Rolf har alltid för korta byxor

Jag fick hjärtflimmer när vi var ute och gick för att det var så extremt ansträngande, då blir jag ju nästan lite som Rolf, fast han kör buss men det kan ju vara ansträngande det med. I vilket fall så kanske jag dör om jag fortsätter och det vill ni ju inte.

Jag sitter annars och sjunger till den HÄR bra låten, hoppas på att SAIK ska vinna och ta tre poäng. Skall gå ner och äta en apelsin nu tror jag. Eller kanske någonting annat.
L A T E R

onödig grej

Hej. Min lillebror har två horn och hatar mig. Nu ska min mamma släpa med mig ut på en promenad...Fyfan va onödigt tycker jag. Jag tar med mig ipoden och tänker inte gå så långt. Hejdå
Eller nu kanske jag överdrev. Men det är ju faktiskt kallt ute.

så tänkte jag

Jag känner lite såhär: ''OJ VA KUL MED MÅNDAG''
Jag tror att det var för att jag var på ungdomsmässa igår.
Nu ska jag äta för jag är hungrig.
Det är nog för att maten i skolan var äcklig idag.
Jo, men puss dåra

En fin människa

Jag är helt slut efter dagens alla händelser. Det har varit konfirmation med singel-Olle, sedan har Sverige förlorat bronsmatchen mot Spanien och jag fick för mig att jag skulle laga middagen idag. Nu ska jag tvätta ansiktet och så, sedan kika på Solsidan♥Berit har även bakat semlor och hon är världsbäst på det. Min kväll är gjord. SOV GOTT!



Smart sa vi ja...

Min bror gjorde ett tappert försök att värma bullar, efter tre minuter övertalade vi honom om att bullarna nog var klara. Han tog ut dom och tyckte att dom var lite för varma.. Smart som han är tar han då fram ett glas med vatten, lägger bullarna i glaset i hopp om att dom ska kallna. Idag har han även givit mig TV-förbud..
Fast han är söt.

SINGEL-OLLE

Det är ju konstigt att jag kan må så bra som jag gör idag, men jag antar att det är för att jag har varit på ungdomsmässa. Konfirmationen ni vet... I kyrkan hämtar man energi på söndagar, berättade singel-Olle. Kan vara därför jag mår bättre. Ja-a, nu ska jag äta för att jag är hungrig.

hejdå

Jag har faktiskt varit uppe nu och tagit en alvedon/ätit vindruvor. Jag har fortfarande hur ont som helst och kan knappt röra mig så det känns bra det här. Nu ska jag DÖ, igen. vi hörs

visst åk bort du bara

Nu har jag vaknat och INGENTING är bättre. Jag har typ 160 graders feber. Jag skulle pallra mig upp och gå till toaletten, tror ni inte att jag ramlar då? Det var fasiken inte lätt att få sig upp heller. Och nu, när mamma borde vara hemma så åker hon skridskor också.
Vad är det här för något? Jag har ju ont!

Nu räcker det

Nu, snart borde jag somna in. Eller om en halvtimma eller så. Förhoppningsvis vaknar jag inte på ett bra tag. För det orkar jag inte. Jag orkar inte prata med någon längre. Jag orkar inte vara vaken längre. Jag orkar ingenting. Hejdå.

att förlora är ju också kul.

Sverige förlorade precis semifinalen i handboll, 29-26 till Frankrike blev det. Satans fransmänniskor. Jag tänker i alla fall strunta i pubafton och ligga i min säng och dö. Det är ganska skönt tycker jag. Äta lite kanske. Ni hör nog inte så mycket mer av mig ikväll. Skulle jag tro.
foto:jag

från mitt fönster

När jag tittar ut genom mitt fönster så ser jag ändå bort till follingbo masten. Det är ganska långt dit. Fast bilderna tog jag inte från mitt fönster.
Såhär ser den ut på natten.
Och såhär ser den ut på dagen.
foto:jag

♥♥♥♥

foto:jag
hej. jag ville bara berätta att jag älskar mitt superduperzom-objektiv. jag tycker om att ta kort på flygplan och sådär.

Idag jämförde vi elektroner med negativa tjejer, jag fick inte ihop det

Har inte så mycket att säga annat än att ikväll ska jag ligga i min säng. Jäsa och tycka synd om mig själv. Möjligtvis ser jag på handbollen. Eller så skärper jag mig och hoppar in i duschen, plattar håret, och drar mig iväg på någon pubbafton. Det det lutar mot det förstnämnda för mamma skulle köpa massor med godis till mig. JA, då vet ni.

jag tror att det här är ett flygplan som flög där uppe, högt ovanför

foto:jag
för det bara var där. och det var knappast en stjärna.

helt sinnessjukt

Jag gick ut i hopp om att fånga stjärnorna på bild(eller rentutav för att komma bort från tankarna), och tro det eller ej men jag lyckades faktiskt. Man ser inte att det är stjärnor, men jag kan svära på min kamera att det var på stjärnorna jag tog. Eller vem vet, det kanske rentutav är rymdskepp där uppe?! Jag hoppas det.
foto:jag

dra mig baklänges

Jag har tagit bort filtarna från fönstret. Jag har varit utomhus. Jag har tagit mig en liten bit upp från det där golvet som jag har legat och slickat på mest hela veckan. Jag mår lite bättre. Det känns ganska bra nu och jag hoppas att jag fortsätter med det, ett tag till iaf.

Oj vad jag hamnade

Jag fastnade i badrummet, sittandes på en pall med hårinpackning i håret, ansiktsmask i ansiktet, fötterna i ett fotbad. Det känns bra. Imorgon är det fredag. Fredagar är början på helg. Helg är bra.


Det här med schoolsoft

Det är ju nästan lite skrattretande det med. Alltså, jag var ju inte i skolan igår och mamma ringde och sjukanmälde mig alltså är det gult där. Men idag, så var jag närvarande på handledartiden. Fast nej, jag låg hemma då. Och ska min mamma behöva ringa varje dag och sjukanmäla? Räcker det inte att hon ringer en gång? Jesus, vad dom krånglar till det.

kanske

Tänker lägga mig på golvet i duschen i hopp om att bli en fräschare människa. Sen kanske, om jag känner mig redo så ska jag ta bort filtarna från fönstret och ta ner disken.
Men bara kanske.
bra bild osv.

sånt som jag inte glömmer

den där bron, den har gjort min mycket ont. eller lite.
klockan var sent, och det var kolsvart ute. jag fick för mig att klättra ner från bron till en grej under som stödjer bron. iallafall, när jag har kommit ner så sitter jag på den där grejen och vinglar med fötterna och har mig. jag känner att en sko sitter löst, så jag drar foten mot mig men innan jag har hunnit blinka så hör jag hur det plaskar i vattnet. josse som står på bron bara asgarvar. eftersom att det var så mörkt så såg vi aldrig mer den skon igen. jag och josse hade fått någonting nytt att skratta åt. det var sommar det.

owh

ser ni dom fluffiga målnen där bakom? dom ser så mjuka, så mjuka ut.
där skulle jag vilja ligga. om det var varmt. i min fosterställning.
sov gott.

I'll be back

Mitt prat om att jag skulle gå till skolan idag ändrades snabbt när mamma fick säga sitt. Hon tyckte inte alls att jag skulle till skolan, så, visst, jag kan behöva en dag till, instängd i mina tankar. Mot fosterställningen under täcker!
Nu när jag tänker efter så tror jag att elevrådsmötet är imorgon, har jag tur så är det så!

huvaligen

Jag öppnade kylskåpet och till min glädje såg jag att det nu finns risifruti till mig, ännu en av guds gåva till mänskligheten!
Nu ska jag sova och hoppas på bättre tider. Josse har nämligen övertalat mig att gå till skolan imorgon. Usch. Men eftersom att jag numera är ordinarie elevrådsrepresentant och mitt första möte är imorgon och sådär så måste jag gå. Som sagt, usch!

levande död

Jag har endast gjort två uppstigningar idag. Första skulle hämta dricka och gå på toa men så snart jag hade lagt mig igen kände jag att jag hade missat toan, så det var bara att gå upp igen. Då passade jag även på att hänga upp filtar för fönstret så jag slapp det ljuset.
Pratat en snabbis med Josse har jag också hunnit med, annars har jag sovit. Men mest bara legat. I fosterställning. Under täcket. Nu ska jag kanske sova. I fosterställning. Under täcket. Eller bara ligga där. Får se.

hej, jag är egentligen helt ordlös och får ännu ondare i huvudet av att titta på skärmen, så jag ska göra det kort och säga att dagen till ära så ligger jag i min säng. jag har ont överallt. en såhär dag kan jag behöva. en dag i min säng. sov gott!

i will...

mhm, "yeah right" tänker ni.

Risifrutti, alvedon, apelsinjuice, munkar och nagelfilar måste vara guds gåva till mänskligheten. Helt seriöst så är det saker som man inte klarar sig helt utan.

Men, nu är det faktiskt dax att skärpa sig med munkarna och kanske risifruttin och apelsinjuicen också. Efter att ha ätit en påse godis till middag, frukost och lunch känner jag att det inte är bra för varken psykisk eller fysiskt. Så nu är det skärpning med vad jag stoppar i mig! Alvedonen och nagelfilarna tar jag ingen skada av.

true words


just don't let me disappear

hej. jag tycker om den här och den här idag.
annars så ligger jag och drömmer mig bort.
bort bland enhörningar och sådär.

we♥it

remember when i moved in you

Skolan sög idag. Fast jag åt en massa godis... Usch! fast ne
Jaja, jag och josse missade inte bussen i morse. All heder ska vi ha. Nej men jag är hungrig med tanke på att vi inte åt någon lunch idag. Såååå nu ska jag äta. Hörs!

hade du någon tröja?

Jag har egentligen hur många snygga webcam-bilder på mig själv som helst att bjuda på men ni för nöja er med dom här:
Nu ska jag och min vän Josefin sova, gott, och förhoppningsvis kommer vi upp imorgon. Ja, men vi hörs väl någon annan gång i livet. hah fast ni hör ju inte mig och jag hör inte er heller. Jag och Mathilda borde video-blogga igen. Det får vi ordna, mhm, sov gott!

JAG AVSLÖJAR HEMLISEN


Jag tycker själv att jag blev ganska snygg. Eller ännu snyggare menade jag.

EN HEMLIS SKA VI GÖRA

Nu har jag glitter i hela mitt rum. Josse fick för sig att det blev snyggare så och det blev det. Nu ska vi äta godis och hitta på lite bus. Vi hörs senare darlings!

Klockan är mycket

Hej! Jag tänkte bara berätta att det var två timmar sen jag stängde av tv:n och jag kan inte somna. Aja, nu ligger jag och lyssnar på radion där det är en gubbe som berättar om när han förlorade sin oskuld. Han var 30 år då. Nu är han 45. Det är ganska intressant för han fick smisk. Ja, men nu vet ni. Godnatt! :-)

Nytt annonsblad varje torsdag

Kvällen till ära har jag roat mig med handboll (Sverige vann mot Kroatien), och snart börjar Solsidan. Ja, det ska jag alltså se på och äta apelsin. Imorgon ska min kära vän Josefin bo hos mig. Då har jag förhoppningsvis en laddare också. OJ, vad trevligt. Vi hörs imorgon dååå, SOV GOTT!

Nej, dom ligger inte på datorn. Dom ligger i en skål

ja, jag krossar mina chips innan jag äter dom. jag tycker att dom är snäppet godare då. sen kan det ju vara bra ifall det finns en levande mus eller så i påsen för då dör ju den när jag hoppar på påsen.

om du gjorde det för att såra så lyckades du

inte josse alltså, hon är snygg.

vilken tur att dom vann

Handbollen är över. Sverige vann. Med typ 4 bollar om jag inte minns fel. I hockeyn står det 0-0. Det är inte så intressant. Inte ikväll.

Jag tänker iaf hämta upp chipsen och dippen nu. Se en bra film och bara dö, typ. Jag känner att det behövs. Dessutom dör min dator om 30 minuter eller så, så det är lika bra!
Godnatt

En man hade inte klarat av det

Har ätit mat, smsar med josse, ser på handboll, följer hockeyn på norran.
Jag säger då det att det är tur man är kvinna, för det här är ingenting att leka med!

bättre bilder med solen tänd

Jag kände idag när jag kollade igenom dagens bilder att det var helt meningslöst att ta med kameran igår. Här är i alla fall Micke:
foto:jag
det går segt att ladda upp, så NÖJ ER!

I våran godispåse

det var det folkrace-grisar i godispåsen. eller så var det polkagrisar. jag hörde inte riktigt...
men å andra sidan var det hampus som sa det så förvånar mig inte om han sa folkrace-grisar.

Jag åt vindruvor

Ååh, jag hade världens plan om att jag skulle skriva att jag satt och åt vindruvor och att alla skulle bli sugna på det då, för det blir jag om någon skriver att dom äter vindruvor.

Men när jag skulle använda mig av datorn så funkar inte vårat cp-trådlösa nätverk. Så jag hann äta upp alla vindruvor innan jag fick det att funka... :(

shit

Jag tänkte bara tala om för allmänheten att jag går och lägger mig nu. Skall upp ungefär 08.30 med tanke på att första starten går 10.00 och vi åker nog hemifrån runt 09.15 så godnatt.


intressant inlägg, tyckte jag

Det gick ju bra

(jag vet, bra bild)
Det gick alldeles kanonbra för Micke med nya bilen idag. Nu efter dagens två sträckor ligger han på första plats i sin klass. Vi får se hur det går imorgon när han även då skall köra två (samma) sträckor. Lycka till!

Hemsk att läsa

Jag har precis läst om en helt hemsk abort. Jag är helt gråtfärdig. (För alla er som vill läsa den kan ni klicka er in HÄR!) Jag kan ju bara tänka mig hur dålig hon måste må och antagligen så mår hon tusen gånger sämre.

det blir nog trevligt

Egentligen borde jag duscha nu, och sova sen men jag låtsas som om jag inte har tänkt så långt och sover nu och duschar sen.

Min fredagskväll ägnar jag åt rally, årets första. Jag är ganska mycket taggad och tror att Micke skulle köra med tanke på att han har köpt en ny bil nu. Första starten går iaf 20.00 så vi hörs säkert innan dess. sov gott



jag har nu tagit ner all disk. jag hade ganska mycket på mitt rum.

sedan kikade jag på handboll också. sverige vann mot polen, och dom spelade mycket bättre idag än vad dom gjorde i tisdags, då dom förlorade.
egentligen kan jag inte uttala mig om det, fast nu gjorde jag det ändå :$
och när tore spelar handboll så har dom klister på bollarna, dom är jätte över-klistrar. och då får tore sår på sina händer och då tycker vi synd om honom.

jättebra kändes det, kanon!

Har haft en kväll med deep-talk med min Josefin. Oj, vi inte har pratat ut sådär på hur länge som helst. Skönt, var det! Nu har hon precis åkt och hon tog med sig en halv semla, hon kan behöva det. Den ska vi äta till frukost imorgon. På bussen.

Vi åt rå fisk till middag, och nej, vi åt inte sushi, vår ugn ville inte tillaga fisken bara. Jovars, nu ska jag ta ner all disk så att barnbidraget blir mitt imorgon♥

varför addade han mig?

tja. jag och min vän josefin kollar på en snygg kille som ser ut såhär;
mysigt. han ville vara min vän på facebook.
nu ska vi kolla på DEN HÄR(<-länk) videon. gör det ni också.
tv:n kom till gotland 1956. kan vara bra att veta när man kollar på videon som kom 1957, tyckte erik. han den där som var för snål för att skjutsa hem mig och min vän josefin.

problem

hur bra ser det där ut...?
Det är endast 18.3% kvar men sådär mycket mer(↑↑↑) finns det kvar som ännu skall markeras. Jag har snart slut batteri också...
Jag hade tänkt att jag skulle lägga mig vid 20.00 eller så, men, ja, det gick inge vidar(←ska jag döpa mitt barn till)e. Men, vi hörs imorgon älsklingar!

Tiep

Om någon nån gång får för sig att dom skall köpa någonting kan dom ju får klicka hem en sån här ovan till mig. För en sån vill jag verkligen ha. 995kr kostar den och den finns HÄR!

en såndär

Tjohej, jag har ingenting roligt alls att skriva.
Eller jo, idag hade vi nutidskyss i skolan och då var det en fråga som löd ungefär såhär: ''Ett djur, som kallas galt, utökar sig snabbt, väger ungefär 150kg och äter ekollon''
Gissa vad jag chansade på att det va?!
-En ekorre.


En snygg tjej

Såhär snygg är jag när jag försöker laga mitt trasiga...................hår.
Nu tänker jag dricka te, för det var länge sen sist. Sedan är det visst handboll på tv:n, men det är även hockey. Ojoj, vad det är mycket nu.

Jag får leta vidare

Kollade om prao-platser idag. Jag kan säga att det inte är så kul. Där jag vill praoa får jag inte vara och där jag får vara vill jag inte vara. Sånt är livet.

Helst skulle jag vilja praoa vid människor som har någon slags sjukdom, som är handikappade helt enkelt. Jag menar, det hade ju varit intressant och man är med om en massa saker varje dag.

Man vill bara säga aj

Jag har ont i min tumme. Jätteont.
Nu ska jag vara så duktig så jag ska plugga till morgondagens svenska och engelska-glosförhör, torsdagens spanska-glosor och fredagens matteprov. Juste, vi har typ 2 fysik-läxor till på fedag också. Det är inte okej. Att ha så mycket läxor alltså.
typ så.

stay, stay.

Woho, det var himla slappt mest hela tiden. Jag och Josse sjöng ut psalmboken på matten, på so:n pratade vi bara, på engelskan översatte i typ 50 ord, på spanskan lekte vi, på svenskan skrev vi det lennart sa och sådär. Ganska chill måste jag säga. 


Jag har i alla fall ont i huvudet. Men jag trivs.
Aurora tror att jag är dum i huvudet, det tror jag också.

NYHET

Jag tänkte bara tala om för alla som läser min blogg att våran kära, fina, nygifta kronprinsessa Victoria väntar barn. Hon och Daniel ska alltså bli föräldrar. Hon sägs vara i fjärde månaden. Stackars barn säger jag. Men i alla fall, grattis.
Spekulationer om hennes graviditet började troligtvis vid nobellmiddagen/festen. Bilder togs alltså på hennes mage. Men helt seriöst så ser hon ju inte gravid ut. Tycker jag. Jag vet ju dock inte hur hennes mage såg ut innan.. Aja, ännu ett grattis!

hahaha

Skall det inte stå: ''vi som alltid säger det var inget för vi att inte orka förklara''?
Eller är det bara jag som är dålig på svenska?

hhhar

Jag har super lite batteri på min dator så den dör när som, men ska försöka tidsinställa några inlägg så ni har någonting att göra när jag sova eller så.

mysigt kan man tycka

Jag tänkte bara visa den här bilden:
och säga att jag ska städa mitt rum nu.

MÅNDAG

Ny vecka, nya tag.
Jaha, skolan idag var helt fantastiskt. Jag skojar.
Ska äta nu sen plugaaaaaa
Kul.
höres, typ

det var gott.

Nu inväntar jag solsidan sedan en natt full med fet sömn. Skulle egentligen behövt ringa till Josse också, men jag orkar inte.

SOV GOTT!

As if a good thing ever could make up for all the pain

sad night tonight



smakar det gott?

Just nu så är jag jättehungrig och vi ska äta rådjursstek till middag. Skulle jag tro. Det låg en sån i kylskåpet tidigare idag, så jag antar det. Jag har nog inte ätit det förut, inte medvetet i alla fall. Jag håller helt enkelt inte koll på vilket kött jag äter.
Jaha, nu kom Berit in och skulle småprata lite också.

PUSS

Hemma från Djupvik, där vi spenderade gårdagens kväll och natten till idag, alltså. Jag sov inte sådär mycket, hahaha, men jag lyckades somna på toaletten inatt också. Antagligen för att det var svalt, skönt och den enda stället man kunde andas på. Dessutom hade jag ätit någonting med laktos i. Så jag mådde riktigt illa där vid 06-30 till 10.30. Eller det gör jag fortfarande. Om inte annat så är det vinterkräksjukan. Jaja, ska se en film nu sen sova.
HÅRT.

nu har jag lite att välja på

jahaja, nu är alla färdigduschade och varmvattnet räckte.
vi letar efter varma kläder med tanke på att det är kallt i stugan, sägs det. yes. men en snygg bild vill ni väl se?
ja, jag förstod det... här har ni
oj, det blev visst två. snyggt.

VI LEVER I EN FEST

OJojOJ. Snyggt.
Idag är det en vanlig dag och jag har det bra.
Vi ska kanske äta, kanske duscha, kanske.
Sen ska vi iallafall bege oss til FRÖJEL. ikväll.
Vi vet inte vart det är. Men det löser sig för vi får åka med Pettah
HÄR HAR NI FLER BILDER PÅ OSS:
ja, nu ska vi äta frukost. jag kan visa fler bilder senare. kanske.
ska slicka i mig en massa nutella. MHM

KORVstroganoFFF

det är så vi gör det här i björke, fyra bilder på en dirr. va ba langa
hejdå

low

är hos josse nu. efter skolan åkte vi in och storhandlade, med josses mamma. sen i bilen på väg hem så åt vi chokladpudding och milk slice. MHM.
vi lyssnar också på DEN HÄR låten. och försöker lära oss dansen. det går inte så bra.
godiset är slut, men vi har en chipspåse och två dippar kvar. smalt. pontus ville att jag skulle komma till amor, men vi hade ingen skjuts. sad for him. men vi partar med honom imorgon. ja, så kan det va.
VI SKA DRICKA JULMUST NU. för det har josses pappa köpt.AA.hörsss

de fatt man jo

Update: Nu, när jag kollar facebook ser jag att mina blogposts från bloglovin' inte har kommit upp sedan imorgon morse. Kanske har någonting med saken att göra?



SE DET FRÅN DEN LJUSA SIDAN

  • Man kan tejpa igen hålet.
  • Nötter? Vad glad för det ni har.
  • Dom närmaste grannarna är höfterna, umgås med dom istället.
  • Alla har olika syn på det där om att må bra, så det beror på.
  • Är man homosexuell så, nej.

inte lätt

Hej alla mina vänner.
Jag har märkt att min statistik har sjunkit den senaste veckan. Antingen är det för att skolan börjar och ingen orkar läsa bloggar då. Eller så är det för att jag skriver mindre/tråkigare/sämre. Eller så kanske det beror på både och.
Aja, idag har jag inte tid med att vara rolig iaf. Jag ska städa mitt rum, annars får jag inga pengar och utan pengar dör jag. Ungefär. Jag blir skadad iaf.

hade också varit coolt

Jag skulle vilja ha ett par spelande boxer-shorts. Som spelar jullåtar.



det hade varit coolt

God kväll.
Jag har inte börjat plugga än, helt onödigt!
Har precis sett klart ett asnais program som var på barnkanalen, och ätit piggelin med min bror. Jag har kommit på att jag skulle vilja ha en båt som säng, en jättefin, lyxig båt. Nu ska jag skriva ut en eller flera bilder som jag ska skicka i mitt brev till mathilda. Vi hörs!

Julklapp

Dom här tatueringspennorna fick jag av mathilda i julklapp. Det var precis såna jag önskade mig så jag är supernöjd.
Tack mathilda!

Idioter

Jahaja, idag är jag lite arg.
Det är så att jag och min vän Josefin satte upp ganska snygga bilder på oss på våra skåp. Först plastade vi in dom och gjorde jättefint. Sen, efter en enda lektion är det någon jävla respektlös, känslolös människa som har dragit loss bilderna, kastat dom i papperskorgen och hällt läsk på dom. Sen hade jag två Hannah Montana affischer i mitt skåp. Jag gick på lektion, och när jag kommer tillbaka så är det någon jävel som har tagit en av affischerna. Helt seriöst, vad är det för fel på folk? Skaffa egna saker!

ja

God morgon!
Igår hade blogg.se damp. Jag kunde inte ladda upp några bilder, och jag som skulle visa massa saker... Sen fick jag slut batteri på datorn och det tog inte lång tid innan jag låg och sov sen. Aja, jag får ta tag med det idag. Efter skolan...

på posten


igår när jag hämtade posten så låg det ett sånthär fint kuvert till mig i brevlådan. det är från mathilda. i kuvertet så låg det här:
ett brev, och en väldigt fin bild på mathildas tidigare brevkompis, helen. dom brevväxlade i sexan. eller helens gick i nian då. normalt.

³

3, tre, three, ³,  3, tre, three, ³, 3, tre, three, ³, 3, tre, three, ³, 3, tre, three, ³.
Jag vill bara säga att idag är det exakt tre månader sen mitt liv rasade totalt.
Jag kan inte säga att jag mår bra. Jag kan inte säga att jag inte är ledsen.
Jag kan inte lita på folk. Jag är rädd. Jag är ensam. Jag är en svag människa.
Men det är bättre nu än vad det var för tre månader sedan.
Jag har tänkt mycket. Alldeles för mycket. Jag har varit frånvarande och ledsen.
Men jag har kommit fram till att 3, det är mitt lyckotal och nu borde allting vända.
Allting borde bli så mycket bättre. Jag borde kunna sova på nätterna.
Jag borde kunna plugga hemma. Jag borde kunna klara av skolan och läxor.
Hoppas jag.

för ovanlighetens skull

Jag sitter och dricker kaffe, såhär innan jag ska gå till bussen. Ja. Nej, jag brukar inte dricka kaffe, men jag var bara hemskt sugen och var tvungen att berätta det för er!

Hade det varit lov hade jag inte gått och lagt mig än

Sov hela eftermiddagen, kvällen och natten tills nu. Jag är alltså pigg klockan 06.00 på morgonen. Hur normalt är det för en 14-åring?
Jag har mycket som jag ska visa er, men helt enkelt inte hunnit med (med tanke på all min sömn(?)) Iaf, idag, efter skolan så ska jag endast uppdatera bloggen. Även plugga på våran första läxa som vi har fåttt i ämnet fysik! Men ska äta frukost nu, vi hörs!

Jag tror att jag ska sluta skolan

Jag är hemma nu, från skolan. Jag har ont i mina fötter. Jag har ont i mina ögon. Jag har ont i ryggen och jag är hungrig. Ska dricka läsk och äta mig en munk nu. Det förtjänar jag efter en lååång skoldag!
det blå på näsan är en tatuering (julklapp från mathilda, visar sen)

05.04

Jaha, då kan man ju undra sig vad jag gör vaken nu och det vet jag inte. Jag vaknade för säkert en hel timme sen, och det kan bero på att jag gick nog och la mig tidigare än jag borde igår. Jag somnade lätt innan 22.00
Jag ska gå ner och göra omelett snart, sen ska jag även slå in Mathildas julklapp. Pinsamt att jag inte har gjort det än. Aja, sedan GÅÅ till bussen. Jag lever inte ett lätt liv.

sviiider

Nu har dom åkt, och jag skall alldeles strax stänga ner här. Imorgon i skolan ska jag och Mathilda öppna alla våra luckor som vi har kvar i chokladkalendrarna sedan ska vi ha lilla julafton också. Jag kommer inte klara av ett liv i skolan. Och om 6 månader är 9:ornas sista avslutning på Romaskolan. Hur i hela friden ska jag klara mig utan dom?

ja...

Jag ligger och sover när mamma kommer in och säger ''Jag skjutsar Jocke till flygplatsen nu, Hampus vill inte följa med så han stannar hemma. Håller du koll på honom?''
Jaja, tänker jag. Men lika fort har jag somnat om. Jag vaknar sen av att mamma kommer in i mitt rum och letar efter Hampus... Då var hon klar på flygplatsen. haha!
Nu har i alla fall kvällens gäster slagit sig ner, det är typ 10 barn nere. Låter det som.

hur lyckas jag?

Jag hade inge bra kyrk-dag idag. Först kom vi lite sent till kyrkan, sen så kunde jag bara inte sluta skratta. Jag skrattade hela tiden. Jag hängde inte med i programmet. Josse ritade på mina händer, sen skulle vi gå fram och doppa bröd i vin, hur snyggt var det då att det stod AMEN, med stora bokstäver på mina händer? Aja, sen när vi läste någon bön så välte jag tre stolar. Det var nog allting som hände under den halvtimmes-gudstjänsten.

no time

Jag kom aldrig till sängs igen. Jag kunde inte sova så jag tog den längsta duschen jag någonsin haft, typ. Sen när den var klar så var alla i detta hushållet vakna. Ingen tid för sömn här inte! Nu ska jag ringa och väcka Josse.
CYA

jag skrattar högt

Jag har precis sett klar filmen, den var bra. Nu är det 2 timmar kvar tills jag ska gå upp. Har ingen lust att sova. Men, om jag inte sover kommer jag inte orka med vad denna dag har att erbjuda. Så 1 timmas sömn får det bli. Vi hörs!


Nu gick någon på toaletten, då var det ju ganska kul att toalett pappret är slut.


ajaj

Jag somnade (för första gången på mer än en vecka) tidigare än 00.00. Men inte ska man få sova som man vill inte. Då ringer Josse och väcker mig. Vi har pratat tills nu. I 4 timmar alltså. Ganska trevligt. Ja, men ska se på film nu. Woho!

tecken på avundsjuka

Ja, mathilda är då alltså vegetarian för er som inte förstod det. Och för er som är störda på riktigt, kan jag förklara att vegetarianer inte äter kött, som det där inlägget handlade om. Hennes kommentar tyder då på avundsjuka av att jag äter kött.

Vilken tjej, hon tror att hon är någonting

När jag och Josse diskuterade konfirmationsresan tidigare idag så kom mamma och sa att ''Jag kan åka med''. Helt plötsligt börjar Josse då ställa kravet att ''Jag åker bara med om din mamma åker med''...  Okej, jag kan erkänna att för mig och Josse hade det varit roligt om mamma var med, med tanke på att vi alltid har så kul med mamma. Ibland är hon bara för roligt! Men med tanke på dom andra så blir det bara synd om dom.

Jag tänker stänga av filmen som jag inte ens har kollat på nu. Imorgon blir det konfa-läsning och sedan något möte. Blir säker skoj. haha
SOV GOTT!

Utrustningslista för Dalhem/Romas konfirmander på skidresa.

Ja, det här är mina tankar kring konfirmationsresan, som sker av stapel 12/2 2010:
  • Jag ska börja med att tala om att dom failade på andra raden i mejlet, ''Till Gustafs/Borlänge 12-12 februari 2011''. Jaja, så det blir långsemester?
  • Sen, var för ska vi samlas vid båten 06.00, den går inte förren 07.15. Vadå ''man måste samlas en timma tidigare vid gruppresor'' Helt onödigt. Jag tänker inte befinna mig nere på hamnen innan 06.30. Absolut inte.
  • Åka buss upp till Romme, Borlänge eller Gustafs. Vetefan vart vi ska, men iaf.. Fanns det inga flygplan tillgängliga?
  • Jag kan inte åka skidor, så jag har absolut ingen lust att befinna mig i en backe två dagar i rad. Usch.
  • Vadå åka buss 8km till backen? Fanns det ingen närmre hotell?
  • WOHO, gudstjänst! Ah, jag som trodde att vi skulle bli utan såna saker... Ack så skönt att ha bekräftat att vi inte blir det!
  • YES! ÄVENTYRSBAD! Alla såna ser inte alls likadana ut. Dom har inte alls samma vattenattraktioner, nej. Jag har aldrig varit på äventyrsbad förut.
  • Nattfärja på en tisdag = skolan dagen efter. Ah, jag kommer vara pigg_chey.
Utrustningslistan ser ut såhär:
  • Jaha, vi skulle visst inte sova på hotell, blir det ett stort gemensamt rum vi sover i då, eller kanske rent utav tält?
  • Vadå luftmadrass, täcke och kuddar. Lika bra att ta med sig sängen och bäddmadrass då. Eh, lika bra att ta med sig hela rummet kanske.
  • Varma vinterkläder, eh, ja, om jag har extremt varma sommarkläder, stör det er då?
  • Jag förstår inte det här alls: Vantar halsduk sockor ombyte, flera par sockor. (pjäxor kan ge skavsår, man måste byta storlek mm). Eh, ja, okej. Ska man ta med sig pjäxor i andra storlekar eller ska man byta strumpor oftare eller ha på sig flera strumpor hela tiden, eller vad?
  • Sköna myskläder, varför just myskläder. Jag kanske vill ha sköna finkläder. Det borde så: ''Kläder som du tycker är bekväma och trivs i''.
  • Toalettsaker, typ toalett papper och toalett borste då eller?
  • 500 i fickpengar, ska vi ha dom pengarna till godis och när vi besöker köpcentret då? hah, 500 har jag som godispengar. sen behöver jag ju extra pengar till köpcentret.
  • Jaha, så vi ska ta med oss ''Godis finns att köpa i minilivs nån kilometer bort.'' Hur ofta får vi tillgång till den minilivsen då? Får man bara åka dit en gång måste man ju storhandla...
Ja, jag ser framemot denna resa. Absolut. Ska bara införskaffa mig en laddare till min dator först sen är jag redo. För jag åker inte iväg i tre dagar utan dator. Aldrig.

kött

Vi fick kött till middag idag, och då tänker ni: ''AHA. Burkar ni inte äta det?''
och då kan jag tala om att: ''jo, det brukar vi.''


Jag ska snart skriva ett långt inlägg om mina tankar kring konfirmationsresan.


UNGEFÄR 06.30

hej. det gick inge vidare för mig att ställa om dygnet, för 06.15 gick jag och la mig med min kamera och lekte en skvätt med den. och vet ni vad jag kom på att man kunde göra, efter sisådär 4 månader? att man kan ta svartvita bilder med den. haha
det gjorde min morgon. aja, ska duscha nu. vaknade för ungefär en timma sen.
foto:jag

Nu kom gästerna också, fan!

smör gås

God natt. (Alltså inte God natt som i gå och sova. Utan God natt som i God dag fast på natten). Jag har precis ätit två goda mackor. Dom slår, inte riktigt, men nästan mina förra mackor jag gjorde.
Mina förra mackor:                                       Dagens var inte lika avancerade.

Har dock ingen bild på dom nya mackorna.


Jag ska börja vända på dygnet också, det menas att jag inte ska vara vaken till 05.00 utan går och lägger mig nu, så tidigt som 04.00, så ja, hoppas ni sover gott!


en fin kille, det där

Har en fight med min lillebror om att han säger att han inte får dricka pommac och börjar gråta. Hans pappa har nämligen sagt det. Yeah, right.
Ni kanske för övligt undrar varför jag är vaken med min lillebror när jag är sjuk, och då kan jag tala om att min mamma och uffa skulle på bio, och min storebror skulle passa Hampus. Men han hade gått och lagt sig, och då är det ju självklar min skyldighet att passa honom. Eller inte. Aja, jag fick popcorn (frukost i mitt fall).


bra bild.

MHM

ÅH. Just efter att jag publicerat inlägger nedanför så hör jag hur en bil kör in på gården. Tror ni inte att det är en av våra bilder då eller?
-Jo, det är det.
Hur stor chans finns det då att jag kan göra ett bus? När alla är hemma.
Nu tutar dom och har sig också...

fortfarande hungrig

När jag vaknade insåg jag att alla i min familj är borta. Jag har inte en aning om vart dom kan vara. Så, jag gick och la mig igen. Nu när jag vaknade precis, så gick jag ner och kollade och det är fortfarande inte en människa hemma.
Jag tänker göra någonting busigt, som jag inte får göra. Ska bara komma på någonting först. Vi hörs sen.



nej

Godmorgon. Jag blir på lite smådåligt humör jag, när The Ana Gina Show inte vill fungera. Jag är varm  men fryser. Jag är hungrig, men äter jag så får jag ont. Egentligen så har jag ont hela tiden. Skall bara tömma medicinskåpet först, sen se vad kvällen har att bjuda på.

Det är inte så att jag tänker sitta hemma på lovets sista fredag, samt enda kvällen det finns möjlighet till att göra någonting för min del. Innan skolan börjar.

Visst har jag ett ganska snyggt läppstift?

Här kommer min natt i bilder:
först hade jag ganska tråkigt.
Sen kom jag på att man kunde leka med munnen.
då du, då blev jag såhär glad.
Nu har jag ''skakar-feber'', som jag så fint kallar det. Jag är kokhet men skakar tänder och fryser sönder. En hysterisk huvudvärk och halsont har jag även dragit på mig. Trevlans.

när jag är ledsen

Hurts – Stay
Jeff Buckley – Hallelujah
John Mayer – Free Fallin'
The Script – For The First Time
Mads Langer – You're Not Alone
Kelly Clarkson – Beautiful Disaster
Christina Aguilera – You Lost Me
Melissa Horn – Som jag hade dig förut
Alicia Keys – Empire State Of Mind (Part II) Broken Down

it's hard to wait around for something,
you know might never happen.
but it's harder to give up,
when you know it's everything you want.



GOD NATT.

oj, vilket problem

Jag tänkte tala om att jag laddar hem Hannah Montana, säsong 1, 2 och 3.
1:an och 2:an är på samma torrent, det går sakta. 3:an går snabbare. Snacka om ett riktigt problem! Om 3:an blir klar snabbare kan jag ju ändå inte se den. Jag måste ju faktiskt se 1:an och 2:an först.
Sen går det ju inte så snabbt heller.

det svider i mina ögon

Jag har precis kommit hem från en släktträff. Eller låtsas släktträff. Det var inte min riktiga släkt vi var hos, men det var mycket trevligt iaf.

Jag har också supersnygga bilder från igår att visa er, men det tänker jag inte göra nu. För det första så har jag nästan ingen batteri på min dator, för det andra så står kameran nere och för det tredje så ska jag sova nu. SOV GOTT!

det är det som är meningen

god kväll. jUST nu sitter vi 7 personer i josses rum. vi ser på hockey. jvm
några sminkar sig och några kollar på alla dom bilderna vi har tagit.
alla mina vänner är ganska snygga. jag har gjort ett blogg-test, om vilken bloggare jag var. jag var egoina. sen har jag även spelat ett hästspel med min häst som heter firework. visar mina vänner sen.  om aurora hälsar på sina släktingar så som hon ser ut nu så kommer dom aldrig vilja hälsa på henne igen. så...BYE


annars så ser jag ut såhär.

det blir fullt

hej. josse ringer, och höjer min telefonräkning.
den är nog uppe i en ganska hög summa nu.
ikväll ska vi äta chips.åh, som jag har längtat.
aja, vi hörs.

snygga

hej. vi planerar nästa nyårs.
popcorna är helt slut. finns inte en droppe kvar.
inte ett korn heller.
nu ska jag visa josse hur man spelar robot unicorn attack.
CYA

dodododo

Med dom här bilderna lämnar vi omegle.
Vi är sugna på pannacotta. Och ska leka.
En påse popcorn har vi ätit också.
Med sked.
Gott.
Sov gott.
Fast vi ska inte sova nu.
Men det kan ju vara någon av er som läser min blogg som ska göra det.
VI HÖRS.

sitter ner

don't bring flowers after i'm dead.

pigg chey

Godmorgon.
Avslutade precis mitt samtal med Josse.
Vi vet inte vad som händer ikväll...
Jag ska iaf duscha nu.
Tänker inte berätta när jag duschade sist.
Ganska äckligt.
Men det får man vara.
Någon gång ibland, sådär.
Äcklig alltså.

NATTENS


klickbar bild
foto:jag
Den här bilden är kvällens (enligt mig) bästa bild. Jag är bara helt kär i den.
Så enkel. Så bra.

Efter nattens fotograferande är jag ganska slut. Det gör ont i mina ögon och mitt huvud värker. Nu kryper jag till kojs. Imorgon ska jag nog bara fortsätta mitt fotograferande av gamla saker. Eller umgås med mina vännner. Vi får se!

en kopp på en byrå

jag vet inte vad som flög  i mig, men jag sprang till vinden och letade efter gamla saker.fotade så länge batteriet räckte, och ungefär såhär blev det:
foto:jag
nu laddar jag batteriet, sen fortsätter jag.har mycket mer att fota.

idag

idag har jag flyttat in i mina rosa mjukisbyxor. och jag tänker bo kvar i dom.
jag lämnar varken dom eller sängen förrens jag måste.
annars har jag lekt med nya objektivet. det är ganska tungt.
jag ser också ganska snygg ut när jag tar kort, på mig själv, i spegeln.
ashet.

att du aldrig kan förståå de

det har varit en jobbig kväll


piff

Ikväll tänker jag fortsätta vara ofräsch. Jag väljer att ta tag i mitt utseende och mitt inte allt för städade rum imorgon. Annars så tänker jag hoppa ner under täcket och glo på film nu. Vi hörs imorgon(eller senare ikväll)!

NYÅRSAFTON

Jag tog inte mycket bilder alls på nyårsafton, men några iaf...
h3h3, min och josses, otroligt lyxiga, nyårsmiddag.
vi hade det ganska mysigt, på golvet.
aurora testade nya objektivet.
vi skålade och hade oss.
josse var naken, fast egentligen hade hon BH på sig.

jag försökte få mitt hår till att vara någonting, men misslyckades.


Det var en himla trevlig kväll!

Världens godaste smörgåsar

Det blev inga popcorn för min del, istället valde jag att slänga ihop några, nästan, nyttiga mackor. Resultatet blev bättre än vad jag hade förväntat mig. Dom blev super goda!
Jag är egentligen ganska duktig.

det här går bra

Jag såg film, satt vid datorn och så igår. Josse somnade...
Vi vaknade för kanske en timma sen, och nu har den damen åkt hem.
Jag känner mig hur ofräsch som helst och är ganska sugen på popcorn.
Då vet ni.
pusss

:$$$$$$

Gabbe säger att han är Gud, och att Beck är bättre än Wallander.
Ja, han tror så mycket!


Annars så har vi sett filmen ''att göra en pudel'' för typ femte gången. Jag blir lika irriterad varje gång jag ser den. Vi funderar även på att poppa popcorn. Det hade smakat ganska gott nu. Eller sova, men det tror jag inte.

snygge brudar


DÅLIGA VADER

TJAAAA.
Kvällen innehöll inga bravader. Vi ligger hemma och ser på trollkarens lärling, en riktigt dålig film. Vi har ätit upp gårdagens kebabrulle och är svintrötta. NAIS.
Min dator dör snart, och jag har ingen laddare.
STABILT.

BRA VADER!

Hej. Alla tyckte att jag och Josse var jättebra när vi sjöng.
Det tyckte vi också.
Annars så har vi ätit kebabrulle, noblesse, ostkrokar och druckit julmust. Juste, på 80års festen åt vi förrätt, varmträtt och halva efterrätten också. Vi är ganska mätta.
Nu ska vi sova och tagga till kvällens bravader. Får se vad vi hittar på.
SOV GOTT.

Trevligt

Tjaaa, jag är en pigg tjej.
Min bror och jag sitter i soffan, kollar på kalle anka och äter pigelin. Han dricker festis och jag dricker julmust. Det är ganska mysigt. Hade dock varit bättre om vi var friska.
Nu börjar Ersättarna också.

2010 #1

Januari:
Såg lägenheten i Skellefteå för fösta gången, fick min älskade ipod, började intressera mig smått för innebandy, umgicks massor med Josse och hade en ''hockey-kväll'' hos Gustav, på hans hemma-spolade is.
Februari:
Längtade till sommaren, det snöade så mycket så att inga bussar gick, fick en bibel i skolan (den har jag läst flitigt), ramlade ner från ett pingisbord, var på rockkarusellen, fick vatten-läcka i mitt tak och min TV gick sönder, åkte pulka med klassen och mös någonting så otroligt med Josse.
Mars:
Längtade ännu mer till sommaren, lyssnade på KISS som aldrig förr, badade balja, firade Cilla, saknade Josse som hade rymt iväg till Alperna, började följa SAIK mer intensivt, saknade gamla huset, rasade i vikt, var på utställningen ''SMAL'', redigerade bilder och våren kom.
April:
Jag började denna månad med att åka till Skellefteå med Josse. Vi åkte bil upp, där åkte vi skoter, grillade korv, va med Fia, köpte godis för 120 kr, eller liknande, gick på blåbron, lånade skoterstövlar och mådde bra.
Sedan så träffade jag tre helt random killa, dom var små, satt ute och stekte i hopp om att bli brun (jag lyckades inte), såg endre spela för andra, trede, fjärde och säker sjätte gången, bodde ute på studsmattan med Josse, kollade på RALLY GOTLAND, en av årets höjdpunkt varje år, det snöade och jag började fika med mina classmates på etage.
Maj:
Låg ute på filtar med Josse, åt årets första mjukglass, fick veta att jag skulle sommarjobba, hade pollenallergi, grillade första gången på året, satte upp husvagnen, drömde om en systemkamera, fick våra omdömen, bodde på amor, och umgicks mycket med Terese, Desire och Josse, cyklade 4 mil med skolan och var även på bondgårds-utställning på Hampus dagis.
Juni:
Kollade på studenterna, klippte gräset, gick vilse när vi orienterade med skolan, taggade skolavslutningen med hjälp av att köpa nya skor, firade Hampus, fick sommarlov, firade det med en supertrevlig kväll med Terese, Desiré och Josse, tog mitt pick och pack och åkte till Skellefteå, var på joypeak, var helt besatt i ringar och åkte en massa motorcykel, var i Fias stuga, grillade på Kallholmen, firade midsommar i farmors stuga. Det åskade och regnade sjukt mycket, kollade på rallycross, Nathalie tog kort på oss, picknick vid Skellefteälven, längtade hem och slingade håret.
Ja, en del av dom saker jag har varit med om dom 6 första månaderna på 2010. Och ja, ni ville veta vad jag gjorde då. Inget snack om saken.

jag har kontrollen

Jag sitter och taggar morgondagens 80års fest.
Jag och Josse ska sjunga, vi har inte fått veta vad än... Vi kanske får välja själva?
Isf kommer vi sjunga det vackraste och himlen är oskyldigt blå. Och om vi hittar så sjunger vi någon ännu mer opassande. Mamma tyckte att vi skulle satsa på någon av ronny och ragges låtar med tanke på att det ska komma präster och jag tyckte att det lät som en bra idé. Jag får kika med Josse och se vad hon säger.
GOD NATT, ÄN EN GÅNG.

ganska snällt

Jag var extremt pizza sugen förut, och det känns faktiskt lite bättre nu när min granne åkte in till stan och köpte pizza till mig. Visserligen har jag bara tagit 3 tuggor och är redan spyfärdig... Men nu är det suget över. Återgår till sängläge nu iaf


VI HÖRS!

ja, men gott nytt år då

Min nyårsafton var en hemskt trevlig kväll, men min nyårsnatt var inte alls lika trevligt. Efter Gråbo, Bingeby, Donken, Hamnen och Donken, när vi hade kommit hem till Aurora och alla andra hade somnat så låg jag i feber och skakade.  Jag mådde även illa. Så, jag gick in till toaletten. Jag satt även där och skakade tills jag somnade, känns riktigt bra. Nu har jag hög feber och mår fortfarande illa.


SOV GOTT. VI HÖRS IMORGON.

RSS 2.0