korna

Jag har nyrakade ben, hårinpackning och som ni kanske ser; ansiktsmask. Inte? Okej, den är genomskinlig. Anyway, jag gör mig fin. Hehe.. Jag antar att ni vill veta varför? Okej. Imorgon ska det regna kor i Vall. Eller jag hoppas det, för smaklösa kommer hit och det är den enda av deras låtar jag kan förutom den där med ''turister i trösken''. Jag menar, lyssna på det HÄR. Det är ganska awesome!

sure

Jag gick och la mig vid 03.30 igår, såg på one tree hill fram tills dess. Sen blev jag väckt 07.30, bara att packa ihop grejerna och åka hem. Glömde internet i Åminne så såg one tree hill tills nu. Har hittills sett 14 avsnitt sen igår, tror jag. Allting är väldigt rörigt där och jag gråter för det mesta. Men jag är fortfarande glad för att jag får skriva teoriprovet 20 dagar efter min födelsedag!<3<3<3<<3<33<33<3<3<3<3<3
Mitt liv äger.

dö, allihopa

Det här är mitt åtthundrade inlägg och jag är asförbannad. Jag får inte skriva teoriprov förrän om en månad och jag fyller år om 9 dagar. Jag ska på riktigt döda någon. SÅ JÄVLA HÅRT! Ska lägga mig och gråta så mamma kanske går med på att åka upp till nynäshamn så jag kan skriva där. FAN.FAN.FAN.FAN. Jag är så jävla förbannad.

gulligt

Jocke: Hamus, vart skulle farfar?
Hampus: Han skulle ut och mala korna.
Hehe.. Nej, han skulle inte mala korn. Utan korna.

glass och jordgubbar

Hejsan! Idag är en ny varm dag, inte mig emot. Dock så haaatar jag att jag är sjuk. Halsont och feber. Jag hade inte ens lust att bada i den 28-gradiga poolen. Vad är det för fel liksom?! Funderar på att köpa jordgubbar. 1L kostar 10kr uppe i affären, dessutom raggar han som sitter i kassan på mig. Kul. SKA SLÅ NER HONOM. När jag blir frisk. Fortsätter med oth nu. BYE

hahah

Haha. Säg att det inte bara var jag som misstolkade det här. För i såna fall är jag störd.
Kom igen, det var kul!
Men, skratta då!

midsommarafton år 2011

vi tog mina smalben, rensade dom, marinerade dom, och grillade dom. det var lyckat.
såhär ser aurora ut. när hon äter. på midsommarafton.
såhär ser felicia ut. när hon äter. alltid.
jag var tvungen att ta ett kort på min fina krans som jag gjorde, helt själv. blev ganska nöjd. men vetefan vad jag gör med ansiktet.
väl ute i sandviken satte jag och felicia oss i ett tält. med 2L jordgubbar, massa mygg, 4 stora väskor och en fet påse med mat.
sen kom resten, då åt vi, bland annat.
och typ. äsch, fråga mig inte vad dom gör.
Vågade inte ta med mig kameran ner på stranden. Därav lite bilder. Ska visa en kul grej sen!

josefine

Blev ju fotograferad av Mattias för några veckor sedan och har helt glömt bort dom bilderna tills igår.
Tänkte visa några nu:
Jag hade ju ingen snygg-dag den där dagen, det är ju ett som är säkert.
Men för att vara en sämre dag så var det ändå helt okej lyckat.

oboy

Jag har lite av ett oth-maraton för mig själv. Här ute. I Åminne. Annars så har jag klarat tre test på tid på körkortonline.se. Imorgon ska jag ringa och boka uppskrivning. Det är 10 dagar tills jag fyller år. Det har dock skett en liten tråkighet som jag glömt berätta... Det är någon ful jävla människa som har tjuvat min vän Jennifers moped. Jag vill egentligen döda den som har tagit den, men inser att den inte kommer få något straff då. Ring polisen om ni ser en sånhär;
(det är ingen packbox på)

minne

Jag, sjuk och allt, har krälat mig ut till Åminne. Eller egentligen åkte jag bil. Här ska min bror lära sig fiska med sitt nya fiskespö, men ingen har tålamod till att lära honom. Annars så är det väldigt varmt ute, så, jag ska nog gå ut. Lägga mig i solen. Steka. Dricka pepsi. Det låter som ett bra liv. Vi hörs, förr eller senare. Hoppas jag.

bra för mig

Det gick väldigt bra för mig att köra idag. När han hade sett att allting funkade bra så fick jag åka hem igen. Sen åkta jag till Roma och köpte godis, jag tyckte att jag var värd det. Nu ska jag äta upp godiset också. Juste, om en vecka kommer fia-lotta. BRA!

oj

Låg och surade över att jag inte kom in på bloglovin' igår. Somnade. Vaknade, och när jag vaknade var jag nervös. Vilket jag fortfarande är. 15.30 ska jag köra moppe i trafiken. Tänk själva, en man(gubbe!?) som åker efter på motorcykel, han kollar på allt jag gör och säger till mig vart jag ska åka. Om en vecka och fyra dagar fyller jag år. Ska försöka boka en tid till uppskrivning också, snarast. Aja, är fortfarande nervös.

trevlig dagen-efter-midsommardagen

Midsommarafton var lite seg. Men jag hade trevligt, för det mesta, och sov gott. I det kalla tältet. Midsommardagen däremot... Jag åkte hem från Sandviken vid kl. 10, så lämnade jag väskor hemma sedan åkte jag moppe ut till Åminne där den årliga midsommardags-after beachen började några timmar senare. Sen var det fullt ös hela kvällen och natten, med upp och ner-gångar kan man kanske säga. Jag blev uppraggad av en 25-åring, eller, jag vet inte hur gammal han va, han kunde i alla fall sjunga. Han gav mig sitt nummer. Sen somnade jag i grannens husvagn. Jag har nog aldrig varit så sliten som jag är nu. Slumrade till på toaletten men vaknade av ett sms två sekunder senare, typ. Ganska bra att Josse är på väg hem till mig nu också. Hoppas att hon inte förväntar sig en pigg människa...Fy!


-juste, ganska pigg

på tiden

Goddagens. Eller kanske ska man säga glad midsommar? Okej. Glad midsommar på er! Vi har precis fixat det absolut sista till morgondagen. Så, nu är allting nog klart. Eller det borde det vara. Mat, dricka, sovplats, umgänge, allt. Hoppas jag. Kul om jag hade glömt någonting och allting blir helt misslyckat. Men nej, det skulle aldrig hända. Nu ska vi sova några timmar innan vi ska hem till Leo och typ, fiska kräftor. Bilder kommer!
BYE

.

Jag har bestämt mig för att inte prata med någon av mina familjemedlemmar ikväll. Hatar när min bror är här. Hatar allihopa. Ska dö. Hejdå

förrgårdagens frukost


bra jobb't

Blev en sväng in till stan i morse. Körde moped på gokartbanan. Blev omkörd av en kille utan vett i skallen. Annars så är vi(?) i full gång med midsommar-planerna. Okej, det är jag som planerar. Det känns bra att dom har överlåtit det till mig. Jag har liksom ingen koll. Alls.
Juste, jag har drabbats av världens mensvärk också. Men det är ju skönt.
ganska kort hår. ganska äcklig tjej.

fyra

Om ynka fyra dagar. Vet ni vem som kommer hem då? Inte?
Den bästa som finns. Den bästa Josefin(utan e) som finns.
Den bästa Josefine med e är ju förståss jag.
Hon (Josefin utan e) har då varit typ överallt i USA på tre veckor.
Nu saknar jag henne så jävla hårt. Hon har missat så mycket.
Men snart, snart kommer hon hem!
Ibland saknar man vissa lite mer än andra.
Henne saknar jag mest(om man tänker på hennes fem övriga familjemedlemmar då).
-från trean till graven, eller vad säger man? hehe

yeah

Igår blev jag nästan tömd på blod, när dom skulle kolla varför jag inte kan äta ordentligt. Dom fick inte fram något svar men jag skulle återkomma den 1 juli. Vi firade sedan att jag hade blivit tömd på blod med vääärldens frukost sedan hängde vi i stan igårkväll(jag och Jennifer alltså). Idag vaknade vi en halvtimme innan moppekursen började och fick springa dit. Efter den så klippte jag mig, typ kort.
får återkomma med bättre bild, men jag är nöjd!

hjäälp mig

Ikväll är första kvällen på väldigt länge som jag inte har någonting att göra. Jag vet inte om jag ska fira eller vad jag ska ta mig till. Troligtvis gå och lägga mig tidigt för imorgon vid kl 10 kommer jennifer hit och förväntar sig en pannkaksfrukost... Sen ska jag till vårdcentralen. Kanske att jag ska plugga lite moppefrågor ikväll, annars vet jag inte. Fyy va jobbigt!
snygg. dock börjar jag bli blek när solen aldrig är närvarande...

ett sommarlov i sig

Jag får be om ursäkt för mitt dåliga beteende och min dåliga uppdatering på bloggen, men jag har haft fullt upp med att försöka förstå att vi faktiskt har sommarlov, så jag har inte haft tid att blogga. Trots att det regnat och att det är riktigt kallt ute så har jag varit med om en del. Jag har åkt fin-bil, sett rebecca&fiona, stressat omkring, dansat, firat att jennifer fått moppekort, firat sommarlovet, ätit jordgubbar och åkt en massa, massa moped. Några bilder kan jag i alla fall bjuda på;
vi drinkade på gutekällaren

faan vilka sköna tjejer, jävlar alltså
typ två minuter efter jennifer klarat moppe-provet
när vi var hos gustav och åt ''hemmagjorda'' jordgubbar

till felix

Stiliga grabbar!
Jag var alltså på 9:ornas bal och fotograferade igår. Felix blev lite otålig nu när jag laddade upp bilderna i ett album på facebook. Så snäll som jag är så får Felix bilderna på dig själv(och hans gang) här istället. Om en timme är bildera på facebook klara, hoppas jag. (Folk började tagga bilderna innan albumet var klart förra gången så det avbröts...) Varsågod Felix!

jag

Hade tänkt sova en timma längre. Eller en överhuvudtaget eftersom det var inatt jag nog skulle prata med Josse så var jag vaken hela naten. Men icke, inget samtal. Jag har slumrat i två timmar, liksom inte sovit men inte varit helt vaken. Nu är jag trött och mår illa. Tänker ligga död i min säng tills 08.00. Då intar jag duschen. Hehe. Nu vet ni vad jag ska göra. Bye


snäll

Berit kom in och undrade om det var säkert att jag kunde sova själv i huset eller om jag ville sova inne hos dom. Efter ungefär 10 minuter hade jag nog nästan övertalat henne om att jag inte gick i trean längre och var inte rädd för att sova själv. Då börjades det med maten, hon frågade om jag hade ätit än, jag svarade att jag inte hade hunnit men skulle värma maten snart, då tar hon fram maten åt mig. Tillsist avslutade hon med att jag fick komma in när jag ville, sen bestämde vi att hon skulle skjutsa mig till solan imorgon. Yeeeay

hej på er!

Hej! Missade sista bussen hem igår också, men det gör ingenting. För Jennifers familj tycker om att ha mig i deras hem. Jennifer köpte en moppe igår också. Annars så har min familj lämnat mig hemma med lite pengar och två dagar kvar i skolan. Imorgon börjar jag senare och på eftermiddagen är det fotbollsturneringen, på torsdag är avslutningen så egentligen är det inte ens 1 dag kvar. INTE ENS DET LIKSOM. Jag börjar annars bli väldigt trött så ska nog ta en tupplur innan jag värmer maten som mamma har lagat till mig, snällt av henne!
Juste, idag gjorde vi ingenting i skolan heller. Eller, vi städade våra skåp sen åkte hela klassen in till stan och festade till det ordentligt med jordgubbar och orangina. Inte så tokigt, men jag hade hellre slutat faktiskt.

MHM

Okej, jag vet att jag inte är intressant just nu men hang in there! Imorgon efter skolan ska jag och Jennifer bli fotograferade av Mattias. Han är superduktig så jag hoppas på kanonbilder och fint väder, såklart. Annars så har jag inte ätit en klok måltid på fem dagar och börjar bli trött på mitt ständiga illamående nu. Men allting ordnar sig tillslut, till och med jag, och mitt liv. G'natt.

pruppis

Samma runda, varje gång. Sen igår har han nog kört den 25 gånger, minst. Om man inte håller koll på honom så ställer han sig upp när han kör, eller så kör han ut på vägen. Igår sa han också såhär till sin pappa: ''Pappa, jag vill ha lite mer fart''.
Lille plutt. Han är ju bara tre. Snart fyra. Näe, usch. Han behöver inte bli äldre nu!

snäll pojke

Var vaken länge igår, sov länge idag. It make sense. Har sett en massa one tree hill. Har kört lite moppe och lite fyrhjuling. Jag fick äntligen testa min lillebrors idag, den passade mig asbra, gick i lagom takt för min del och det såg ut såhär;
Okej, den var kanske lite liten, gick lite för sakta och inte passade mig men tyst.

blame

Ibland hatar jag one tree hill. Jag har nu sett 16 av 22 avsnitt på första säsongen och i slutet på varje avsnitt så händer det allting någonting jättespännande. Jag menar, idag har jag sett tre avsnitt och ska snart börja på mitt fjärde. Det var Fia som fick mig att börja se det överhuvudtaget...
Annars så lyser det till ute ibland, mest hela tiden kan jag tycka.. Ibland mullrar det också, men mest så hör man bara hur regnet smattrat på rutan(kände ni vilken inlevelse jag fick till där? - inte? vad är det för fel på er?).

lilla älsklingen

han kör som en gud. typ som om han inte gjort annat sen han föddes. grattis i förskott till min älskade lillebror♥

cute

väldigt skön att bära, väldigt söt, och väldigt mycket jag. hittade den på h&m igår, då det var 28(29?) grader varmt och jag hade på mig svarta långbyxor för det var kallt på morgonen. lauring av väderguden där alltså! bättre bild kanske visar sig på bloggen senare.

hihi

idag fick jag jordgubbar och yoghurt till frukost, om två timmar ska min lillebror bli den lyckligaste 3:åringen i hela världen. eller i hela sin egen värld. han fyller 4 om en vecka men är inte hemma då, så idag får han sina presenter idag. oj vad vi ska ha ett race lite senare!

bra att veta

Jag hade nog en väldigt dålig dag igår. Min plånbok försvann, min moped startade inte, min medicin var slut osv. Men idag är allting mycket bättre, jag har plånboken, jag fick igång mopeden, tillslut. Batteriet är nog väldigt dåligt, får se vad dom gör åt det. Mamma har införskaffat mer medicin osv. Nu ska jag bara vila upp mig, massor, för i nättras fick jag endast 2h sömn. Är inte så pigg nu alltså. Imorgon ska jag bli fotograferad och ni få se en klänning som jag köpte idag, en ny till min samling.

studentbomb

Var väldigt sugen på att åka med och ångrar fortfarande att jag sa nej till att åka men det kommer väl fler chanser. Jag menar, det är ju studentet nästa år också och om inte annat så är det ju, som sagt, min tur om bara fyra år. Tiden går fort när man har roligt. LÄÄÄNGTAR!

grattis alla studenter!

Har gått en skoldag helt utan lektioner idag. Eller vi städade hemkunskapen i 1 h. Alltså helt onödigt att vi var där, överhuvudtaget. Fick tillbaka min plånbok, jag hade tappat den på bussen men som tur var så var alla pengar kvar. Kollade på studenterna i hopp om att få åka vagn, men började må så otroligt dåligt så åkte och åt med mamma. När jag satt där på restaurangen blev jag förfrågad om jag ville bli hämtad av en vagn, men jag mådde så illa så jag tackade nej. Vilket jag ångrar ganska hårt nu. Men, om fyra år är det min tur att vara sådär lycklig! Vi åkte istället till Freddan och hängde där med han och tre av hans sju syskon, och hans mamma. Han är 33 alltså.. Några bilder kanske kommer.

fan

Fan vad förbannad jag är. Antingen så har jag tappat bort min plånbok, eller så har någon jävel snott den. Jag är så arg. Hade alla mina pengar, busskort, medicin och te där i. FUCK. FAN I HELVETE, biljetten till skolavslutningsfesten ligger också där i. Jag börjar gråta snart. Den kan vara hemma hos Jennifer så hon letar. Sov där igår, om ni undrar varför jag bloggade dåligt, även då. Jag måste ta itu med mina personliga kriser, men det får jag göra efter jag hittat plånboken. Ska gråta nu. G'natt(coolt va?).

OMG!!!!

Nu är jag endast två klarade test och en månad ifrån mitt moppekort. OMG!

jättekul

Moppekursen var i en klass för sig kan man säga, jag var näst intill den ende som kunde någonting. Efter den så var vi på någon avslutningsfest med Hampus dagis, vi lekte sista paret ut och sen ville jag inte vara kvar längre. Väl hemma så bäddade jag, min säng, där jag inte sovit på fleeera månader, och strax där efter, ungefär vid 21.00 så somnade jag. Vaknade för 30 minuter sedan och kunde inte somna om. Nu är det one tree hill eller moppefrågor som gäller. Det är också exakt en månad kvar till min 15-årsdag idag!

snart så

Hej! Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men vi har ätit frukt, badat i pool, ätit pizza, målat naglarna, gjort moppefrågor, sett one tree hill från 23.39 på kvällen till 06.10 på morgonen, sovit lite, vaknat lite och nu sover Jennifer medan jag är vaken. Vi skulle inte sova så länge idag, vi hade tänkt gå ner på hamnen och äta glass, men det hinner vi inte nu. För om 3 timmar börjar min moppekurs, ÄNTLIGEN!












älskar att vara singel

Hej! Sedan sist har jag sett lite studenter, handlat lite, grillat lite, ätit lite pizza, fikat lite, gjort moppe-test, grattat ellie och erik som idag infört ett förhållande tillsammans och nu tillsist äter jag chips. En ganska bra kväll. Har även skrattat en hel del. Och erkännt en massa saker.
Bilder?
Okej!

bra att veta

Har vaknat nu, efter en hård natt. Jag gick och la mig vid 00.12 och vid 02.24 blev jag väckt av att dom andra skulle gå och lägga sig. Kul. Dom lät, som vanligt, väldigt mycket, och vid 03.00 somnade jag om. Har sen dess vaknat ett flertal gånger och när dom andra gick upp vid 09.30 så somnade jag och sov som allra bäst. Nu ska det ätas, sedan ska vi packa ihop och jag skall bege mig till Jennifer. Sen händer det nog inte så mycket mer. Vi ska bara äta.

skaffa en egen husvagn

Jag är super-duper-trött. Hampus har somnat. Filmen är slut. Utan för husvagnen sitter dom och pratar om fötter just nu. Går jag ut får jag bara höra JOSEFIIIINE och det har jag ingen lust med. Ingen lust alls faktiskt. FML

fint jo

Verkligen kul att kvällens fest hamnade i vårt förtält, tycker jag och Hampus. Därför gick vi till stranden en stund. Vi tog med oss kameran men lyckades inte få till en enda klok bild, så vi återgick till festen. Ungefär såhär såg det ut, på stranden alltså;
JOSEFIIIIN, skriker Andreas där ute nu, och min mamma skriattar. Hon låter helt störd. Död åt denna kväll.

TACK STEFAN

Jag har världens bästa granne, Stefan, även kallad Beicha. Även fast jag inte ville dela säng med honom inatt så fick jag en sånhär;
Nu ska jag se ''DEN MAGISKA LEKSAKSAFFÄREN''.

jisses

Vår husvagnsgranne har hållt på med sin nya grill i tre timmar nu och har inte riktigt fått ihop den än. Annars så tog han sönder två stolar igår, på tjugo minuter. Han sa att stolarna var gamla, men jag vet inte riktigt om jag tror på det. Hampus sa ''Hej kompis'' till honom igår också, då blev han glad och nu känns det lite som om att han funderar på att flytta in i våran husvagn för att han är så bra kompis med vår familj, vi tycker bara att han låter mycket. Nu fick han låna vår grill, men det ville han inte. Skit i det då, gubbe

skyll på mig om det regnar imorgon

Oj vad vi har badat, jättekul tyckte hampus att det var. Han var nog den enda. Men varmt var det, verkligen. Nu har vi en spindel i husvagnstaket och jag vill börja gråta. Mamma vill inte döda den. FUCK. Vi ska nog åka en sväng nu, dom sa att vi skulle ha med oss vandringsskor. Jag hade inga såna med mig så jag kör på flipflop. VI HÖRS!
Jag dödade precis spindeln.

håll tummarna

Hej! Jag har spelat en hel del spindelharpan, det suger ganska hårt. Men det är typ för kallt för att gå ut i sola i bikini och för kallt för att bada i poolen, så jag väntar lite. I ungefär en halvtimme till, sen tror jag minsann att poolen borde vara öppen. Det hade ju varit kul.

jag är så trött

Har precis insett att kvällen inte  blir mycket roligare än såhär;
Det innebär att jag måste ta med mig handduk, tvål, tandborste och tändkräm och gå... Ända bort till toaletterna... AHHH. Egentligen måste jag bädda också, men jag skiter nog i det. Istället ska jag nog läsa i moppeboken och tycka synd om mig själv. Jag vet inte riktigt för vad än, men det återkommer jag med.

en bror

Mamma: Ett kex till mig, ett kex till pappa, ett kex till dig och ett kex till Jossan.
Hampus: Nej, Jossan får inget.
Jag: Men du fick ju kex av mig förut.
Hampus: Men jag fick ju bara ett kex.
Mamma: Då får hon ett av dig?
Hampus: Okej, men då får hon det trasiga
*han tar sönder ett kex*
Hampus: Varsågod.

Jag: Hampus, vad ska du blir när du blir stor?
Hampus: Jag ska köra traktor.
Jag: Okej, så du ska bli bonde?
Hampus: Ja, vad ska du bli när du blir stor?
Jag: Jag vet inte riktigt.
Hampus: Du kan ju bli prinsessa.

vad har jag gett mig in i..?

Jag är med i elevrådet.
Jobbig start på den veckan.
Det ska bli en upplevelse i en klass för sig.

bildisar

Hej! Jag hade tänkt ta med mig internet igår, men det glömde jag. Nu har jag det i alla fall och tänkte visa en massa bilder.
Vi börjar med några från igår;
panpitz, han har nog inte skorna på fel fot. nej...
ganska söt ibland...
ganska söt ibland...
och så fortsätter vi med bilder från idag;
ganska goda kexor...
mammi och vår minsta grill. nödvändigt att vi köpte en ny när vi redan hade två...
kuwl...
jättefint ställe, det här, åminnet...
mysigt vatten...
jaså, här badar vi visst nakna i havet, när poolen är stängd...
eh, jag fick visst inte av mig klänningen. ops...
alla bilder är tagna av mig, förutom den sista som min mor tog.

kul

Hej. Vi såg en 3D film på bio igår, själva filmen var helt okej men jag kan tycka att dom verkligen inte hade fått till själva 3D-effekten. Sen sov jag hos Jennifer, vi såg på Lilo & Stitch och Peter Pan. Men hon skulle cykla till Dalhem nu, så jag åkte hem. Nu ska vi åka till åminne. Hejdå!

gudmurgun

Nu undrar jag varför jag är vaken nu, och hade hoppats på att någon av er kunde svara på det. Men troligtvis inte, eftersom att ni sover... Det blev en ganska sen plugg-natt igår(har dock inte pluggat till engelskan än...). Men, min teknikuppgift är klar. Har duschat nu, en skvätt såhär på morgonen, annars så mår jag bara illa(nej, jag är inte gravid). Dessutom så kommer jag nog inte att missa bussen, synd.
Har även två möten idag(okej, det där skrev jag för att verka cool). Eller alltså jag ska på två möten, men det är inte så intressant.
Bara coolt, typ.

RSS 2.0