sen limmade vi på en ny duk, gjorde superfina kakelplattor(ska fotografera så ni får se typ imorgon) och gjorde två tavlor med sprayfärg(ni ska få se dom också...jag är född till att vara konstnär). Någonstans mellan alla grejer så åt vi frukost, lunch, såg en film och hade två fruktstunder också. En bra dag helt enkelt, nu ska jag vila ögonen ett tag!

en lite förklaring, kan man kalla det

Ibland kan jag undra, undra vad folk tänker med. Alltså seriöst, hur seriöst var det där inlägget från min sida från en skala på ett till tio? Typ, 1½. Jag får kommentarer ungefär hela tiden om att jag ska ta saker med en nypa salt..HALLÅ?!?! Mitt liv är ett skämt, nästintill allt jag skriver är oseriöst... Jag har sagt det förut och tänk på vad det är för sorts blogg ni läser innan ni ber mig att ta saker med en nypa salt.
Jag tycker bara om att klaga, that's just me. Men mina klagningar är oseriösa saker som jag skrattar åt. Läs mina inlägg med en nypa salt!

ÖVERLYCKLIG

Jag har fått samma jobb som jag hade förra året. Det innebär att jag ska ta hand om fyra barn ungefär tre timmar varannan dag. Eller så mycket var det förra året. Jag är nog världens lyckligaste just nu, och Karro sa att jag kunde få börja någon helg innan sommarlovet, men efter konfirmationen för innan har jag inte tid. AS NICE!

blir bra när jocke styr

Det är ju prao denna vecka, och det ser ut att bli en ganska chill vecka. Idag började vi med att springa i Svaide(friskvårdstimme), sen åkte vi till Visby för att kolla på en lokal som joakim ska ställa ut i till hösten. När vi var klara där var jag och Josse en aning hungriga så vi åkte till norgat och åt frukost. När vi kom hem penslade vi lim på en stor duk och drog även ut några spikar sen var det dax för lunch, där ingick det även lite tårta. När vi solat en stund åkte och köpte sandpapper sen slipade vi den där duken som vi hade haft lim på...sedan fick vi måla på en porrbild.  AS NICE DAG. Imorgon ska vi ha fruktstund, tror jag.

MEN FLYTTA DÅ, OM DET INTE DUGER MED ETT SILVER!

Att skriva sådär, och att man inte kan vara stolta åt en andra plats och ett silvet, är dåligt, på riktigt.
Eric Saade kom på tredje plats, och det är minsann inte någon som klagat och ingen som ska flytta till Azerbaijan.

det får gå

Pinsamt av Sverige, riktigt, riktigt pinsamt. Aja, ett stort grattis till silvret. 6-1 till Finland blev det.
Som sagt, grattis till silvret och nu är Sverige (med tre SAIK-spelare i) det näst bästa laget i världen och det är inte så illa det heller.
Jag vet inte riktigt vad som hände där i slutet men nu är matchen över. 6-1 alltså...

håll tummarna dååå!

Nu hoppas jag att hela Sverige håller tummarna för Tre Kronor ikväll. Det gör i alla fall jag. Sen har jag ju sett ett antal, eller närmare bestämt 5 satusuppdateringar den senaste 30 minuterna om att Sverige ska vinna SM-guld ikväll och om att dom ska ''tagga''... Helt seriöst så har dom nog inte gjort mycket annan än att tagga de senaste dagarna skulle jag tro. Aja, HEJA SVERIGE!

Hårdnackad och lite korta stubiner

Klockan är 19.02, och om 58 minuter börjar hockeyn, VM-finalen. Sverige möter Finland. Det ska bli spännande. Jag ska nog ladda upp med någonting gott, får se vad jag hittar som inte är godis! Annars måste jag kolla upp det där med sommarjobb.. Funderar på om jag ska kolla på samma jobb som jag hade förra året, hade ju inte varit så fel. Annars har jag nog ingen större lust med att jobba alls.
två av fyra barn som jag fikade med hela sommaren...höhö

andra dagen

shortsen som hängde i fönstret fick betyget ''tummen upp'' av josse, fast det var herr shorts.
världens underbaraste restaurang. eller man kanske ska säga steakhous.
min 95kr-pizza. heeeeelt lovely
jordgubbar, vi fick 2 stora förpackningar för 50kr. egentligen kostade 1 förpackning 40kr. han var nog kär i mig...
dumlemuffins, även den otroligt god. btw, vi åt inte hela tiden, även om det ser ut så.
finns inte så mycket att säga.
vi var väl trötta.
det värsta med denna bilden är att jag inte skrattade, jag växlade mellan två olika grimaser och när kameran tog så blev det sådär...

första dagen

jag hade aldrig sett en sån stor båt live förut.
morgonpigg.
jättemysigt med film och en juice för 25kr.
helt normala klasskamrater.
ibland tar josse sådana snygga bilder på mig.
tore♥
globen. för er som inte visste det.
där luktade det kiss, eller luktar för det gör det troligtvis idag också.
snygga tjejer utanför riksdagen.
8a och 8b, inte hela klasserna dock.
just hanging
han längst till höger (som kollar på tavlorna) är känd.
dom ser coola ut.
vi hittade en ståldocka, som hemskt gärna ville posa.
någon sa ''göran persson'' så jag tog kort. igår på båten märkte vi att det stod ''göran pettersson''...
ett fint place, jag menar, det var ju grönt!
lite lång staty. eller stor kanske.
min musiklärare/handledare göran som är i spanien nu.
jag ville inte vara sämre så tog också en bild med jennifer.
vi hittade en räv, som påminner om robin hood.
denna bild symboliserar ''man ska inte äta godis''.
mango-smootihe och blåbärspaj fick det bli till fika.
sen passade vi på att äta på en kina-restaurang med josses mamma.
jennifer påväg till josses mommo och moffa.
josse påväg till sin mommo och moffa.
ni får mer bilder från dag 2 imorgon när jag kommer hem från konfirmations-läsningen.
NU SKA JAG SE PÅ DEN OTROLIGT SPÄNNANDE MELODIFESTIVALEN, DÄR SVERIGE FÖR TILLFÄLLET LIGGER PÅ ANDRA PLATS.

snabbt

Jag sitter och väntar på eurovision song contest. Som alla andra här i världen. Jag tänkte såhär; ''åh, ikväll ska jag lyxa till det med popcorn och chips'' men sen kom jag på att jag inte äter godis, och inte chips heller för den delen. En skit-kväll helt enkelt. Jag ska försöka visa lite bilder från mina två dagar i Stockholm också, så kika in senare!

okej

Sisådär. Vi anlände med färjan inatt. Resan gick kalasbra. Jag köpte lite nagellack, två klänningar och en parfym igår. Är ganska nöjd. Sen åt vi på världens godaste steakhouse. Min pizza kostade 95kr. Man kan tycka att det var mycket pengar för en pizza, men jag garanterar att det var värt det! Nu ska vi se Justin Bieber-filmen sen åker jag nog hem(befinner mig hos Josse nu).

sovedax

Hej, jag ber om ursäkt för min frånvaro men det är ju så att jag befinner mig i Stockholm och kommer hem imorgon natt. Så förvänta er ingen större bloggning. Imorgon väntar en till dag på stan, så nu är det sängen som gäller. Måste bara berätta en pinsan grej; jag somnade idag när vi var i riksdagen och lyssnade på Fredrik Reinfeldt. Sen väckte Josse mig och vi gick ut. Godnatt!

mycket att göra

Min mamma vill inte åka med mig och handla. Hon typ vägrar. Så jag får väl gå och dö. Annars så laddar jag hem en massa musik(om någon polis läser så gör jag det lagligt). Imorgon har vi tänkt ha fest på båten där vid 07.05 och sedan på bussen till Stockholm. Jag måste leta fram åksjukepiller, ladda batteriet till kameran och typ packa. Jag har liksom inte börjar än... och sen är det hockey vid 20.00...

yee

Jag somnade när jag satt ute och solade förut. Men det var nog ingen som märkte att jag satt där med ett hängande huvud och dreglade. Förhoppningsvis inte. Annars ska vi nog åka och handla frukost till morgondagen. Enda gången jag äter frukost är när barnbidraget har kommit och jag handlar i bokan och när jag ska åka båten. 06.20 imorgon ska vi vara vid båten, NICE!
fortfarande inget bra ljus... men lite bättre!

ren lycka

Gud måste vara på min sida, jag hade 28 minuter på spotify kvar och helt plötsligt har jag 3h och 28 minuter kvar. VAD HÄNDE DÄR LIKSOM!? Nu kan jag ju faktiskt lyssna på musik ett tag till, och slipper radion!
ja, jag är för snål för spotify premium/unlimited..hehe

det går bra

Jag har slutat äta godis, på tal om ingenting. Jag slutade idag, när vi gick till ICA. Jag köpte en mango och massa vatten istället. Det känns himla bra, än så länge. Det kommer dock bli jobbigt när vi ska till Stockholm, jag menar, där finns det ju godisaffärer med fint godis.
snygg. jag ser ju blek ut...och jag som stekt hela dagen :-( dåligt ljus, skyller jag på.

han var tjock

Tja! Mamma har stängt in mig i uterummet så jag får ingen luft. Det är svinvarmt. Jag snackar sommar. Riktig sommar. Aja, nu väntar en stol utanför detta rum. Sen har min lillebror skadat sig, så han kan inte gå, han har ett skrapsår på knät, alltså. Btw, det är sommar utanför också.

fast asså, dom förlorade

Blev fett med hockey ikväll. Självaste David Snygg Rundblad spelade ju, så jag satt bänkad och slickade på TV:n hela matchen. Ungefär. Men nu såhär i efterhand har jag insett att jag egentligen måste sova vid den här tiden. Och ändå sitter jag här...och lyssnar på låtar från lejonkungen. Gr8, säger jag bara! Ska bara kolla igenom bloglovin' sen sooova!

han erkände sen att han inte var så smart.

Som tur är så är jag inte(!) nyfiken

Mamma: Gå inte in i min garderob, jag har hemlisar där.
Det var ungefär samma sak som att säga ''Gå in i min garderob och leta upp någonting som du tror att jag har köpt till dig''

sol

Inläggen nedan skulle ha publicerats igår, men som alla säkert redan vet så hade blogg.se driftproblem. Om ni inte visste det, så vet ni det nu. Men, det är ingenting att klaga över. Sånt händer ibland! Idag är jag på ett superbra humör, vilket jag inte vet vad det kan bero på. Jag äter i alla fall en klubba nu och solen skiner som bara den ute. En bra dag helt enkelt! Jag har till och med klänning på mig.

roligare än så blir det inte

Nu har jag beställt hem två klänningar. En till konfirmationen och en till skolavslutningen. Jag bestämde mig för att jag väntar med att köpa kläder tills jag åker till Stockholm, på torsdag alltså. Och om jag inte hittar någonting där så kan jag ju alltid beställa sen. Godnatt allihopa!
nämen, jag hittade lite fluff!

fest hos mig

Hej, jag är helt slut, men har ändå lyckats ta mig hem. Jag ska säga er att det inte var lätt . Det var väldigt svårt att få tag på min mamma. Hockeyn hade redan börjat när jag kom hem, men det hände ingenting i matchen så jag sov mig igenom halva första, hela andra och fem minuter av tredje sen var jag tvungen att vakna till ifall det skulle bli mål, vilket det blev. Vinst till Sverige 2-0, alltså.
Btw, lyssna på DEN HÄR underbara låten. Den gör jag just nu och den är awesome!

thug life

hundhelvetet har spytt, inne och ute. sen verkar det som om hon är dålig i sin jävla mage. nice! jag har varit ute med henne två gånger sen senast men manne sover iallafall och på grannens balkong sitter det en brud som pratar i telefonen, det låter ungefär såhär;
NEJ MEN SERIÖST?!
SKOJAR DU ELLER?
ÄR DU HELT SERIÖST?
NEJ MEB DU MÅSTE SKÄMTA?!?!
TRÄFFADE JAG DIG VERKLIGEN PÅ MUNKEN?
Jaha..det kommer jag inte ihåg.

han har inget val

God kväll! Manne sover inte, vilket jag hade trott att han skulle göra vid den här tiden. Istället äter vi gurka och ser på star wars. Han är sex år, alltså. Innan spelade vi dragonfable, han lärde mig vilka vapen man skulle använda när man ska döda olika varelser. Sen har han en fake-spya som han kastar på folk och snart är det dax för Smulans kvällspromenad. Sen ska jag äta chips, och sova. Vi gör så att vi hörs imorgon.
han visade mig hur bra han var på att sladda med sin cykel förut, jag blev imponerad!

my face

Tjingeling! Jag låg och drog mig i sängen tills det bestämdes att jag skulle vara barnvakt åt underbaraste Emanuel. Dom bodde granne med oss förut men sedan flyttade dom till Visby.. Jag ska i alla fall åka dit om ett tag, och grilla med Lisa, Manne och någon annan tror jag.
Åhh, älskar att äta hos Lisa, hon gör så god mat!!
underbara människor!

KANSKE

''Nu är det 20 en sorts tid kvar tills jag ska åka på kalas'', berättade Hampus precis för mig. Han frågade även om jag skulle med, och det hade jag inte tänkt. Jag menar, jag har ju inte köpt något paket... Aja, jag planerar att ligga i min säng typ hela dagen. Kanske gå ut i solen en sväng. Vi får helt enkelt hoppas, hörreni!

big big

Men tjenare! Hemma hos Gustav fick vi jättegod mat och efterrätt. Det var alltså riktigt smaskigt. Sen hängde vi på amor, där jag införskaffade mig ett busskort som jag sedan lånade ut. Jag kommer nog inte få tillbaka det. Sen har jag även sett mitt första, och troligtvis sista BB-program ikväll. Seriöst, det suger ju! Nu ska jag se på en svensk film, vi hörs imorgon.
hur gott?! hihi

kattmat <- josses mat

Jag är jättebra på akustik. Jag fick VG på mitt matteprov. Jag kunde typ allt på hemkunskapsprovet. Sen hade jag ingenting mer att berätta, som var bra. Jag skall nog fräscha upp mig en aning och klockan 18.00 ska jag vara @ Gustavs place. Men jag tror nog att jag ska åka dit lite tidigare, ungefär vid 17.15, för jag vill ha en bra plats när vi ska äta. Jag vill ha den bästa!

HELT FANTASTISKT ATT MAN KAN KOMMA PÅ NÅGONTING SÅ BRA:


brödsmulor <- tuppmat

Okej, jag har haft väldigt kul ikväll, det kan ni ju se på inläggen under. HEHE. Natthumor på hög nivå, för när jag läste upp al-Qaida-historien för Josse så tyckte hon inte alls att den var rolig... Jag har kanske inte riktigt ägnat mig åt hemkunskapen hela kvällen, men jag är iaf klar nu. Och, imorgon klockan 12.00 så ska jag visa min favoritreklam. Det finns faktiskt ganska härliga reklamer nuförtiden. Man kan tro att det är ICA:s som jag ska visa, men den har jag redan visat så, nej. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! Eller... Läs min blogg imorgon!


ensilage <- tjurmat


höhöhö <- hästmat alltså

Fint schack parti där mellan USA och al-Qaida. Först gick al-Qaida och tog två torn av USA. Sen gick USA in och tog kungen.

jobbigt liv

Jag står inför ett stort beslut, om jag ska åka iväg den 14 juni, komma hem några dagar senare, eller kanske en hel månad senare.. och inte vara hemma på skolavslutningen, eller om jag helt enkelt stannar hemma. Jag kände att jag ville skriva en bok(inte om mitt stora problem om bortresandet dock...utan ett helt annat ämne), sen kom jag på att jag inte har börjat med hemkunskapen än. Iofs så kan jag det mesta, men ändå. Jag mår illa, hela tiden. Mamma sa ungefär såhär ''antingen så är du gravid, eller så har du magkatarr''. Sen fastnade jag såhär på en bild;
jag är nog gravid ändå - snygg!

Såhär

Min lillebror vill inte se på huset anubis. Jag undrar lite vad det är för fel på honom. Istället ser vi på barnkanalen, där badar dom råttor. Fast nu bytte dom program så nu är det cirkus-kiosken. Där är den en kvinna som inte kan prata och ser nerdrogad ut. På riktigt. Hon säger att det inte är cool att säga ''tjinixenpådixen''. VADÅ INTE COOLT?! Nu tog Hampus med sig fjärrkontrollen och gick ut. VADÅ INTE STÖRD?!
fml

gott

Skrev ett godkänt spanskaprov idag. Hade jag fått bestämma så var det inte godkänt men det är ju en himla tur att vi har Lennart som bestämmer sånt då! Åhh, sen har jag ätit mango idag och det är så jääävla gott, helt sinnessjukt! Jag ville bara ha mer när den tog slut men sen hittade jag lite choklad så det suget gick över. Nu ska jag sova lite på soffan innan jag sätter igång med hemkunskapen. Vi har det stora provet imorgon och skriver jag ett bra prov så får jag MVG i hemkunskap. Håll tummarna. Imorgon alltså.

after ice

6-2 till Sverige, och jag som trodde att dom skulle förlora. Deras målvakt försökte vara rolig, men jag saknar bara Fredrik Warg. Jag ser på after ice, men dom skulle ha en ''break'' nu så jag ska kolla på några bilder från Mallorca. Kanske för att jag vill åka dit, jag vet inte. Om 2 år ska jag ta med mig en skåpbil, Johanna, Josse och Jennifer och åka till Tyskland. Sedan till Paris och Spanien. Jo, men, så ser mitt liv ut.

Jag kunde ju inte gärna välja en bild

Hampus^                                                    Gustav^
Jag tänkte bara säga dubbel-grattis till Gustav som fyller 15år idag, och som klarade teoriprovet.
Jag passar även på att säga grattis till Hampus som fyllde år i måndags.
Så; GRATTIS MINA FAVORITPOJKAR!

HUR VIKTIG?

Jag somnade på soffan när jag kom hem, vaknade, såg något bröllops-program och insåg att jag nog inte ska gifta mig. Verkar helt onödigt, det kostar bara pengar. Annars är det hocket ikväll. Saknar mitt Skellefteå AIK♥♥, men Sverige möter USA och det får man väl se. Egentligen ska jag plugga spanska men det känns ganska onödigt, för jag bryr mig inte, typ, HEJ IG. Jag skrev ju faktiskt bra på matteprovet idag.

awesome

Crêperie & logi är verkligen ett fantastiskt ställa att hänga på, jättemysigt och god mat/fika. Lite bilder:





vet inte varför alla bilder blev svartvita, men så blev det.



SOOO ÄR SOO ROLIT

Skriver om nya och gamla testamentet samtidigt som jag försöker lära mig de sju verserna i ''Hallelujah''. Vi ska nämligen sjunga den på konfirmationen. Ska på creperiet imorgon, har aldrig varit där förut så det ska bli spännande. Annars så gör jag inte så mycket annat än funderar på hur jag ska klara veckans prov samt hur jag ska kunna hålla mig vaken. Jag somnar närsomhelst liksom. Jag har jättemjukt hår ikväll, därför är det lite synd att jag tappar det.  Hör av er om ni är intresserade av en peruk, för isf kan jag spara allt hår som jag tappar!

seg

Okej, jag har precis tagit mig igenom kriterierna till SO-provet, det går alltså inte så snabbt för mig.
Nu har jag bara spanska, matte och hemkunskap kvar.
Fick höra att engelska provet är v. 21 eller liknande. NICE.
Jag har en penna i munnen:

glass

Jag hittade lite glass i en av Berits tre frysboxar. Det är lite godare än makaroner, men nu är jag supersugen på chips. Jag vet att vi har det i ett skåp. HEHE. Annars hittade jag en äcklig liten kexchoklad förut. Det var som sagt äcklig. Nu ska jag fortsätta plugga. BYE

kör

Jag har ätit lite makaroner. Det var äckligt. Nu ska jag ta med mig min tjocka hund ut på en promenad. Sen funderar jag på att hoppa av skolkören, men jag sänker mitt betyg i musik från VG till G då. Sådana är reglerna. Får helt enkelt tänka på saken. Vi hörs.

kul

Mina beställda kläder kom igår, och av dom sex plaggen jag hade beställt var det tre som kom varav en klänning som jag ska skicka tillbaka. Jag håvade alltså bara in två plagg, men ett av dom räknas knappt som ett plagg. Pax göra en beställning från typ H&M eller liknande.

På det sju haven

Har sovit dåligt inatt, alltså; död åt hosta.
Är hungrig men äter jag så spyr jag.
Har sex-sju mappar uppe, men jag har fan ingen lust till att plugga.
Var egentligen tvungen att gå till skolan idag för att göra mitt matteprov men det gick och sket sig.
Måste städa mitt rum, men ska jag plugga så hinner jag inte.
AJ HIU

pussa lite till

Nu ser jag på en unge i minuten. Det suger också. Jag ska fortfarande aldrig föda barn. Min mammas chef har köpt lila nagellack till mig. Hon tycker nog om mig. Jag vill ha lustgas. Bara testa på lite, alltså. Är dessutom så jävla trött på dom där ''facebook-frågorna''

Jag visste inte att ''LOV'' och ''Rasterna xD'' räknas som ämnen?!


Godnatt.

ett dåligt program

Tjenare. Var i skolan halva dagen, sen åkte jag hem. Mådde piss, mår fortfarande piss. Vet inte om jag ska till skolan imorgon. Har typ 4 prov och två andra läxor som måste pluggas till. Nu. Jag har legat och sovit tills nu. Eller jag åt lite också. Nu ser jag mamma byter bo. Det är helt, helt, helt super stört. Dessutom har jag ingen laddare än, så inga bilder idag heller.

AHH

Tänkte tala om att; jag föddes inte på min födelse dag.

VAD TÄNKTE DOM MED DET SVARET?!

fu

Nu har jag sovit ganska mycket. Men är fortfarande världens äckligaste. Jag har typ 74 nya inlägg på bloglovin', slut batteri på min dator och sen har jag glömt laddaren @ Johanna. Btw, det blev nyss 75 nya inlägg. Det betyder alltså att jag inte visar några bilder ikväll. Nu ska jag äta jordgubbspaj. BYE

bra jobbat

Hej! Jag är nog världens äckligaste tjej just nu. Kom hem till Johanna vid ungefär 01.00 inatt sen gick vi upp 09.30 i morse för vi skulle på konfirmations-läsning. AS NICE, och när vi ändå var så äckliga så passade vi (jag och josse) på att åka till ICA MAXI. Ska vila lite nu, vi hörs ikväll!

RSS 2.0