olagligt

Det här, mina kära vänner, det är min vän Björn;
Resten har jag ingen aning om vilka dom är. Eller jo, polisen känner man ju igen...

Såhär ser jag och Fia ut när vi åker hövagn efter traktor

Och såhär ser däcket ut när det blir punktering efter en kilometer, ungefär:

brumm

Satt under tak och lyssnade på live-mysik igår i Åminne. Sov sedan i förtältet, eftersom att husvagnen var full av sju andra personer. Nu taggar jag en liten hemlig bil-tävling, som är på en hemlig plats, vid en hemlig tid. Jag har en liten fågel som dock viskade de där tre sakerna i mitt öra, så jag vet. Men det är väldigt viktigt att fel folk inte får veta, sägs det. Ring för mer information. ;)

häst

Köpte en ny spargris igår, en jättesöt elefant. Är det fel att säga spargris då? Okej, jag köpte en ny sparbössa igår, en jättesöt elefant:

Men ni tror väl ändå inte att jag köpte en sparbössa bara för att det var en elefant?
Nej bra.
Nu till det roliga;
KUL VA?! HAHA!

gott

Igår när jag kom hem, så ville internet inte funka. Därför skrev jag ingenting då. Filmen vi såg var i alla fall bra, den heter ''Something borrowed''. Vi åt på thai-restaurang och var även en liten sväng på stan igår innan bio: också, visar vad jag köpte sen!

blött

Sitter hemma hos Jennifer nu. Det är ingen hemma. Eller jo, jag är ju hemma. Ska nog snart på bio, sen ska jag köra hem. I regnet. Det regnade när jag körde in också. Fint. Jag som precis hade torkat... Ses ikväll!

Slit-e

Jag har fortfarande inte förstått att jag kör lagligt nu. Igår tog vi en tur till Åminne, åt middag där och sedan fortsatte vi ut till Slite. Där kollade vi på bilar tills polisen kom och avbröt det hela. Vilka förstörare. Vi picknick-ade på en brygga, vi ville ju liksom inte bli tagna. Sedan avslutade jag kvällen i Åminne. Nu ska jag plocka undan lite och sedan bege mig mot staden. HEJDÅ

awesome

Efter en natt med tre timmars sömn, en tur från Visby till Vall och sedan åter igen till Visby innan klockan var 08.30, en halvtimmes väntan på transportstyrelsen, en hiiiiimla nervös mig, massa djupa andetag och ett prov så fick jag det här pappret:

Fyfaaaan va lättat jag blev, och jag kan inte sluta le.

såhär kul har vi


barn blev gräsklippare

Jag jobbar alltså med att passa barn. Idag klippte jag gräset.

Nu är jag hungrig, trött och har en blåsa på tummen.
kul att jag verkligen inte kan titta i kors.

JOO

Jag har undrat varför jag har varit så trött ett tag nu, och igår kom jag på att jag inte tagit min medicin sen, typ, skolan slutade. (Om min doktor läser det här så är det ett skämt, jag tar den varje dag). Aja, nu ska jag nog börja med den för såhär kan jag inte ha det. Sover 12 timmar, är vaken 5, sover 12 osv. Det spelar liksom ingen roll vad klockan är, och då blir det fel.
MOT JOBBET!

life

Moppe-teori suger verkligen så jävla hårt, och just nu försöker jag övertala Jennifer till att ställa sig upp och hoppa. Hennes tå har somnat och jag tror verkligen att det blir bättre om hon ställer sig upp och hoppar. Nu ska jag tvätta håret, hejsvejs!

nu är det middag

Igår körde jag traktor för första gången, döpte ett lamm efter mig och åkte bil jätte olagligt. Idag jobbade jag i fem timmar, sen hämtade vi jennifers moped... Det var andra gången den här sommaren som vi körde hem Jennifers moped ifrån klintehamn. Skillnaden den här gången var att vi fick tjuvkoppla den, det fanns inte några blinkers, inga backspeglar, ingen bensinmätare, ingen hastighetsmätare, ingen registreringsskyllt och det låg ett par kalsonger under sadeln. Vi drog slutsatsen om att det var en kille som hade tjyvat den. Sen hämtade vi vår nya bil idag också. Blir bra när jag ska övningsköra nästa år!

tredje gången gillt

Ni kan ju aldrig någonsina gissa vad jag färgar.
Så jag ger er än ledtråd: Man har det på huvudet.
Ni vet inte än va?
Okej, ni får två bilder:
MEN ÅHHH, JAG FÄRGAR JU HÅRET! IGEN.

smart

Inget jobb idag. Inget alls, faktiskt. Får se lite senare om det blir någonting imorgon, annars kan jag gott nöja mig med moped-boken. Det börjar ju faktiskt dra ihop sig nu. Ska åka och handla...Typ gorby's, så slipper jag laga mat. Hejdå

allt

HAHAHAHA, det här skriver jag INNAN jobbet. Okej, jag skulle börjat jobba 10.00 men det var inga barn hemma så dom ringer när jag ska komma. Jag kan alltså inte somna om... Annars regnar det ute, sommarlovet är snart slut och jag har lera på mina byxor. Mhm, det var nog allt hörreni!

hårt arbete

Det var jobbigt att gå upp i morse. Därför gick jag inte upp. Jag har legat i sängen heeela dagen och sett på one tree hill. Jag såg precis klart mitt nionde avsnitt för idag. Ska nog se ett sista nu innan jag slumrar till. Eller nej, jag slumrar nog till nu direkt. Vi hörs imorgon efter jobbet, right?!

hungrig är jag också

Ikväll har jag ramlat ner för en trapp och varit husägare ett tag. Som ni kanske förstår så var det en bra kväll, men nu är jag tröttare än någonsin. Godnatt hörreni, som förhoppningsvis inte ramlar i trappor!

hihi

Åkte med en övningskörande människa hem igår. Det gick bra och jag överlevde. Sen hängde vi hos Gustav på natten. Vaknade alldeles för sent för våra planeringar i morse, men det gick nog bra i alla fall. Vi har hängt på ICA MAXI, varit på moppe-jakt, sett på folkrace, dödat spindlar, åkt vilse och varit i Tofta, maten var ju i alla fall god där.
Juste, vi hann med att färga mitt hår mitt i alltihopa.
resultatet, fast, riktigt så ser det inte ut. visar med bättre bild sen. kanske när jag färgat igen.

inte så nice

Det regnar. Mycket. Sen åskar det helt okej mycket också. Jag ska gå till bussen om en och en halv timme. Jag hoppas att vädret har lugnat sig lite då. Jag glömde nämligen mitt paraply när vi konfirmerade oss, och har inte köpt ett nytt än. Det kanske är dax snart?

fint tror jag

Jag har lime i håret. Sen hörde jag precis att SMHI har utfärdat en klass 1-varning på ön, angående åskovädret som kommer in över ön ikväll. Det låter ju kul. Jag och Jennifer ska åka moped från Visby till Vall ikväll. Det blir nog intressant. Tänk om vi dör, liksom. Jag lovar att skriva ett inlägg så fort jag kommer hem. Ok?

mer regn, nej tack

Först; folkracebanan, sedan som middag blev det en picknick vid havet, sen lite hår-färgning och efter det en liten fika med vattenutsikt. Vi avslutade kvällen i uterummet med oth, huuuur mycket regn som helst och åska. Blixtarna var inte längre än 35 meter ifrån oss. De blev mer ''lyssna på regne'' än vad det blev oth, kan jag säga. Mysig dag.
picknicken vid havet

lön = glada dagar

Idag hade dom fyra barnen som jag tar hand om förvandlats till sex stycken. Värsta drömmen ju. Nej men det var ganska lugnt. Dom lekte. Jag och David åt glass och läste lite böcker. Ska bege mig in till Visby snart, där jag ska fixa lite grejer med mamma, så att jag får min lön rätt och sådär. Blir nog även en sväng till folkracebanan, det är ju folkracefestivalen denna vecka!
förra året då jag och josse var på folkrace hade jag med mig mina livvaker.
men nu förtiden är det ganska lugnt, så jag slipper dom idag.

»

foto:jag

fullt ös

Idag har jag minsann varit på Fårö. Eller jag kanske ska börja med gårdagen. Först skrev jag en jäkla massa onödiga inlägg, sen jobbade jag. 20.00 tog jag bussen in till stan. Åt middag nere på hamnen, sen kan jag säga att det var en jäkligt fin utsikt från Högklint. För jag var där. Det var en mysig kväll och sen sov jag hemma hos Jennifer.
Idag, 07.55 gick vi upp. Sen åkte vi till Conny och Nina, där vi samlades. Jag och Jennifers släkt. Vi åkte ut till fårö där vi låg på den molniga stranden i ganska många timmar. Jag brände mig i ansiktet och är helt röd nu. Sen åkte vi hem till Conny och Nina. Där åt vi middag. Nu är jag hemma, helt slut och börjar jobba 09.00 imorgon. NICE!

Borde inte Harry Potter köpa nya glasögon snart? Kanske prova någonting nytt.

Det tycker i alla fall jag.

nehepp

Igårkväll fick jag ett sms av Jennifer, där det stod ungefär såhär; ''Jag får inte igång min mobil :o''. Då kände jag lite att, okej.

JESUS OCKSÅ

Ja, jag har as tråkigt. Därför lägger jag ut helt ointressanta horoskop. Men, jag skrev ju i nått inlägg längre ner att jag höll på med mina pappren där det står hur många timmar jag har jobbat. Det står även hur mycket jag tjänar, och kolla vad jag hittade;
Lite läskigt när det stämmer, huh?!

VECKANS HOROSKOP V.29 - KRÄFTAN

Mycket av din energi går åt till att ställa upp för dina vänner. Du bör, trots ditt goda hjärta, tillåta dig själv ta större plats än tidigare. Du kan med största sannolikhet se fram emot spännande möten där du har chans att visa vad du går för. En viss person trånar efter din kärlek.

MÅNADENS HOROSKOP, JULI - KRÄFTAN

Du drar dig kanske tidvis innanför ditt skal, stannar i hemmet och ägnar dig åt inredningsprojekt. Finns det en loppis i närheten är chansen stor att du är där och fyndar. Tillfället kommer att ordna en speciell fest och folk trivs i ditt sällskap. Gammal kärlek ser ut att vakna till liv.

ÅRLIGT HOROSKOP 2011 - KRÄFTAN

Kärleken: Ett sexigt år.
Ditt kärleksliv är turbulent, passionerat och krävande under 2011. Ingen lättviktig rosa romantik här inte, nu handlar det snarare om glödhet erotik och åtrå. Det är mycket möjligt att du kastar dig hals över huvud in i en ny relation eller att du förändrar en relation som du redan har i grunden.

Äventyret: Du lär dig nya saker.
Dina intressen styr. Det här är ett utmärkt år för att utveckla en hobby och har du ingen som på allvar känns rätt för dig är det dags att hitta en. Ett hyggligt år för resor och fester men ett prima år för kurser, utbildningar och nya erfarenheter av alla slag. Du lär dig mycket om dig själv också.

Pengarna
: Det blir bättre mot slutet.
Fram till sommaren ser det en smula mörkt ut, det går segt på yrkesfronten och du har ingen tur med pengar. Detta är något som irriterar och stör dig, men låt dig tröstas av att det är temporärt. Resten av året bjuder på idel trevliga överraskningar, fynd, extraslantar och nya möjligheter.

fat girl

Nu har jag ätit så mycket mat så jag klarar mig resten av denna vecka. Usch så ont jag har i min mage..
Liksom, såhär ser jag ut när jag inte anstränger mig.

JODÅ

Sov efter jobbet, ovanligt. Sen väckte mamma mig för att jag var tvungen att följa med in och handla. Nu är jag dock hemma igen och dom andra har åkt ut till Åminne. Nu ska jag ta och laga mig lite mat, sen måste jag nog tvätta. :(

FULLT NORMALT

Jag ritade precis en ko på mitt ben.
Snacka om att man blir påverkad av jobbet. (Idag ville barnen att vi skulle mjölka korna, men jag slapp).

det är en ko som skrattar och har lite damp. sen har jag ganska dåliga betyg i bild också.

sommar, ja

Okej, jag gick in på min blogg och höll på att spy. Så trött var jag på min design. Så jag slängde ihop en ny lite snabbt. Vet inte riktigt om jag godkänner den. Iofs så ligger den redan ute på bloggen men får se vad som händer. Det är tänkt att den ska vara lite somrig, men jag tror inte att jag lyckades. Om ni inte ser den, tryck då f5.

:D

Jag har jobbat 34 och ½ h nu.
De é graj de.

fiskpinnar

Vi vaknade lite för sent och var galet sugna på fiskpinnar. Fick bråttom till Roma där vi handlade. Sedan lagade vi maten och åt innan det var dax att jobba. Jobbade i 5 h sedan myste jag och min bror med popcorn. Helt okej dag. Men är en aning trött nu.

Jag hade en ganska bra kväll♥


cut

Det regnade lite igår, oväntat. Så vi sov i tältet istället. Vi fick lite besök och hade väldig trevligt. Vaknade i världens varmaste tält i morse.
Sen dess har vi duschat och fixat lite saker, nu lagar Jennifer mat och 17.45 ska vi vara på kneippbyn. Det är nämligen nickelodeondagen idag.
Annars så kryllar huset av flugor och internet går segt!
poserar, gör jar inte.

det kommer

Helloj! Jag och Jennifer är ute på äventyr, allt jag har att säga är ungefär det här; ''ikväll är ni alla hjärtligt välkomna till vall. här ska vi minsann sova under stjärnhimlen och grilla marshmallows på en engångsgrill. ring för vägbeskrivning! vi är på en tennisbana.''


vilka stjärnor? undrar ni. dom kommer, hoppas vi.



S P Ä N N A N D E

Idag var alla barnen sura på mig. Eller inte Jacob, för han var inte ens hemma, och inte axel. Men David vägrade va med mig. Han ville vara med sin mamma och flytta kor, och Sara gick det bra med först, sen skulle vi spela spel och då råkade jag vinna. Jävlar vilket liv det blev om hur orättvist det var. Jojo. Ledig imorgon. Nu ska jag börja förbereda mig inför kvällen/nattens stora händelser.
den döva katten missan och sara.

s t a r s

Först sov jag as gott, men vaknade av ett sms och trodde att jag hade försovit mig. Som tur var så hade jag inte det, för jag skulle inte ens jobba mer idag. Sen bakade jag en blåbärspaj av färska blåbär, den blev ganska god om jag får säga det själv. Såg även tre oth-avsnitt och överväger att se ett fjärde. Fast jag vet att jag inte orkar. Jag jobbar förmiddag imorgon, sedan blir det stoora äventyr!

när vi stod på foderbordet kom den där mat-maskinen så vi var tvungna att klättra omkring i koskit.

Niu har jag jobbe klart för ida'. Vi var ute i ladugården hela tiden idag, så jag luktar bajs och mina skor är förstörda. Kul. Ladugården är inte precis mitt favoritställe, och speciellt inte på foderbordet. Jaja. One tree hill och some sleep låter väl bra? Det tycker jag också.

trött

Åt lasagne med Jennifer ikväll. Vi smällde nästan i oss en lasegne för fem personer. Det finns dock kvar så det räcker till min frukost imorgon. Sen poppade vi en påse popcorn, blandade saft, och körde till vall-hallen där vi hade en liten picknick. Vi låg på varsin filt och kollade in molnen. Sen blev vi lurade på 100kr. Vi har aldrig tur med pengar... Jobb imorgon, sov gott!
cute

here we are

Jag tänkte bara tala om att jag ska se på one tree hill tills jag börjar jobba. Kan vara bra för er att veta. Eller kanske inte. Men nu vet ni det i alla fall. Varsågod och hejdå. Hörs ikväll, kanske. Hehe.

åh

Godmorgon! Idag är jag uppe lite tidigare än igår. Jag har dock haft en väldigt jobbig morgon men nu börjar det ordna upp sig, kan jag tycka. Annars så sitter jag under en filt i uterummet just nu, och kör ''korkortonline-test''. Det är ganska varmt. Sen började jag inte alls jobba klockan 09.00, utan 15.00 istället. Nu ska jag äta, för det har jag inte gjort på ett tag.

jag har två godisar i min ficka

Halloj! Jobbade från 15.00 till 19.30. Åkte till Aurora som idag fyllde 16 år. Vi, jag och Josse, firade henne lite smått med godis, läsk och lite snack. Det var en trevlig kväll, tycker jag. Men tillslut var vi tvungna att åka hem. Jag börjar jobba 09.00 imorgon. Så vi hörs, godnatt!

tack

Sov lite för länge och nu är det bara 25 minuter kvar tills jag börjar.
Ska ta mig en macka och sedan bege mig. Önska mig lycka till.

en padda

Jennifer är ju, som bekand, väldigt smart. Så idag sa hon någonting liknande; ''Jag har räknat lite, och vi hinner precis se klart det här avsnittet, se ett till och sedan äta någonting innan jag åker hem''. Sagt och gjort. Nu är hon nog hemma!

sköldpaddan

Sov bort ungefär halva dagen. Sen började det regna. Då kom Jennifer hit på sin nya moped och hämtade upp mig. I regnet. Vi åkte till Träkumla och badade. I regnet. Sen orkade vi inte byta om så vi åkte moped hem, i bikini och handduk. I regnet. Väl hemma så slutade det regna och vi avslutade kvällen med några oth-avsnitt. Bra kväll!

ojdå

Det var mycket action idag på jobbet. Det var någon vagn med några vatten-grejer på som tippade ner i diket, eller nått sånt. Vagnen gick sönder så alla var helt uppspelta. Sen snubblade David på tröskeln och slog i huvudet i dörren. Han fick värsta jacket och började störtblöda. Jag har blod på typ hela min tröja. Men det var en bra dag också, vi fikade med massa roliga människor, sen åt jag och barnen glass och såg på pippi. Helt lugnt. Mötte polisen när jag körde dit också.


G O D N A T T.

Jahapp, nu var klockan 07.13 den 11/7 och året är 2011. Det känns ju bra. Vad som inte riktigt känns lika bra är att vi precis kom hem från att ha lämnat Fia och Jocke vid flyget. Ännu sämre känns det att vi gick och la oss vid 03.00 och gick upp 05.15. Dessutom så jobbar jag kl. 09.00. Nu blev det lite mycket klockslag här, så det är nog bäst att jag vilar en skvätt. Vi hörs när jag inte jobbar. Eller sover. Eller ser oth.

G O D M O R G O N

Okej, vi missade våran skjuts ut till Stånga och eftersom att mamma inte kan köra bil by now så kommer vi ingenstans. Så kan det gå om man ska hålla på att försova sig hela tiden. Istället ska vi nog äta massa mat i Visby och vi avslutar nog kvällen, och fias närvaro här på Gotland med massa kubb. Okej. Fast vi börjar morgonen med one tree hill. Sen kör vi!

R A N D I G T.

Halloj! Vi fick våran pizza. Vi har även åkt på en vagn, efter en traktor, som fick punktering. Händelserik kväll alltså. Mamma och Uffa är på fest, så vi barnvaktar Hampus, som körde moppe förut. Nu är han borta. Hoppas att han kommer hem snart, för vi skall upp tidigt imorgon också, vi ska till Stånga. Då också. Jojo, men nu blev jag sugen på popcorn. BYE

stångaspelen vall 4, eller någonting sånt

Det är en fin dag idag. 07.30 gick vi upp i morse. 08.00 kom mamma och hämtade oss. Vi åkte till Stånga, där det finns snygga pärkspelande killar utan tröjor. Jag klagar inte. Det är varmt och jag kommer få en fin bränna. Sen spelade min låtsas-pappa och hans polers (40+:are och per). Jag har lite bilder att visa. Vill ni se? Okej:

Fialotta och glada jag med mitt äckliga munsår som jag fick dagen innan min födelsedag.
Mammi och Hampus, glada och sådär.
En action-bild på Uffa, bollen är ju med!
Andreas, inte i action dock...
Hampus, han spelade fotboll sa han.
Gubben blev skadad, eller så var han inte det. Han låtsades nog bara.
''Hej, jag är inte alls medveten om att jag blir fotograferad, bäst att jag posar i alla fall'' Per, han är nog yngst och fick spela minst.
Snygg man från något annat lag.
Det var det här jag pratade om..
Domaren skulle med mi hem ikväll
Jonas, action, bra.
Det var en bra dag, nu vill vi ha pizza.

grattis till mig

Jag har haft en riktigt bra födelsedag. Badat i poolen, ätit glass, tårta, grillat osv. osv. Mina finaste vänner kom över och tillbringade kvällen med mig. Det var en trevlig och fin kväll som jag sent kommer att glömma. Nu har jag svarat på en del logginlägg på facebook och skall snart läsa igenom 41 inlägg på blogglovin'. Juste, imorgon, 08.00 ska vi åka ut till sånga och se på pärk. Förlåt för min uppdatering...

hey you

Hej! Jag ber om ursäkt för mitt beteende. Men det har varit fullt upp. Igår jobbade vi, sov, sen bjöd vi Jennifer på tortellini-middag, såg några oth-avsnitt och avslutade med kommissarie späck. Det var vår kväll.
Idag jobbade vi i tre timmar, men snart ska vi bege oss till Åminne. Bada + Steka. Det är bra.
Imorgon fyller jag år, då blir det kalas!
denna pose har jag jobbat på länge..

puss på er

Hej! Nu är Fia här. Vi har jobbat vår första dag idag och båda två är helt slut, efter två timmar. Sen fick jag öppna min födelsedagspresent, det var alba-godis. TACK FIIIIA!! Nu ska vi bege oss bort. In till stan, snart. HEJDÅ!

FIIIIA

Städar, städar, städar, bäddar, städar, äter, städar. Klockan 21.25 anländer Fias plan i Visby. Jag har så mycket att ta itu med så jag vet inte riktigt hur jag ska klara av livet. Jag har min födelsedag om fyra dagar och det är ingenting jag ser fram emot. Min bror brukar vara ganska bra på att förstöra den.. Antar att ingenting har ändrats detta år. Har inte ens lust att fira med familjen... Kul.

där hade du tur, minsann

Berit kom in med våran tvätt som hängde ute, för ett tag sedan. Hon var rädd att alla kläder skulle blåsa iväg.. I alla fall, när hon hade lämnat kläderna och pratat lite med mig så skulle hon gå. Då slängde hon ur sig någonting sånt här; ''du behöver diska här, tycker jag''. Tur för henne att jag var på bra humör då...
Berit och 'farbror' Micke.

ISTERBAND

Har sett min bästa vän och hennes band idag. ISTERBAND. Dom har övat i 6 dagar, några timmar om dan och dom är helt fantastiska. Riktigt, riktigt bra! För er som är nyfikna kan ni se dom på tisdag kväll, klockan 22.00 nere på hamnen i Visby. Ni kommer troligtvis inte ångra er.

det regnade kor

Smaklösa är inte riktigt mitt favoritband, men dom är helt okej. Ganska roliga. Jag hade lovat någon(?) att jag skulle stå i kiosken ikväll, så, det gjorde jag. Det kom en tant som förstörde, hon kunde inte räkna, hon kunde ingenting. Annars gick det bra, faktiskt. Det gick till och med så bra så att när konserten var slut och puben öppnade så anlitade dom mig som bartenter. Fick dock aldrig göra några drinkar, bara servera öl.. När det bara var dom värsta kvar..(dom som ville dansa med mig).. så åkte jag hem. Popcorn, fanta och oth blir det för min del ikväll.
Bilder får jag dock återkomma med då jag glömde kameran där borta...

bo

En dietist, rekommenderar dom mig på vårdcentralen. Det känns meningslöst, men jag lovade att jag ska ge det ett försök. Annars så är jag inte allergisk mot någonting, men hade dock en allvarlig blodbrist. (Eh,, är det därför jag äter järnmediciner??) Aja, sen ville doktorn att jag skulle lämna in ett morgon-urinprov. Det fixar jag, sa jag bara då.

RSS 2.0